Νέα

Golden Queens Μπουρνάζι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 368K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bilakoss

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
18
Πόντοι
0
Ρε παιδια κάτι πρέπει να γίνει με τα ποτά, πήραμε μπουκάλι και ήταν καθαρό οινόπνευμα πέραν αυτού κάποιοι σερβιτόροι και μη ας αλλάξουν λίγο υφακι γτ δεν γνωριζόμαστε απο χθές με τον κάθε έναν εκεί μέσα.
Στα θετικά κάποιες λατινες που δίνουν μπριζόλα με 80.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.796
Πόντοι
5.916
Ρε παιδια κάτι πρέπει να γίνει με τα ποτά, πήραμε μπουκάλι και ήταν καθαρό οινόπνευμα πέραν αυτού κάποιοι σερβιτόροι και μη ας αλλάξουν λίγο υφακι γτ δεν γνωριζόμαστε απο χθές με τον κάθε έναν εκεί μέσα.
Στα θετικά κάποιες λατινες που δίνουν μπριζόλα με 80.
με πολύ μάπα σέρβις όμως

nothorny

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
13
Like
11.068
Πόντοι
5.784
με πολύ μάπα σέρβις όμως
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ ειχα τετοια εντύπωση όταν πρωτοξεκινησα να πηγαίνω .. Θα σου πω όμως ότι είναι πολύ καλά παιδιά όλοι τους.. Τουλάχιστον απέναντι μου είναι όλοι κύριοι.. Βέβαια το έχω χτίσει το μαγαζι πλέον..

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.806
Πόντοι
201
Για τα γκαρσονια εχω να πω τα καλύτερα, ειναι γαμω τα παιδια. Δωστε και να πουρπουαρ ρε μαγκες......ταληρακι ή δεκαρικακι φτανει. Χτίστε μια σχεση αφου πατε συχνα.

alexandros6932

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Εμενα που αφηνω καθε φορα τιπς εχουν γινει ολοι φιλοι και κανω κυριολεκτικα οτι θελω αραζουν και στο τραπεζι μου πολλες φορες οι σερβιτοροι

Ronnie J

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2024
Κριτικές
3
Like
183
Πόντοι
0
Τις 2 τελευταίες φορές που πήγα δεν είχα κανένα απολύτως παράπονο από το ποτό και τους σερβιτόρούς. Κάθε άλλο. Ευγενέστατοι και γρήγοροι. Το πρόβλημα ήταν ότι οι κοπέλες δεν έρχονταν να κάτσουν στο τραπέζι. Ούτε χολέρα να είχα.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.796
Πόντοι
5.916
Φαντάζομαι εννοεί το σέρβις μέσα στο δωμάτιο από τις γυφτολατίνες ο φίλος :grin:
ακριβώς!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ ειχα τετοια εντύπωση όταν πρωτοξεκινησα να πηγαίνω .. Θα σου πω όμως ότι είναι πολύ καλά παιδιά όλοι τους.. Τουλάχιστον απέναντι μου είναι όλοι κύριοι.. Βέβαια το έχω χτίσει το μαγαζι πλέον..
μιλάω για τις γυφτολατίνες...

dwdeka

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Σεπ 2021
Κριτικές
14
Like
963
Πόντοι
1.011
Τις 2 τελευταίες φορές που πήγα δεν είχα κανένα απολύτως παράπονο από το ποτό και τους σερβιτόρούς. Κάθε άλλο. Ευγενέστατοι και γρήγοροι. Το πρόβλημα ήταν ότι οι κοπέλες δεν έρχονταν να κάτσουν στο τραπέζι. Ούτε χολέρα να είχα.

Μπορεί να έχουν εντολή να μην πρήζουν τους πελάτες

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
24
Like
1.932
Πόντοι
6.820
Για τα γκαρσονια εχω να πω τα καλύτερα, ειναι γαμω τα παιδια. Δωστε και να πουρπουαρ ρε μαγκες......ταληρακι ή δεκαρικακι φτανει. Χτίστε μια σχεση αφου πατε συχνα.
Το αφήνουμε τύπε μου, αλλά τα γκαρσόνια την έχουν δει σε αυτό το μαγαζί και ο κάθε τρόμπας χωρίς να έχει κάνει ουσιαστικά τίποτα για την δικιά μου εξυπηρέτηση εκτός απο το να φέρνει τα ποτά της γκόμενας έχει το θράσος και ζητάει τιπς.
Μην πώ για τους άλλους που είναι στους χορούς που κοιτάνε να σε κάνουνε μεροκάματο όπως και τα γκαρσόνια βέβαια.
2,3 άτομα αξίζουν μόνο απο τους σερβιτόρους και κανα δυο γκόμενες.
Απλά πλέον σαν μέρος είναι φθηνή διασκέδαση και τίποτα άλλο.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.887
Πόντοι
206
Η αίσθηση που μου προκύπτει από όλη αυτή την κουβέντα είναι το ''αυτό υπάρχει, αυτό μπορούμε, αυτό θα κάνουμε''.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.887
Πόντοι
206
Α, εκεί είναι άλλη φάση, νεολαιίστικη. Σηκώνεσαι πάνω, σπρώχνεις τρεις-τέσσερις άλλους, την πλησιάζεις γρήγορα και αρχίζεις να την τραβάς από το χέρι με δύναμη για να την χώσεις σε δωματιάκι. Την ώρα δε που την τραβολογάς προλαβαίνεις να πετάξεις και τα χαρτονομίσματα πάνω στον υπεύθυνο.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.758
Πόντοι
206
Α, εκεί είναι άλλη φάση, νεολαιίστικη. Σηκώνεσαι πάνω, σπρώχνεις τρεις-τέσσερις άλλους, την πλησιάζεις γρήγορα και αρχίζεις να την τραβάς από το χέρι με δύναμη για να την χώσεις σε δωματιάκι. Την ώρα δε που την τραβολογάς προλαβαίνεις να πετάξεις και τα χαρτονομίσματα πάνω στον υπεύθυνο.
Η μπορείς να συμπεριφερθείς σα κανονικός άνθρωπος. Αράζεις με το ποτάκι σου, λες στους τύπους ποια κοπέλα σε ενδιαφέρει, και αν είναι ελεύθερη ή όταν γίνει διαθέσιμη στη φέρνουν. Λειτουργεί και εκεί αυτό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom