Νέα

Golden Spa Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Ετικέτες
    λάρισα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

johnbou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Like
100
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους..μιας και πρωτη φορα θα παω να επισκεφτω το golden spa και γενικως την φαση του μασαζ,θα ηθελα να ρωτησω..αυτες τις μερες(παρασκευη ή σαβββατο απογευμα-βραδυ) ,θελω να παω και να κανω μασαζ με 2 κοπελες και τελειωμα στο τελος.αλλα θελω να ρωτησω ποιες απο τις κοπελες βγαζουν τα ρουχα τους,και αν αυτο το συζητας απο το τηλεφωνο ή μεσα στο δωματιο.πως το ζητας?της λες απλα να βγαλει τα ρουχα της?και αν παρω 2 κοπελες ,το τελειωμα γινετε και απο της 2 ή η μια απλα κοιταει?κατι τελευταιο,ποσο στοιχιζει το προγραμμα για 2 κοπελες ταυτοχρονα και τελειωμα στο τελος με τα χερια?

υγ.:στο τελος μπορεις να κανεις ντουζ ή φευγεις με το λαδι πανω σου?
Μην τρελενεσαι παρε τηλ να κλίσεις ενα ραντεβου θα πας θα διαλεξεις κοπελα θα μπεις κανε μπανακι και μετα περιμενε την κοπελα . συνηθως θα σου βγαλει την πετσετα μονη της τα ρουχα τα ωγαζουν ολεσ αλλεσ ποιο δυσκολα αλλες ποιο ευκολα . Αμα δεις οτι αργει πες της και εσυ τιποτα. για τις δυο κοπελεσ δεν γνωρίζω αλλα ρωτα κατευθειαν τις κοπελες εκει .
υ.γ εννοειται μπορεις να κανεις μπανιο μετα δεν μένεις με τα λαδια

gamikas

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Υπαρχει περιπτωση να μην βγαλουν τα ρουχα αν ειναι 2 κοπελες μεσα; Η μια για να μην την δει η αλλη; Κατι τελευταιο. Αφηνουν να πιασω κανα μπουτι/ κωλαρακι;η θα κανω καμια κινηση και θα γινω ρεζιλι;

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.197
Πόντοι
506
Υπαρχει περιπτωση να μην βγαλουν τα ρουχα αν ειναι 2 κοπελες μεσα; Η μια για να μην την δει η αλλη; Κατι τελευταιο. Αφηνουν να πιασω κανα μπουτι/ κωλαρακι;η θα κανω καμια κινηση και θα γινω ρεζιλι;
Kοστος με δυο κοπελες εμενα στα 70. Μολις μπεις στο χωρο διαλεγεις ποια/ποιες κοπελες θες. Μπαινεις στο δωματιο κανεις ντουζακι και σου ερχονται. Ξεκιναει μασαζ και μετα απο λιγο τα βγαζουν. Μπουτι κωλο πιανεις κανονικα. Τελειωνεις κανεις ντουζακι και εισαι ετοιμος

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.197
Πόντοι
506
Επισκεψη πριν λιγες μερες στο χωρο. Πηρα διπλο με Θεονη και Νεφελη. Νορμαλ μασαζακι θα ελεγα οτι το τελειο αλλα δεν ηταν και το απλο το χαδι. Τα κοριτσια παιζαν αρκετα και μεταξυ τους λεκτικα αλλα και σωματικα με μερικες σφαλιαρες σε κωλο γλυψιμο στηθους και μερικα πεταχτα φιλακια. Στο δευτερο μερος μου σηκωσαν λιγο το στρωμα. Θεονη αριστερα μου να μου τον τριβει στα βυζια της και να με γλυφει σε λαιμο και αυτι. Νεφελη απο δεξια εχει βαλει ποδαρακι στο κρεβατι με κοιταει στα ματια γλυφω λιγο βυζι ( τα χερια μου δεν εφυγαν απο τον κωλο της) και μου χαρισε ενα υπεροχο τελειωμα. Γενικα ηταν καλο σαν duo. Θελω οπωσδηποτε να παρω την Νεφελη μονη της την επομενη φορα. Αυτα απο μενα..

Dimitris1234

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Τσεκ ιν σήμερα ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποια κορίτσια δουλεύουν ;

Kaoumpois

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
32
Πόντοι
0
Μάγκες για την καινούργια την Ιωάννα έχουμε άποψη ;

gamikas

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Like
10
Πόντοι
1
μηπως ξερει κανεις αν κυριακη λειτουργει? και τι ωρες?
γενικα η περιοχη που ειναι στην Λαρισα,τι λεει απο παρκινγκ?υπαρχει καποιο παρκινγκ να παρκαρουμε εκει κοντα?

Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
104
Πόντοι
1
μηπως ξερει κανεις αν κυριακη λειτουργει? και τι ωρες?
γενικα η περιοχη που ειναι στην Λαρισα,τι λεει απο παρκινγκ?υπαρχει καποιο παρκινγκ να παρκαρουμε εκει κοντα?
Λειτουργεί 12 με 10. Κεντρο είναι αλλα Κυριακές θα βρεις σιγουρα κάπου γύρω

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
112
Πόντοι
1
Πέρασμα με Νεφέλη , συμπαθητικό μασάζ και στο δεύτερο μέρος πολύ καλή και άνετη. Έχει δοκιμάσει κάποιος Ιωάννα? Ας ενημερώσει εδώ ή inbox

Gk_15

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές,λείπω καιρό από την πόλη και συνεπώς δεν έχω επισκεφθεί για κάμποσες μέρες το μασατζιδικο.Ειχαμε κάνα update σε υπηρεσίες και κοπέλες; γενικότερα ήμουν τακτικός πελάτης κάθε πληροφορία δεκτή ακόμα και σε pm

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
112
Πόντοι
1
Ιωάννα είδε ή δοκίμασε κάποιος? Ας ενημερώσει εδώ ή inbox αν θέλει.

Dimitris1234

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν μετά από 3 φορές που πήγα.έμαθα ότι δεν κάνουν τπτ εκτός από μασάζ εκεί !

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
112
Πόντοι
1
Δοκιμάστηκε η Ιωάννα , αδιάφορο μασάζ πολύ καλύτερο δεύτερο μέρος με αφαίρεση των ρούχων και εκτόνωση με το χέρι. Καλό είναι να ενημερώνετε όσοι έχετε δοκιμάσει κάποιες κοπέλες ώστε να μην πετάμε λεφτά τσάμπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom