Νέα

Golden Spa Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Ετικέτες
    λάρισα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
104
Πόντοι
1
Μια ξανθιά με ωραία μάτια που μονοπωλεί τις φωτογραφίες στο Facebook ποια είναι από τα ονοματα κοριτσιών που αναφέρετε στις τελευταίες σελίδες ?
Καμία απο αυτες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα σε όλους. Θα κατέβω τις επόμενες μέρες στην πόλη σας. Ποια είναι η πιο εμφανίσιμη από τις κοπέλες? την μαγκυ την ξέρω από εδώ. Από τις υπόλοιπες?
Οποιες εχει επανω εχει και εδω φιλε

billcura

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Η Χριστίνα δουλεύει κάπου αλλου γνωρίζεται κάτι..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
Καλημέρα ! Ξερεί κάποιος αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο μασαζ ή ανεξάρτητη κοπελα , που να κάνει μασαζ με εκτονωση στην Λαρισα;

kk34

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.277
Πόντοι
1.071
Καλησπέρα.. Σημερινή επίσκεψη για πρώτη φορά στ συγκεκριμένο.. υποδοχη στο σαλόνι όπου περίμεναν 4 κοπέλες μου είπαν τις τιμές κ επειδή υπήρχε προσφορά λόγω ημερών διάλεξα 4 χέρια με αννυ κ μαγκυ....ήταν αρκετά ωραία μπορώ να πω καθώς υπήρχε άφθονη καυλαντα αλλά κ happy end με 2 χέρια.. η Άννυ απίστευτο βλέμμα η μαγκυ πολύ δυνατό σωμα..θα έλεγα ταιριαστό δίδυμο

rhgas1146

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
129
Πόντοι
0
καλησπερα,δοκιμη με τζουλια,24 ειπε αλλα γυρω στα 30,ρουμανα.καλο μασαζ,2 βγαζει ρουχα,σωματακι με λιγα κιλα παραπανω,ανοιχτη σε ολα,της εκανα κ εγω μασαζ.8βαθμος.

Giogiou

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Κατά την γνώμη σας ποια είναι η καλύτερη ??? (Θα ξαναπάω αυτή την βδομάδα και θέλω μια να κάνει χωρίς ρούχα)

Kaoumpois

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
32
Πόντοι
0
Επισκεψη προ ολιγων ημερων,
Συνεδρια με Νεφελη ,
ικανοποιημενος θα ξαναπαω
Για πες αναλυτικά

Κατά την γνώμη σας ποια είναι η καλύτερη ??? (Θα ξαναπάω αυτή την βδομάδα και θέλω μια να κάνει χωρίς ρούχα)
Γεωργία !! Τρομερό σώμα και στο δεύτερο κομμάτι άλλο πράμα

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
112
Πόντοι
1
Για πες αναλυτικά

Γεωργία !! Τρομερό σώμα και στο δεύτερο κομμάτι άλλο πράμα
Καλημερα ! Για Γεωργια μπορεις να με ενημερωσεις εδω ή inbox;

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
112
Πόντοι
1
Όλες οι κοπέλες (εκτός απο Γεωργία και Αθηνά που δεν εχω δοκιμασει) κανουν καλό χαλαρωτικο και εκτονωση με το χέρι στο δεύτερο μέρος.....
Οι περισσότερες βγάζουν ρούχα και ανάλογα με τα ραντεβού που εχεις μαζί τους και την διαθεση τους κάνουν εξαιρετικό ή πιο τυπικό τελειωμα.
Αν κάποιος ξέρει για Γεωργία και Αθηνά ή ξέρει κάποιο αντίστοιχο χώρο ή κοπέλα ας ενημερωσει εδω ή inbox

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom