Νέα

Golden Spa Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Ετικέτες
    λάρισα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
104
Πόντοι
1
Το παίξιμο και το τελείωμα γίνεται σε όλους? Το ζητάτε από πριν? Πως γίνεται η όλη φάση ? Συγνώμη αν ρωτάω χαζομάρες απλα δε ξέρω πως λειτουργεί η όλη φάση?
Πήγαινε χαλαρά και τα κορίτσια ξέρουν

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
150
Πόντοι
0
Επίσκεψη χθες το απόγευμα.
Παρούσες Θεώνη,νεφέλη,Τζούλια,Κατερίνα.
Δοκίμασα με Τζούλια.
Ξανθιά,μικρά βυζακια,μέτριες αναλογίες.Ρουμάνα μου είπε κ έχει δουλέψει κ Θεσσαλονίκη.
Στα του μασαζ όχι κάτι ιδιαίτερο με πολύ αρχάριο τρίψιμο σαν χάιδεμα.
Στο δεύτερο μέρος αρκετα καλη δείχνοντας ότι το απολαμβάνει.
Αυτά.ανεβάστε καμία κριτική να ενημερωνόμαστε.
Τζαμπα είναι.

manolatsi

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
55
Πόντοι
0
Θεώνη πολύ καλή στο μασάζ γενικά τελείωσα και μετά λίγο χαλαρά για να περάσει η ώρα. Η Μάγκυ επίσης δούλευε εκεί. Επίσης είδα μια ξανθιά όταν έμπαινα κ πάλι με το που βγήκα η οποία έμοιαζε με την ιδιοκτήτρια. Έμπαινε όμως σε δωμάτιο σαν να δουλεύει εκεί. Απ' ότι ξέρω όμως δεν αναλαμβάνει μασάζ. Αυτό πριν 20 μέρες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
καλησπερα σε ολους ! εκτος απο το golden spa υπαρχει κατι αντιστοιχο ή καποια κοπελα που να εχει χωρο;

Gk_15

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Χτες επισκεψη,περασμα με ροζα.Εντελως ξενερωτη δεν γδηθηκε κιολας.Μου ειπε πως ειναι Λαρισαια και αν κρινω απο το υφακι της οντως ειναι

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
150
Πόντοι
0
Χθεσινή επίσκεψη,
Παρούσες νεφέλη,ρόζα,Τζούλια,Γεωργία.
Επέλεξα νεφέλη!
Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη αν κ στο μασαζ υστερεί πολύ!
Στο δεύτερο μέρος είναι πολύ καλη κ φαίνεται να το γουστάρει.

morbidtalesaz

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
76
Πόντοι
0
μια απορία που μου δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες στην τελευταία μου επίσκεψη. Εκτός από happy ending έχει κάποιος εμπειρία από κάτι παραπάνω;

rhgas1146

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
129
Πόντοι
0
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ HAPPY ENDING!
μια απορία που μου δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες στην τελευταία μου επίσκεψη. Εκτός από happy ending έχει κάποιος εμπειρία από κάτι παραπάνω;
καλησπερα κ απο μενα,νεο μελος εδω.περασα με πολλες,αλλα οποιος γουσταρει παιχνιδια με την τρυπα του,θεωνη,κορυφη,δεν λεει πολλα απο φατσα κ σωμα,αλλα ειναι μαγικη στο δαχτυλο,μετα η μαριαννα,ομορφη παρουσια,βυζια πλαστικα,αλλα δουλευει κ αυτην το δαχτυλο.υπ οψιν τα βγαζουν ολα κ οι 2 κ μενουν με το στρινγκ,ολα αυτα αν εισαι μερακλης του μαζαζ σε προστατη.

rhgas1146

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
129
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες.
περασα σχεδον ολο το καστ.ξεχωρισα μονο για μερακληδες,θεωνη,μαριαννα κ μαγκυ,για τριψιμο κωλοτρυπιδας κ σε οσους αρεσει το δαχτυλο ειναι μαγικες.θεωνη δεν λεει σαν εμφανιση,αλλα ξερει να δουλευει τα δαχτυλα στην κωλο,μαριαννα,ομορφη με καλο σωμα,επισης το ιδιο κ η μαγκυ.επομενο περασμα θα κανονισω μαριαννα με θεωνη.

morbidtalesaz

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
76
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες.
περασα σχεδον ολο το καστ.ξεχωρισα μονο για μερακληδες,θεωνη,μαριαννα κ μαγκυ,για τριψιμο κωλοτρυπιδας κ σε οσους αρεσει το δαχτυλο ειναι μαγικες.θεωνη δεν λεει σαν εμφανιση,αλλα ξερει να δουλευει τα δαχτυλα στην κωλο,μαριαννα,ομορφη με καλο σωμα,επισης το ιδιο κ η μαγκυ.επομενο περασμα θα κανονισω μαριαννα με θεωνη.
η χοντρή η μαυρομάλλα με τα μικρά βυζάκια ποια είναι;

Tomriz

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Like
21
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Νέος στο φόρουμ και κάνω το πρώτο ποστ. Αφήνουν να πιάσεις τίποτα ή απλά τις βλέπεις ;

Xouxoula

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Χθεσινή επίσκεψη,
Παρούσες νεφέλη,ρόζα,Τζούλια,Γεωργία.
Επέλεξα νεφέλη!
Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη αν κ στο μασαζ υστερεί πολύ!
Στο δεύτερο μέρος είναι πολύ καλη κ φαίνεται να το γουστάρει.
H νεφέλη μια καστανόξανθη ;

Pli mi riz

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
52
Πόντοι
0
Λοιπον,το πραγμα έχει ως εξής..30 ευρώ μια ώρα κ 20€ Φραπές..πολύ όμορφα κορίτσια...μαρθα που δοκίμασα εγω ήταν κορμάρα κ είναι χορεύτρια!
Πολύ καλη ελπίδα κ Άννα!δεν δοκίμασα αλλά πολύ όμορφες!τρεξτε να προλάβετε!!
Που ακριβως βρισκετε εχουμε πληρφ .. καλη.ερα

Pli mi riz

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
52
Πόντοι
0
Ναι φίλε την δοκίμασα ..... ψιλοαδιαφορο το μασάζ της , καλύτερη στο δεύτερο μέρος με εκτόνωση με το χέρι πάντα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από σήμερα μου είπαν ότι ήρθε νέα κοπέλα (Ρόζα...). Πήγε κάποιος να μας πει εντυπώσεις?

Pli mi riz

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
52
Πόντοι
0
Εχουμε καποιο τηλφ η διευθυνση για τ σπα .. μ ενδιαφερει ειμαι νεος στο φορουμ

masssazakias123

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2021
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες.
καλησπέρα! έχεις περάσει με Δόμνα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom