Νέα

Golden Spa Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 349K
  • Ετικέτες
    λάρισα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

asterioskar

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2017
Like
15
Πόντοι
0
ΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ??ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΟΛΟ ΜΙΛΑΕΙ

Tomriz

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Like
21
Πόντοι
0
Γενικά ποιες παίζουν δάχτυλο; Και επίσης, βάζουν μόνο και χύνεις με την πίεση του δαχτύλου ή ενώ στον παίζουν βάζουν;

rhgas1146

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
129
Πόντοι
0
Γενικά ποιες παίζουν δάχτυλο; Και επίσης, βάζουν μόνο και χύνεις με την πίεση του δαχτύλου ή ενώ στον παίζουν βάζουν;
ελα φιλε,καλησπερα,εχω δοκιμασει,μαριαννα θεωνη κ μαγκυ.ολες το βαζουν αρκει να το ζητησεις,η θεωνη ειναι κορυφη στο να σε παιξει την τρυπα κ την πουτσα μαζι,η μαριανναεπισης καλη,αλλα με πιο καυλα εμφανιση,σου βαζει οσα δαχτυλα χωρας κ στον παιζει ταυτοχρονα.

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
162
Πόντοι
0
Χθεσινή βραδινή επισκεψη
Παρούσες Λίνα,Δόμνα,Γεωργία,Άννυ,ροζα,Τζούλια.
Πέρασμα με Λίνα.
Σε σχέση με άλλες φορές που την έχω δοκιμάσει έπεσε σε απόδοση θεωρώ.
Αδιάφορο μασαζ με στυλ ξεπετας.στο δεύτερο μέρος ενεργητική με τάσεις ομως να ξεμπερδεύει.
Όμορφη κοπελίτσα,κανονική σε κιλά αλλά εγω δεν θα ξαναδοκιμαζα.
Αυτά!

Εγγρ.
27 Οκτ 2021
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες.
περασα σχεδον ολο το καστ.ξεχωρισα μονο για μερακληδες,θεωνη,μαριαννα κ μαγκυ,για τριψιμο κωλοτρυπιδας κ σε οσους αρεσει το δαχτυλο ειναι μαγικες.θεωνη δεν λεει σαν εμφανιση,αλλα ξερει να δουλευει τα δαχτυλα στην κωλο,μαριαννα,ομορφη με καλο σωμα,επισης το ιδιο κ η μαγκυ.επομενο περασμα θα κανονισω μαριαννα με θεωνη.
Μόνο αυτές οι τρεις παίζουνε με δάχτυλο ;

Εγγρ.
27 Οκτ 2021
Like
4
Πόντοι
0
ελα φιλε,καλησπερα,εχω δοκιμασει,μαριαννα θεωνη κ μαγκυ.ολες το βαζουν αρκει να το ζητησεις,η θεωνη ειναι κορυφη στο να σε παιξει την τρυπα κ την πουτσα μαζι,η μαριανναεπισης καλη,αλλα με πιο καυλα εμφανιση,σου βαζει οσα δαχτυλα χωρας κ στον παιζει ταυτοχρονα.
Η Θεώνη είναι εκπληκτική και αν ξέρει ότι σου αρέσει κάνει ντου αμέσως!στη μαριαννα πρέπει να το ζητήσεις για να στο κάνει!

Giogiou

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Επίσκεψη πρίν καιρό (1 μήνα)... Μπαίνω μέσα και με υποδέχεται η Ρόζα... Ευγενική κοπέλα, απαλό μασάζ κάνα 20', και με το που γυρνάω και βλέπει το εργαλείο μου λέει "αυτό είναι το καλύτερο μέρος του μασάζ"... Πολύ καλό παίξιμο, με χαλάρωσε Φούλ η κοπέλα... Καλές εντυπώσεις από μένα

Εγγρ.
27 Οκτ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Επίσκεψη πρίν καιρό (1 μήνα)... Μπαίνω μέσα και με υποδέχεται η Ρόζα... Ευγενική κοπέλα, απαλό μασάζ κάνα 20', και με το που γυρνάω και βλέπει το εργαλείο μου λέει "αυτό είναι το καλύτερο μέρος του μασάζ"... Πολύ καλό παίξιμο, με χαλάρωσε Φούλ η κοπέλα... Καλές εντυπώσεις από μένα
Συμφωνώ αδερφέ πολύ καλή η ροζα!

rhgas1146

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
129
Πόντοι
0
Η Θεώνη είναι εκπληκτική και αν ξέρει ότι σου αρέσει κάνει ντου αμέσως!στη μαριαννα πρέπει να το ζητήσεις για να στο κάνει!συ

Η Θεώνη είναι εκπληκτική και αν ξέρει ότι σου αρέσει κάνει ντου αμέσως!στη μαριαννα πρέπει να το ζητήσεις για να στο κάνει!
συμφωνο φιλε,απλα η μαριαννα ειναι πιο καυλοφατσα κ πιο επιθετικη στον να σου βαζει δαχτυλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συμφωνώ αδερφέ πολύ καλή η ροζα!
η ροζα πως ειναι?βαζει κ αυτην δαχτυλο?

Εγγρ.
27 Οκτ 2021
Like
4
Πόντοι
0
συμφωνο φιλε,απλα η μαριαννα ειναι πιο καυλοφατσα κ πιο επιθετικη στον να σου βαζει δαχτυλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η ροζα πως ειναι?βαζει κ αυτην δαχτυλο?
Η Μαριάννα είναι το απόλυτο σύνολο!συνδιαζει και σώμα και φάτσα και ταλέντο στο δάχτυλο!η ροζα όχι δεν βάζει δυστυχώς

Milmi218

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Αλάνια, έχω πάει αρκετές φορές αλλά δεν ρώτησα τα κορίτσια...ρωτάω εδώ λοιπόν, δεύτερο μέσα στη μία ώρα τελείωμα παίζει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom