Νέα

Golden Spa Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Ετικέτες
    λάρισα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kaoumpois

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
32
Πόντοι
0
Μάγκες καμία κριτική για Νεφέλη ;; Όμορφη αδύνατη ;;

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
112
Πόντοι
1
Καλή χρονιά σε όλους! Έχει δοκιμάσει κανείς την Χρύσα η την Σοφία? Αν μπορεί ας ενημερώσει εδώ ή inbox

Τελευταία τροποποίηση:

PARTIZAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
299
Πόντοι
21
Τσεκ ιν με Νεφελη ,καλο σωμα τα βαγζει ολα μενει με το στρινγκ ,μασαζ αδιαφορο , στο δευτερο ημιχρονο κανει οτι κανουν και οι αλλες ,καυλαντα και χυσημο στον αερα ,απ οσες εχω παρει εκει μεσα ,στο μασαζ αξίζαν, απο τις παλιες η Χριστινα και απο τις νεες Μαγκυ

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.197
Πόντοι
506
Τσεκ ιν με Νεφελη ,καλο σωμα τα βαγζει ολα μενει με το στρινγκ ,μασαζ αδιαφορο , στο δευτερο ημιχρονο κανει οτι κανουν και οι αλλες ,καυλαντα και χυσημο στον αερα ,απ οσες εχω παρει εκει μεσα ,στο μασαζ αξίζαν, απο τις παλιες η Χριστινα και απο τις νεες Μαγκυ
Μία περιγραφή σωματοτυπο η Νεφέλη;

Dimitris1234

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Πληροφορίες για την Άννυ την κοκκινομάλλα ;

Dimitris1234

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Χαριτωμένο μουτρακι και καλο δευτερο μερος
Καλησπέρα.. Σημερινή επίσκεψη για πρώτη φορά στ συγκεκριμένο.. υποδοχη στο σαλόνι όπου περίμεναν 4 κοπέλες μου είπαν τις τιμές κ επειδή υπήρχε προσφορά λόγω ημερών διάλεξα 4 χέρια με αννυ κ μαγκυ....ήταν αρκετά ωραία μπορώ να πω καθώς υπήρχε άφθονη καυλαντα αλλά κ happy end με 2 χέρια.. η Άννυ απίστευτο βλέμμα η μαγκυ πολύ δυνατό σωμα..θα έλεγα ταιριαστό δίδυμο
Πληροφορίες για Άννυ ;

johnbou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Like
100
Πόντοι
0
καλησπερα εχω επισκεφτει το συγκεκριμενο φραπεδαδικο 3 φορες .
Αθηνα μελαχρινη bbw με μεγαλα βυζια αδιαφορη στο μασαζ αλλα και στο δευτερο μερος
Νεφελη εμενα μου αρεσε, τυπικο μασαζ αλλα πολυ δυνατη στο δευτερο μερος ειδικα οταν βαζει και το ενα ποδι της πανω στο κρεβατι
Σοφια μικρουλα πιτσιρικα χωρις βυζι μιλαει ακαταπαυστα μασαζ μηδεν και διεκπεραιωτικη στο δευτερο μερος !!!

Dimitris1234

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα.. Σημερινή επίσκεψη για πρώτη φορά στ συγκεκριμένο.. υποδοχη στο σαλόνι όπου περίμεναν 4 κοπέλες μου είπαν τις τιμές κ επειδή υπήρχε προσφορά λόγω ημερών διάλεξα 4 χέρια με αννυ κ μαγκυ....ήταν αρκετά ωραία μπορώ να πω καθώς υπήρχε άφθονη καυλαντα αλλά κ happy end με 2 χέρια.. η Άννυ απίστευτο βλέμμα η μαγκυ πολύ δυνατό σωμα..θα έλεγα ταιριαστό δίδυμο
Καλησπέρα μπορώ να έχω πληροφορίες σε μυνημα ;

Giogiou

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Η Ρόζα που χάθηκε ρε ντερβισια ???

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
112
Πόντοι
1
καλησπερα εχω επισκεφτει το συγκεκριμενο φραπεδαδικο 3 φορες .
Αθηνα μελαχρινη bbw με μεγαλα βυζια αδιαφορη στο μασαζ αλλα και στο δευτερο μερος
Νεφελη εμενα μου αρεσε, τυπικο μασαζ αλλα πολυ δυνατη στο δευτερο μερος ειδικα οταν βαζει και το ενα ποδι της πανω στο κρεβατι
Σοφια μικρουλα πιτσιρικα χωρις βυζι μιλαει ακαταπαυστα μασαζ μηδεν και διεκπεραιωτικη στο δευτερο μερος !!!
ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΝΕΦΕΛΗΣ;

Dimitris1234

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα θα ήθελα υπηρεσία από κοκκινομάλλα

volos1937

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
36
Πόντοι
0
καλημερα σας, ειμαι νεο μελος. αυριο θα ειμαι λαρισσα και λεω να επισκεφτω το φραπεραδικο. τι παιζει ομως? κλεινω ραντεβου? διαλεγω κοπελα? κ ο φραπες ? τον ζηταω η τον προσφερουν? ποια κοπελα προτεινετε ?

Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
104
Πόντοι
1
καλημερα σας, ειμαι νεο μελος. αυριο θα ειμαι λαρισσα και λεω να επισκεφτω το φραπεραδικο. τι παιζει ομως? κλεινω ραντεβου? διαλεγω κοπελα? κ ο φραπες ? τον ζηταω η τον προσφερουν? ποια κοπελα προτεινετε ?
δεν ειναι απαραιτητο να κλεισεις ραντεβου αλλα παρε ενα τηλεφωνο για καλο και για κακο. Εσυ διαλεγεις θεραπευτρια ναι. Ο φραπες προσφερεται.

gamikas

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Like
10
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους..μιας και πρωτη φορα θα παω να επισκεφτω το golden spa και γενικως την φαση του μασαζ,θα ηθελα να ρωτησω..αυτες τις μερες(παρασκευη ή σαβββατο απογευμα-βραδυ) ,θελω να παω και να κανω μασαζ με 2 κοπελες και τελειωμα στο τελος.αλλα θελω να ρωτησω ποιες απο τις κοπελες βγαζουν τα ρουχα τους,και αν αυτο το συζητας απο το τηλεφωνο ή μεσα στο δωματιο.πως το ζητας?της λες απλα να βγαλει τα ρουχα της?και αν παρω 2 κοπελες ,το τελειωμα γινετε και απο της 2 ή η μια απλα κοιταει?κατι τελευταιο,ποσο στοιχιζει το προγραμμα για 2 κοπελες ταυτοχρονα και τελειωμα στο τελος με τα χερια?

υγ.:στο τελος μπορεις να κανεις ντουζ ή φευγεις με το λαδι πανω σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom