Supershelbys
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2023
- Like
- 217
- Πόντοι
- 21
Άμα πας σε μασαζικο και δεν φορτώσεις άστο καλύτερα παιχτον σπίτι σου για πιο οικονομικά
Το ότι περνούσες εσυ καλά μαζί της γιατί δε δέχεσαι ότι κάποιος μπορεί να μη περνούσε καλά. Για στάνταρ υπηρεσίες είπε ο συναθλητής. Η του ύψους η του βάθους ήταν. Η θα σε απογείωνε η δεν θα έβγαζε ρούχα γιατί αυτή δεν ήταν σαν τις άλλες κοινώς για τον πουτσο. Να μη πουμε τη γνώμη μας αν είναι άλλη από αυτήν που λέτε εσείς. Λες και σας δίνουν ποσοστάΗ Μαγκυ τυπε ειχε το πιο έκφυλο πακετο που θα μπορουσε να αντικρυσει ποτε στην ζωη του ενας μυστης.
Κοντοπουτανο,σκληρή πέτρα,υπεροχα τατου στα νεφρά-underboobs,τριάρι νουμερο βυζι που κοιτούσε τον Δια,βασικα μονο που το εβλεπες καυλωνες ποσω δε να σε αγγίζουν τα χερακια απ αυτη την παρουσια.
Δεν ηταν απλη ιέρεια,ηταν σαν να κατέβηκε απ τους πρόποδες του Ολύμπου και το Τέμπλο του Δια στην Λαρισα
Thx. Η Άρια για την οποία μιλάνε όλοι πρέπει να την έχω πετύχει όταν διάβαζα από δω διάφορα και πήγα να δω από περιέργεια. Νομίζω μου είχε ανοίξει αυτή και μου χε πει πρέπει να κλείσεις ραντεβού από τηλ κτλ. Μια μελαχρινή σχετικά κοντή δεν είναι; Έτσι με πρόσωπο κάπως μαγιόρικο μαυριδερή λίγο, όχι πάρα πολύ όμορφη αλλά με αυτήν την καυλόσπιθα. Σταμάτησε;
Golden.... είχαμεΆρχοντες καλησπέρα... Το golden είναι ανοιχτά?? Γτ έστειλα μήνυμα για το πρόγραμμα και δεν απάντησαν... Πήρα και τηλέφωνο ούτε εκεί το σήκωσαν. Πήγε κάποιος πρόσφατα?
Σημερινό πέρασμα και εγώ με Ρια μιας και ήταν η μοναδική!!Όπως τα λέει ο συμπολεμιστης ευγενικη και αφήνει ελεύθερα τα πιασίματα!!Θα ξαναπροτιμηθει γιατί κάνει πολύ καλό δευτερο μερος !!Επισκεψη στο LUX με Ρια. Εμφανισιακά όπως τα περιγράφει ο συνεδελφος. Μικρο στηθος, μεγαλος σφιχτός κωλος (για τους fan). Πολυ ευγενικη και επικοινωνιακή, με ανεση χρόνου και πολυ διαθεση. Στο μασαζ οι κινησεις της προδιαθετουν για ενα καλο δευτερο μερος στο οποιο ειναι αρκετα καλη χωρις ξενερώματα και αρνησεις. Ξερει ακριβως τι πρεπει να κανει. Αν ξεπερασεις την εμφανιση την συστηνω ανεπιφυλακτα.
Ανοιχτά πρέπει να είναι άρχοντα αλλά μάλλον ξέμεινε από κορίτσια... Εκτός από 2 μέρες που έχει 3 κοπέλες όλες τς υπόλοιπες έμεινε με 2.. Σήμερα έχει 3 κορίτσια.. αύριο 2Καλησπέρα παιδιά, είναι ανοιχτό αυτές τις μέρες το μαγαζί; Δεν βγάζω γραμμή
Έλα βαράει αναδουλειές το golden?Ανοιχτά πρέπει να είναι άρχοντα αλλά μάλλον ξέμεινε από κορίτσια... Εκτός από 2 μέρες που έχει 3 κοπέλες όλες τς υπόλοιπες έμεινε με 2.. Σήμερα έχει 3 κορίτσια.. αύριο 2
...είχαν πει ότι έψαχναν και για καινούργιο χώροΑνοιχτά πρέπει να είναι άρχοντα αλλά μάλλον ξέμεινε από κορίτσια... Εκτός από 2 μέρες που έχει 3 κοπέλες όλες τς υπόλοιπες έμεινε με 2.. Σήμερα έχει 3 κορίτσια.. αύριο 2
Ο χώρος μια χαρά είναι. Για καινούριες υπηρεσίες πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν εκεί μέσα...είχαν πει ότι έψαχναν και για καινούργιο χώρο