You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Golden Spa Λάρισα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 349K
-
- Ετικέτες
- λάρισα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Kostasperv
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2023
- Like
- 95
- Πόντοι
- 1
ξαναγυρισε η θεωνη;
iordanisss!
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δοκίμασα με Δανάη τουμπανο
Kostasperv
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2023
- Like
- 95
- Πόντοι
- 1
Τρέλανε μας και εσύ τώραΤελικά μια άξιζε κ την λέγανε Μαγκί.
lampros102
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Δοκίμασε κανεις βαλερια; στο αλλο φέρανε πολύ ωραίες κοπελες θα πάω να δοκιμάσω την Νατάσα
redditor
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 124
- Πόντοι
- 1
Είδες κάποια από αυτές χωρίς να τις δοκιμάσεις? Πως δουλεύει αυτό ακριβώς? Νομίζω δεν μπορείς απλώς να πας χωρίς να κλείσεις ραντεβού...Δοκίμασε κανεις βαλερια; στο αλλο φέρανε πολύ ωραίες κοπελες θα πάω να δοκιμάσω την Νατάσα
lampros102
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Είχα κλείσει ραντεβού με Νεφέλη που την ήξερα και είδα και τις άλλεςΕίδες κάποια από αυτές χωρίς να τις δοκιμάσεις? Πως δουλεύει αυτό ακριβώς? Νομίζω δεν μπορείς απλώς να πας χωρίς να κλείσεις ραντεβού...
Panthiras 88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2023
- Like
- 1.889
- Πόντοι
- 201
Καλησπέρα.... Αξίζει κάποια από Νάνσυ Σίσσυ και Βαλέρια στο μαγαζί ή θα πετάξουμε τα ευρώ ξανά??? Λέω να δοκιμάσω μετά από καιρό
redditor
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 124
- Πόντοι
- 1
Πέρασμα με την Άρια, την οποία την έχω δοκιμάσει μερικές φορές τώρα. Είναι πολύ καλή και πρόθυμη μέσα στο δωμάτιο. Εμφανίσιμη και της ταιριάζει η δουλειά, δεν κάνει αγγαρεία. Είναι ξανθιά, ύψος περίπου 1.65 με 170, και ωραίο στήθος 2αρι. Λεπτή γενικά, χωρίς να είναι κόκκαλο.
redditor
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 124
- Πόντοι
- 1
Έχουμε καμία δοκιμή γενικά από τις κοπέλες του Lux? Κι άλλος έχει πει πως είναι ωραίες, αλλά να δούμε στο δωμάτιο πως είναι.Μαγκες στο lux εχουν ερθει ωραίες κοπέλες. Είδα μια Μαρίνα όταν πήγα και ήταν τούμπανο. Επίσης επιστρέφει και η γνωστή ...
Ποια γνωστή επιστρέφει?
Kostasperv
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2023
- Like
- 95
- Πόντοι
- 1
Όλοι λένε για ωραίες κοπέλες αλλά με την Νεφέλη μόνο περνάνε. Ε ρε δούλεμα που πέφτειΈχουμε καμία δοκιμή γενικά από τις κοπέλες του Lux? Κι άλλος έχει πει πως είναι ωραίες, αλλά να δούμε στο δωμάτιο πως είναι.
Ποια γνωστή επιστρέφει?
Kostasperv
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2023
- Like
- 95
- Πόντοι
- 1
Για να λέμε και τα σωστό μπράβο στο lux spa για τα stories στο Instagram
καλημερα αδερφια,προχτες πηγα στο νεο καταστημα,στο lux,περασαμε την δαναη,η δικη μου γνωμη η κοπελα ειναι πολυ δυνατο κομματι.μελαχροινο ,στα 25,μαυρισμενο κορμακι,χειλακια φουσκωμενα,βυζι 4αρι αλλα πλαστικο,βγαζει τα ρουχα της,μενει με το στρινγκ.τριβεται επανω σου,βαζει την πουτσα στις βυζαρες της,κ βγαζει καποιες μικρες κραυγες καυλας που εμενα με απογειωνουν.στα του μασαζ ,δεν εχω ιδεα,μπηκα κατευθειαν στο ψητο.
Αφήνει κανένα χάιδεμα η Δανάη; Δεν έχω πάει ποτέ για μασάζ, αλλά κάπως με έπεισαν οι περιγραφές για τη Δανάη.
Περασμα με Δανάη. Μασαζ τίποτα, κατά τα άλλα δυνατή και κορμάρα αλλά δεν είναι στο στυλ μου.
Είδα και μια Νατασα. Μικροκαμωμενο μωρακι αλλα φανηκε να εχει ταπεραμεντο. Θα γινει αυντομα δοκιμη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 385
- Εμφανίσεις
- 88K