Νέα

Golden Queens Μπουρνάζι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 356K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

veselina2025

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2025
Like
2
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα,σχετικα με την Μιρελα την ρουμανα ξερουμε τι κανει στο απλο prive και τι στο μεγαλο?Γιατι τελευταια φορα μου το αφησε πολυ φλου στο μεγαλο και δεν καταλαβα καλα.Εχει κανενας (σιγουρα εχει) προτερη εμπειρια?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.670
Πόντοι
5.916
παιδια καλησπερα,σχετικα με την Μιρελα την ρουμανα ξερουμε τι κανει στο απλο prive και τι στο μεγαλο?Γιατι τελευταια φορα μου το αφησε πολυ φλου στο μεγαλο και δεν καταλαβα καλα.Εχει κανενας (σιγουρα εχει) προτερη εμπειρια?
Δυστυχώς τίποτα...

veselina2025

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Δυστυχώς τίποτα...

Δυστυχώς τίποτα...
με παραξενεψε που ειπε "στο μεγαλο prive εισαι κι εσυ full nude και σε αγγιζω κι εγω".Δηλαδη περασμα με το χερι πχ στηθος,μαλλια η εννοουσε "φραπε"?εντυπωσεις απο μεγαλο κανεις?veronika αξιζει prive?νομιζω σπανια κανει των 5 ευρων χορους,την βλεπω απομακρη και καθισμενη σε καναπεδες μονιμως.

Vivaldi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0

βρε τη σαντρα , προσπαθει να χτισει σπιτι μαλλον, το γυρισε απο στριπ σε εσκορτιλα

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
353
Πόντοι
21

Bazookaman69

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2019
Like
70
Πόντοι
0

βρε τη σαντρα , προσπαθει να χτισει σπιτι μαλλον, το γυρισε απο στριπ σε εσκορτιλα
Επιχειρηματικό μυαλό σου λέω! Το ΟΦ φαίνεται δεν έφτανε να καλύψει τα απαραίτητα!

Τελευταία τροποποίηση:

Bazookaman69

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2019
Like
70
Πόντοι
0
Γύρισε η αλβανίδα από το Μαϊάμι με όρεξη...
Όχι ρε συ Ροδιτισσα είναι! Κρίμα το κορίτσι να έχει τέτοια κατάντια! Άμα την δοκιμάσει κανένας η αν έχει κανένας εμπειρία από τα Prive που έκανε στο Golden ας μας πει αν αξίζει τα 160! Πάντως είναι τουμπανιαρα!

Bollyrood1

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
97
Πόντοι
0
Όχι ρε συ Ροδιτισσα είναι! Κρίμα το κορίτσι να έχει τέτοια κατάντια! Άμα την δοκιμάσει κανένας η αν έχει κανένας εμπειρία από τα Prive που έκανε στο Golden ας μας πει αν αξίζει τα 160! Πάντως είναι τουμπανιαρα!
Την είχα πάρει για έναν απλό χορό πριν 2 χρόνια με σκοπό να περάσουμε πριβέ. Με ξενέρωσε κοιμισμένη τελείως

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.807
Πόντοι
206
με παραξενεψε που ειπε "στο μεγαλο prive εισαι κι εσυ full nude και σε αγγιζω κι εγω".Δηλαδη περασμα με το χερι πχ στηθος,μαλλια η εννοουσε "φραπε"?εντυπωσεις απο μεγαλο κανεις?veronika αξιζει prive?νομιζω σπανια κανει των 5 ευρων χορους,την βλεπω απομακρη και καθισμενη σε καναπεδες μονιμως.
''Είμαι ντροπαλός σε κατι τέτοια'' έπρεπε να της πεις ''θέλω να είμαι ντυμένος''. Αλλά και εσύ όλο απ' ΄΄εξω απ' έξω και έμεινες με την απορία τελικά για το τι εννοούσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom