Νέα

Golden Queens Μπουρνάζι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 370K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.660
Πόντοι
1.446
Τέτοια πράγματα παλιά δεν γινόντουσαν, απλά κάποιος περίμενε ποιά θα κάτσει δίπλα του. Εκεί έχουμε φτάσει δυστυχώς.
Αδελφέ, πριν 20 χρόνια χουφτώνανε κανονικές γκόμενες στον ΗΣΑΠ και τα λεωφορεία οι κάγκουρες. Θυμάμαι συναδέλφους στη δουλειά να το λένε συνέχεια.

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
0
Κάποτε που ήμουν πιο νέος και έβραζε το αίμα μου, ούτε τότε δεν έκανα τέτοια πράγματα, ήμουνα κυριος μέσα στα στριπ και έτσι ήταν και οι υπόλοιποι. Έχει καγκουριάσει πολύ ο νεοέλληνας, είναι και η βρωμοτηλεόραση με την τραπ, οπότε άστα καλύτερα. Πέρυσι που πήγα στο Golden Queens μου προξένησε τεράστια εντύπωση το γεγονός ότι πέρασε μια μικρή Ρωσιδούλα δίπλα από ένα τραπέζι και άπλωσε ένας νεαρός το χέρι του και την χούφτωσε και του έκανε χοντρή παρατήρηση. Τέτοια πράγματα παλιά δεν γινόντουσαν, απλά κάποιος περίμενε ποιά θα κάτσει δίπλα του. Εκεί έχουμε φτάσει δυστυχώς.
σωστός. είμαι 23 και πήγα με τη παρέα που ήμασταν διάφορες ηλικίες και ήμασταν κυριοι. ήρθαν αρκετές κοπέλες και φυσικά φερομασταν με ευγένεια χωρίς να τις έχουμε ως σκουπίδια επειδή κάνουν αυτή τη δουλειά. και φυσικά πιστεύω ότι αν θέλει κάποιος μια κοπέλα μπορεί απλά να τη προσκαλέσει αλλά μέχρι εκεί. έτσι πρέπει να φερομαστε όλοι γιατί δε θέλουμε από τη κουταμαρα του άλλου να χαλάσει η διασκέδαση μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom