Νέα

Golden Queens Μπουρνάζι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

JiBdr

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2024
Like
36
Πόντοι
0
Ναι φίλε μου ξαναπήγα και τη θυμήθηκα.. Πηρα το απλό πριβέ γυμνή εντελώς με χορό 10 λεπτών.. Ήταν απίστευτη τωρα σκεφτομαι να δοκιμάσω τη λούνα σε διπλό πριβέ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχει πάρει κανεις τη Λούνα σε πριβέ ;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Πέρασμα από το μαγαζί χτες πριν τα μεσάνυχτα. Σχετικά ψοφιο το κλίμα μέχρι τη 01:30 όπου άρχισαν σιγά σιγά οι γκόμενες να σηκώνουν τον κώλο τους και να έρχονται προς τα τραπέζια.

Είχαμε κουπόνι κι έτσι δώσαμε από 10€, όπου περιλαμβάνεται μια μπύρα και δύο χοροί.

Πήρα τη Μολδαβή Νέλλυ και την Ουκρανεζα Τατα για χορό, όπου μου έφτιαξαν παπαρι. Βέβαια, η Νέλλυ μάλλον γουσταρε γιατί της μίλησα ρώσικα και πρότεινε η ίδια να πάμε πριβέ για πίπα! Βέβαια, σαν γνήσιος μπουρδελιαρης και λάτρης των μασάζ, με σχεδόν τα ίδια λεφτά παίρνω μια ώρα σε μασατζιδικο, οπότε την γειωσα. Αν είχα χρήμα για φυτίλι θα της έχυνα το στόμα και μπορεί να της προτεινα και γαμησι εκτός μαγαζιού. :zfuck:

Αυτά! :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

JiBdr

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2024
Like
36
Πόντοι
0
Έχει πάρει κανεις Νελλη Μολδαβή για πριβέ ;

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
364
Πόντοι
21
Έχει πάρει κανεις Νελλη Μολδαβή για πριβέ ;
Αν μιλάμε για την μελαχρινή που κάνει και ντιλντο σόου την έχω πάρει μια φορά. Δεν είναι κάτι τ τρομερό αλλά δεν κλέβει τ λεφτά τουλάχιστον. Για μια φορά αξίζει. Βέβαια αν είσαι σωστός απέναντι της πράγμα που ισχύει για όλα τ κορίτσια ίσως σε προσέξει πιο καλά μέσα και περάσεις ακόμη καλύτερα

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Έχω να πατήσω πάνω από 1 χρόνο. Έχετε ονόματα από το ρόστερ;

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Έχω να πατήσω πάνω από 1 χρόνο. Έχετε ονόματα από το ρόστερ;
Είναι οι παλιές εκεί Μιρέλλα Εβελίνα Βερόνικα Λίλου Εύα γύρω στα 7,8 λατίνες με τις δύο πολύ όμορφες Άντζι κ Αλεξάνδρα και μετά 2 Ουκρανες καινούργιες ονόματα δεν θυμάμαι η μία πολύ όμορφη αλλά δεν ξέρει ούτε χορό ν κάνει καινούργια όρθιο αγγούρι 2 πολωνες και μετά κάτι αδιάφορες...(Όλες οι λατίνες κάνουν σεξ πήγα πριν κάτι μέρες και μου το είπαν στο απλό χορό που της πήρα)

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Είναι οι παλιές εκεί Μιρέλλα Εβελίνα Βερόνικα Λίλου Εύα γύρω στα 7,8 λατίνες με τις δύο πολύ όμορφες Άντζι κ Αλεξάνδρα και μετά 2 Ουκρανες καινούργιες ονόματα δεν θυμάμαι η μία πολύ όμορφη αλλά δεν ξέρει ούτε χορό ν κάνει καινούργια όρθιο αγγούρι 2 πολωνες και μετά κάτι αδιάφορες...(Όλες οι λατίνες κάνουν σεξ πήγα πριν κάτι μέρες και μου το είπαν στο απλό χορό που της πήρα)
Σου ήρθαν από μόνες τους για χορό οι λατίνες; Γιατί μόνο βόλτες έκανα όταν πήγα εγώ, δεν της είσαι να πηγαίνουν σε κανένα τραπέζι από μόνες τους. Και πόσα θέλουν για να κάτσουν;

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Σου ήρθαν από μόνες τους για χορό οι λατίνες; Γιατί μόνο βόλτες έκανα όταν πήγα εγώ, δεν της είσαι να πηγαίνουν σε κανένα τραπέζι από μόνες τους. Και πόσα θέλουν για να κάτσουν;
Κοίτα να δεις πηγαίνω στ στριπ πάνω 15 χρόνια οδό παίρνανε τα χρόνια γίνονται όλο και λιγότερες οι βόλτες απ' τ κορίτσια στα τραπέζια για πολλούς λόγους.. Το Γκόλντεν είναι ίσως τ μοναδικό μαγαζί που ακόμη μερικά κορίτσια κάνουν βόλτες στα τραπέζια κ ειδικά οι λατίνες κάνουν γιατί έχουν έρθει για λίγο καιρό στην χώρα μας συνήθως μέγιστη παραμονή 6 μήνες λόγο βίζας ξ θέλουν να μαζέψουν λεφτά αλλά είναι κ αυτές με τις μέρες τους...Απ' τις 12 μέχρι τις 2 σχεδόν όλες βαριουνται χαλαρώνουν κ μετά αρχίζουν την βόλτα στ τραπέζια ( για τις λατίνες πάντα κ μερικά άλλα κορίτσια δεν μιλάμε για τις ντίβες του μαγαζιού που είναι χρόνια εκεί )..Για πόση ώρα κάθονται στ τραπέζι εξαρτάται από σένα θα κάτσουν 1 λεπτό να μιλήσετε να ανταλλάξετε ονόματα κ καμία βλακεία κ μετά θα σου ζητήσουν χορό η ποτό..Τα ποτά και όχι μπουκάλια έχουν δύο κατηγορίες υπάρχει το ποτό των 10 ευρώ που η κοπέλα κάθεται απ' 5 έως 10 λεπτά κ το ποτό των 20 ευρώ που ζητάνε σχεδόν όλες κ κάθεται απ' 10 έως 20 λεπτά ανάλογα την κοπέλα πάντα εάν μιλάει αγγλικά κ μπορεί να συνεννοηθεί μαζί σου να μιλάς κ εσύ και να περνάει καλά... μετά για ακριβά γούστα υπάρχουν και οι σαμπάνιες που ξεκινάνε απ' 50 ευρώ μέχρι κ 150 που κάθεται μαζί σου 45 λεπτά μέχρι κ ώρες που τις δίνουν οι χορηγοί αυτοί που συνήθως κάθονται στους καναπέδες αριστερά όπως μπαίνεις....Όσο για το σεξ το διπλό πριβέ ξεκινάει απ' 80 ευρώ για 20 λεπτά κ μετά είναι στο χέρι της κοπέλας να ζητήσει παραπάνω εμένα οι δύο λατίνες μου είπαν κ 100 ήθελαν να βγάλουν κάτι παραπάνω αλλά εαν μιλήσεις ωραία θα στο ρίξουν πάλι στ ,80 για να μην χάσουν λεφτά...

Τελευταία τροποποίηση:

zxcv99

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
355
Πόντοι
280
Όσο για το σεξ το διπλό πριβέ ξεκινάει απ' 80 ευρώ για 20 λεπτά κ μετά είναι στο χέρι της κοπέλας να ζητήσει παραπάνω εμένα οι δύο λατίνες μου είπαν κ 100 ήθελαν να βγάλουν κάτι παραπάνω αλλά εαν μιλήσεις ωραία θα στο ρίξουν πάλι στ ,80 για να μην χάσουν λεφτά...

αυτό ακριβώς σε αυτά τα μαγαζιά για να πάρεις τις υπηρεσίες που θέλεις χρειάζεται από την αρχή καλή διαπραγμάτευση

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Κοίτα να δεις πηγαίνω στ στριπ πάνω 15 χρόνια οδό παίρνανε τα χρόνια γίνονται όλο και λιγότερες οι βόλτες απ' τ κορίτσια στα τραπέζια για πολλούς λόγους.. Το Γκόλντεν είναι ίσως τ μοναδικό μαγαζί που ακόμη μερικά κορίτσια κάνουν βόλτες στα τραπέζια κ ειδικά οι λατίνες κάνουν γιατί έχουν έρθει για λίγο καιρό στην χώρα μας συνήθως μέγιστη παραμονή 6 μήνες λόγο βίζας ξ θέλουν να μαζέψουν λεφτά αλλά είναι κ αυτές με τις μέρες τους...Απ' τις 12 μέχρι τις 2 σχεδόν όλες βαριουνται χαλαρώνουν κ μετά αρχίζουν την βόλτα στ τραπέζια ( για τις λατίνες πάντα κ μερικά άλλα κορίτσια δεν μιλάμε για τις ντίβες του μαγαζιού που είναι χρόνια εκεί )..Για πόση ώρα κάθονται στ τραπέζι εξαρτάται από σένα θα κάτσουν 1 λεπτό να μιλήσετε να ανταλλάξετε ονόματα κ καμία βλακεία κ μετά θα σου ζητήσουν χορό η ποτό..Τα ποτά και όχι μπουκάλια έχουν δύο κατηγορίες υπάρχει το ποτό των 10 ευρώ που η κοπέλα κάθεται απ' 5 έως 10 λεπτά κ το ποτό των 20 ευρώ που ζητάνε σχεδόν όλες κ κάθεται απ' 10 έως 20 λεπτά ανάλογα την κοπέλα πάντα εάν μιλάει αγγλικά κ μπορεί να συνεννοηθεί μαζί σου να μιλάς κ εσύ και να περνάει καλά... μετά για ακριβά γούστα υπάρχουν και οι σαμπάνιες που ξεκινάνε απ' 50 ευρώ μέχρι κ 150 που κάθεται μαζί σου 45 λεπτά μέχρι κ ώρες που τις δίνουν οι χορηγοί αυτοί που συνήθως κάθονται στους καναπέδες αριστερά όπως μπαίνεις....Όσο για το σεξ το διπλό πριβέ ξεκινάει απ' 80 ευρώ για 20 λεπτά κ μετά είναι στο χέρι της κοπέλας να ζητήσει παραπάνω εμένα οι δύο λατίνες μου είπαν κ 100 ήθελαν να βγάλουν κάτι παραπάνω αλλά εαν μιλήσεις ωραία θα στο ρίξουν πάλι στ ,80 για να μην χάσουν λεφτά...
Δύο φορές ποηγα τις προάλλες, τη μια κατά τις 2, υπήρχε όντως ζωντάνια στο μαγαζί και οι κοπέλες αρκετά κινητικές, την άλλη πήγα στο άνοιγμα κατά τις 12 και έφυγα πριν τις 2, εκεί όντως είδα μια χαλαρώτητα. Το καταλάβαμε όντως με τη παρέα ότι δεν είναι να πας πολύ νωρίς εκεί, θέλει ώρα να "ζεσταθεί" ο χώρος. Θα ξαναπάω την άλλη εβδομάδα να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Συνεπώς δεν αξίζει ...

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.550
Πόντοι
6.820
Ποιά και πως είναι η Άντζι? Η Αλεξάνδρα σου ζήτησε 100€ για διπλο πριβε?

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Ποιά και πως είναι η Άντζι? Η Αλεξάνδρα σου ζήτησε 100€ για διπλο πριβε?
Η Αντζυ είναι η πιο όμορφη λατίνα εκεί μέσα μια μελαχρινή με φτιαγμένα βυζιά πολύ ωραίο πρόσωπο κ σώμα με ένα μεγάλο τατουάζ στ αριστερό χέρι κάτι σαν μανίκι έχει κάνει...όχι η Αλεξάνδρα μια άλλη με σγουρά μαλλιά δεν θυμάμαι όνομα κ μια πιτσιρίκα με σιδεράκια αλλά με 80 εάν πεις στ κορίτσια κάνεις δουλειά.. εγώ την Αντζυ ήθελα ν πάρω αλλά μετά απ' 2 χορούς άλλους που την πήρα πολύ απόμακρη κ ντίβα τ έπαιζε κ δεν συνέχισα παρακάτω...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Η Άντζυ είχε κάνει πίπα με λάστχο στα 80 σε ένα φίλο. Ωραία προσωπάρα να την βλέπεις να ρουφά αλλά κατά τα άλλα κρύα μου είπε. Τουλάχιστον σε αυτόν δεν πρότεινε μενού με ποσό για μπριζόλα.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.550
Πόντοι
6.820
Η Αντζυ είναι η πιο όμορφη λατίνα εκεί μέσα μια μελαχρινή με φτιαγμένα βυζιά πολύ ωραίο πρόσωπο κ σώμα με ένα μεγάλο τατουάζ στ αριστερό χέρι κάτι σαν μανίκι έχει κάνει...όχι η Αλεξάνδρα μια άλλη με σγουρά μαλλιά δεν θυμάμαι όνομα κ μια πιτσιρίκα με σιδεράκια αλλά με 80 εάν πεις στ κορίτσια κάνεις δουλειά.. εγώ την Αντζυ ήθελα ν πάρω αλλά μετά απ' 2 χορούς άλλους που την πήρα πολύ απόμακρη κ ντίβα τ έπαιζε κ δεν συνέχισα παρακάτω...
Σε αυτή την περιγραφή είδα μια αλλά νομίζω την λέγανε Ρενάτα, και πάλι λέω νομίζω, μοντελέ σώμα και όχι τόσο το κλάσικο λατινικο, και αυτή με αρκετά τατουαζ. Παίζει να λέμε την ίδια και να θυμάμαι λάθος το όνομα.

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Η Άντζυ είχε κάνει πίπα με λάστχο στα 80 σε ένα φίλο. Ωραία προσωπάρα να την βλέπεις να ρουφά αλλά κατά τα άλλα κρύα μου είπε. Τουλάχιστον σε αυτόν δεν πρότεινε μενού με ποσό για μπριζόλα.
Κοίτα φίλε εγώ πήγα με παρέα ήμασταν 5 άτομα κ οι 3 είχαν πάρει ήδη πριβέ (μπριζόλα)κ τα κορίτσια το βλέπουν αυτό ήρθε απ' μόνη της στ τραπέζι πήγαμε γ χορό και μου πέταξε ν πάμε στ μικρό πριβέ για αρχή κ της είπα μόνο μεγάλο κ σεξ κ μου είπε ναι και μου έδειξε με το κινητό της τον αριθμό 80 δεν ξέρει κλ αγγλικά όπως η Αλεξάνδρα αλλά ήταν λίγο ξινή κ κρύα κ δεν δοκίμασα...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Έχει δύο ειδών κολομβιανές το μαγαζί. Μιγάδες σαν Ινδιάνες και λευκές σαν Σπανιόλες. Η Άντζυ δεν είναι σαν Ινδιάνα ούτε η Ράνια ούτε η Τζέσικα, αν σε βοηθά να καταλάβεις.

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Σε αυτή την περιγραφή είδα μια αλλά νομίζω την λέγανε Ρενάτα, και πάλι λέω νομίζω, μοντελέ σώμα και όχι τόσο το κλάσικο λατινικο, και αυτή με αρκετά τατουαζ. Παίζει να λέμε την ίδια και να θυμάμαι λάθος το όνομα.
Δεν έχει πολλά τατουάζ η Άντζι είναι σίγουρα αυτή που σου λέω. Εγώ πήγα 3 φορές σε 10 μέρες κ την θυμάμαι γιατί είναι πολύ όμορφη...Τα φιλαράκια μου πήραν την Αλεξάνδρα μια πιτσιρίκα φίλη της με σιδεράκια κ μια άλλη που φοράει ένα πράσινο διάφανο με μεγάλα βυζιά κ τεράστιο κωλο μπαμπατσικη ο τελευταίος φίλος είναι λίγο μερακλής χαχαχαχα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom