asterioskar
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2017
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Η ΡΟΖΑ ΜΑΓΚΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ?
Δεν εχει αναφερθει. Ισως αν πάρεις δυο κορίτσιαΑλάνια, έχω πάει αρκετές φορές αλλά δεν ρώτησα τα κορίτσια...ρωτάω εδώ λοιπόν, δεύτερο μέσα στη μία ώρα τελείωμα παίζει?
Αλάνια, έχω πάει αρκετές φορές αλλά δεν ρώτησα τα κορίτσια...ρωτάω εδώ λοιπόν, δεύτερο μέσα στη μία ώρα τελείωμα παίζειλογικα
λογικα φιλε ναι,αλλα το εχουν σχεδιασμενο ετσι,για ενα χυσιμο,την επομενη φορα που θα πας,ρωτα τες πριν ξεκινησεις.Αλάνια, έχω πάει αρκετές φορές αλλά δεν ρώτησα τα κορίτσια...ρωτάω εδώ λοιπόν, δεύτερο μέσα στη μία ώρα τελείωμα παίζει?
Στείλε μου μήνυμα φίλε και εμένα να μου πεις που ενδιαφέρομαιΕπίσκεψη σημερινή. Οποιος θέλει πληροφορίες σε μνμ μονο
Ναι. Το σαββατοκύριακοΗ Ρόζα είναι ακόμα μάγκες ?
Με ενδιαφέρει φίλεΕπίσκεψη σημερινή. Οποιος θέλει πληροφορίες σε μνμ μονο
Θα μου στείλεις φίλε ;;Επίσκεψη σημερινή. Οποιος θέλει πληροφορίες σε μνμ μονο
Και εμένα με ενδειαφερει στείλε πμ φίλε μουΣτείλε μου μήνυμα φίλε και εμένα να μου πεις που ενδιαφέρομαι
σε ευχαριστώ !
Καποιος να κάνει update ;;Συναγωνιστές ακούει κανείς ?
ΑκουμεΣυναγωνιστές ακούει κανείς ?
Καλημέρα αδερφέ σε ακούμεΣυναγωνιστές ακούει κανείς ?
δεν υπάρχει για μένα περίπτωση για μένα να γίνει ντου. Είναι τόσο (σχεδόν 3 χρόνια) και έχει μαθευτεί και σε ανταγωνιστές και γενικά το τι παίζει. Οπότε, πιστεύω ότι για να μην έχει γίνει ντου σημαίνει ότι φαίνεται ότι δουλευουν όλα οκ και νομότυπα.Μάγκες σόρρυ για την ερώτηση, επειδή είμαι πρωτάρης. Παίζει να γίνει κανένα ντου και να έχουμε θέματα;