Panthiras 88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2023
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 201
Δύσκολα θα βάλουν καινούργια υπηρεσία!!Ο χώρος μια χαρά είναι. Για καινούριες υπηρεσίες πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν εκεί μέσα
Δύσκολα θα βάλουν καινούργια υπηρεσία!!Ο χώρος μια χαρά είναι. Για καινούριες υπηρεσίες πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν εκεί μέσα
Δεν εννοώ γαμήσι, εννοώ το ήδη υπάρχον να γίνει καλύτεροΔύσκολα θα βάλουν καινούργια υπηρεσία!!
...πιο πιθάνο ν'αλλάξουν χώροΟ χώρος μια χαρά είναι. Για καινούριες υπηρεσίες πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν εκεί μέσα
Ούτε εγώ έγραψα κάτι για γαμησι!! Αλλά και πάλι δύσκολα θα βάλουν καινούργια υπηρεσία ή θα αλλάξουν λίγο τροπάριο τα κορίτσια
Το γνωρίζω. Απλά αναφέρω ότι το "πρόβλημά" τους δεν είναι ο χώρος αλλά οι υπηρεσίες που προσφέρουν. Εκτός αν δεν έχει πλέον κίνηση και το ενοίκιο τους φαίνεται ακριβό...πιο πιθάνο ν'αλλάξουν χώρο
Το κατάλαβα φίλε μου και καλά κάνεις και το ξαναλές, απλά θεωρώ δύσκολο ν'αλλάξουν νοοτροπία παρεχόμενων υπηρεσιών.Το γνωρίζω. Απλά αναφέρω ότι το "πρόβλημά" τους δεν είναι ο χώρος αλλά οι υπηρεσίες που προσφέρουν. Εκτός αν δεν έχει πλέον κίνηση και το ενοίκιο τους φαίνεται ακριβό
...πάντως κι αυτό θα ήταν μια λογική εξήγησηΕκτός αν δεν έχει πλέον κίνηση και το ενοίκιο τους φαίνεται ακριβό
Δαναη τυπε..εγω περασα καλα παντως σημεραειχαμε και αρκετα καλη χημεια..για τις υπολοιπες δεν ξερω.Καλησπερα εχουμε καποια πληρφ στο Lux Για Λινα Νατασα Αντζελινα Δαναη Ποια Αξιζει μν παω Απατος
Μόνο Δανάη έχω πάρει ήταν μια χαρά μέσα και στα 2 μέρη. Θα ξαναπήγαινα. Κάποια στιγμή θα πάρω και τις άλλεςΚαλησπερα εχουμε καποια πληρφ στο Lux Για Λινα Νατασα Αντζελινα Δαναη Ποια Αξιζει μν παω Απατος
Ετσι εγραφε και το γκολντεν κ εκλεισεΤηλεφωνο για ραντεβου Στο lux 18-19/8 Φουλ δν υπηρχε τιποτα ... πρεπει να πανε ταπα
..το golden θεωρητικά θα ξανανοίξειΕτσι εγραφε και το γκολντεν κ εκλεισε
Δες λιγο πιο πίσω. Την περιγράφουν αναλυτικάΠέρασε κανένας με Δανάη από Lux??? Στείλτε inbox
Ναι σε άλλη πόλη ομως..το golden θεωρητικά θα ξανανοίξει
Όταν λες άλλη πόλη??? Να κλείσει οριστικά από ΛάρισαΔες λιγο πιο πίσω. Την περιγράφουν αναλυτικά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι σε άλλη πόλη ομως
ΝαιΌταν λες άλλη πόλη??? Να κλείσει οριστικά από Λάρισα
Έχεις πληροφορίες από μέσα και το λες αυτό?
Και που θα ανοίξει ρε άρχοντα??