Εχουμε καποιο τηλφ η διευθυνση για τ σπα .. μ ενδιαφερει ειμαι νεος στο φορουμ
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.
Εχουμε καποιο τηλφ η διευθυνση για τ σπα .. μ ενδιαφερει ειμαι νεος στο φορουμ
οχι φιλε μου,εσυ?καλησπέρα! έχεις περάσει με Δόμνα ?
ουτε και εγω. ηθελα να μαθω αν δουλευει δαχτυλοοχι φιλε μου,εσυ?
ελα φιλε,καλησπερα,εχω δοκιμασει,μαριαννα θεωνη κ μαγκυ.ολες το βαζουν αρκει να το ζητησεις,η θεωνη ειναι κορυφη στο να σε παιξει την τρυπα κ την πουτσα μαζι,η μαριανναεπισης καλη,αλλα με πιο καυλα εμφανιση,σου βαζει οσα δαχτυλα χωρας κ στον παιζει ταυτοχρονα.Γενικά ποιες παίζουν δάχτυλο; Και επίσης, βάζουν μόνο και χύνεις με την πίεση του δαχτύλου ή ενώ στον παίζουν βάζουν;
υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν μοιράζεσαι στο νήμα τις πληροφορίες;Επίσκεψη σημερινή. Οποιος θέλει πληροφορίες σε μνμ μονο
Ναι αλλα δεν χρειάζεται να τους αναφερωυπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν μοιράζεσαι στο νήμα τις πληροφορίες;
Μπορείς να δώσεις πληροφορίες σε μνμ;Επίσκεψη σημερινή. Οποιος θέλει πληροφορίες σε μνμ μονο
Φίλε μου μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα ?Ναι αλλα δεν χρειάζεται να τους αναφερω
Φίλε θέλω και εγώ πληροφορίες. Αν μπορείς στείλε μου κ εμένα προσωπικό μήνυμα.Ναι αλλα δεν χρειάζεται να τους αναφερω
Μόνο αυτές οι τρεις παίζουνε με δάχτυλο ;καλησπερα συναγωνιστες.
περασα σχεδον ολο το καστ.ξεχωρισα μονο για μερακληδες,θεωνη,μαριαννα κ μαγκυ,για τριψιμο κωλοτρυπιδας κ σε οσους αρεσει το δαχτυλο ειναι μαγικες.θεωνη δεν λεει σαν εμφανιση,αλλα ξερει να δουλευει τα δαχτυλα στην κωλο,μαριαννα,ομορφη με καλο σωμα,επισης το ιδιο κ η μαγκυ.επομενο περασμα θα κανονισω μαριαννα με θεωνη.
Η Θεώνη είναι εκπληκτική και αν ξέρει ότι σου αρέσει κάνει ντου αμέσως!στη μαριαννα πρέπει να το ζητήσεις για να στο κάνει!ελα φιλε,καλησπερα,εχω δοκιμασει,μαριαννα θεωνη κ μαγκυ.ολες το βαζουν αρκει να το ζητησεις,η θεωνη ειναι κορυφη στο να σε παιξει την τρυπα κ την πουτσα μαζι,η μαριανναεπισης καλη,αλλα με πιο καυλα εμφανιση,σου βαζει οσα δαχτυλα χωρας κ στον παιζει ταυτοχρονα.
Συμφωνώ αδερφέ πολύ καλή η ροζα!Επίσκεψη πρίν καιρό (1 μήνα)... Μπαίνω μέσα και με υποδέχεται η Ρόζα... Ευγενική κοπέλα, απαλό μασάζ κάνα 20', και με το που γυρνάω και βλέπει το εργαλείο μου λέει "αυτό είναι το καλύτερο μέρος του μασάζ"... Πολύ καλό παίξιμο, με χαλάρωσε Φούλ η κοπέλα... Καλές εντυπώσεις από μένα
Η Θεώνη είναι εκπληκτική και αν ξέρει ότι σου αρέσει κάνει ντου αμέσως!στη μαριαννα πρέπει να το ζητήσεις για να στο κάνει!συ
συμφωνο φιλε,απλα η μαριαννα ειναι πιο καυλοφατσα κ πιο επιθετικη στον να σου βαζει δαχτυλα.Η Θεώνη είναι εκπληκτική και αν ξέρει ότι σου αρέσει κάνει ντου αμέσως!στη μαριαννα πρέπει να το ζητήσεις για να στο κάνει!
η ροζα πως ειναι?βαζει κ αυτην δαχτυλο?Συμφωνώ αδερφέ πολύ καλή η ροζα!
Η Μαριάννα είναι το απόλυτο σύνολο!συνδιαζει και σώμα και φάτσα και ταλέντο στο δάχτυλο!η ροζα όχι δεν βάζει δυστυχώςσυμφωνο φιλε,απλα η μαριαννα ειναι πιο καυλοφατσα κ πιο επιθετικη στον να σου βαζει δαχτυλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
η ροζα πως ειναι?βαζει κ αυτην δαχτυλο?