alexandros6932
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2025
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Εγω εβγαινα με μοα για αρκετους μηνες απλα εκανα καλο λογαριασμο στο μαγαζι αλλα εξω ολα δωρεανΠροσωπική εμπειρία! Δυο φορές έχω βγάλει γκόμενα! Τα πάντα είναι στο κορίτσι που θα τύχει! Απλά της είπα ξεκάθαρα! Όταν ήρθε δίπλα μου λέει πάμε πριβε να με γαμήσεις! Της λέω εγώ δεν μπορώ να γαμήσω έτσι, ψήνεσαι να βρεθούμε εκτός μαγαζιού και θα σε πληρώσω κανονικά! Μου είπε ΟΚ! Της λέω πόσα λεφτά θες? Μου λέει δεν ξέρω δεν το έχω ξανακάνει δώσε μου όσα θες εσύ! Της είπα ένα σεβαστό ποσό αλλά της είπα για όλη την νύχτα! Θα πάμε να φάμε να κάνουμε την βόλτα μας και μετά ξενοδοχείο! Συμφώνησε! Το ποσό που έδωσα δεν ήταν πάρα πολλά! Βίζιτα θα είχε ζητήσει μπορεί και τα τριπλάσια για όλη την νύχτα! Συναντηθήκαμε πήγαμε φάγαμε, κάναμε βόλτα ποτάκι και μετά ξενοδοχείο με τζακούζι και γενικά πέρασα ζάχαρη! Βέβαια της φέρθηκα σαν να ήταν η κοπελα μου και οχι βιζιτα και το εκτυμησε! Η ιστορια συνεχιστικε καπως ετσι χωρις απο εδω και περα να την πληρωνω καθε φορα που βγαιναμε! Αλλα πηγαινα συχνα στο μαγαζι και της εκανα ενα καλουτσικο λογαριασμο και οταν βγαιναμε της εκανα και κανα δωρο! Η κοπελα πιστευω με ειχε καψουρευτει! Ηταν καλο κοριτσι στην καρδια! Με την δευτερη δεν θα αναφερθω αλλα ηταν παρομοια περιπτωση και ταβηξε και περισσοτερο! Να ξερετε που πατε ομως εχει πολλες εκει μεσα που ειναι φιδια! Σιγουρα να εχετε βαθυα τσεπη! Τα κοριτσια δεν ειναι σκλαβοι ουτε εχουν κανενα κοντρατο να τους απαγορευει να εχουν προσοπικη ζωη! Αλλα θελει προσοχη το σπορ!