bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.125
- Πόντοι
- 5.916
Ε ναιΤην ευα εννοειτε?
Ε ναιΤην ευα εννοειτε?
Η Βαλεντίνα είναι απών καιρό τώρα, την Μαριάνα δεν την πήρε το μάτι μου τα τελευταία δυο σάββατα.Η Βαλεντίνα και η Μαριάνα, δύο λατίνες, είναι ακόμα εκεί στο ρόστερ;
Αν δεν κανω λάθος είναι μια από τις λατινες. Μια φορά την έχω πάρει καλή ήταν αλλά μέχρι εκεί. Τώρα αν έχει φτιάξει απο τοτε και είναι πιο δοτική μέσα δεν γνωρίζωΈχει δοκιμάσει κανείς Τζέσικα στο διπλό πριβέ?
Ναι αυτή που έκανε το λεσβιακό σοου με την Βαλεντίνα.Αν δεν κανω λάθος είναι μια από τις λατινες. Μια φορά την έχω πάρει καλή ήταν αλλά μέχρι εκεί. Τώρα αν έχει φτιάξει απο τοτε και είναι πιο δοτική μέσα δεν γνωρίζω
Πρέπει να εουν πάρει ομαδική άδεια.Περασμα απο Golden εχθες για ενα ποτο και την εκανα. Λείπανε ολες οι ρωσοφωνες ( τις μαζεψε η αστυνομια ????) και ηταν ολο λατινες......και show απο Εβελινα και Alex fire.
θα ξεκινησουμε να μαθαινουμε ισπανικα σε λιγοΠρέπει να εουν πάρει ομαδική άδεια.
Πήξαμε στις λατινες!
Si si siθα ξεκινησουμε να μαθαινουμε ισπανικα σε λιγο
Προσωπικά μου είναι αδιάφορες, κορμάρες μεν , έπιπλα δε.......10 ευρώ στο Μεταξουργείο, αυτή είναι η αξία τους.... και ζητάνε 80€ χορό και να κεράσεις και ποτά??? Έλεος...Πρέπει να εουν πάρει ομαδική άδεια.
Πήξαμε στις λατινες!
Οι περίσσοτερες κατ έμε δεν έχουν σεξουαλικότητα επίσης βαριούνται και φαίνεται.Τα κάνουν όλα πολύ μηχανικά.Προσωπικά μου είναι αδιάφορες, κορμάρες μεν , έπιπλα δε.......10 ευρώ στο Μεταξουργείο, αυτή είναι η αξία τους.... και ζητάνε 80€ χορό και να κεράσεις και ποτά??? Έλεος...
και των ιδιοκτητών αν θες. Απλά θα πρέπει να πληρώσεις 10 ευρώ για το κάθε τηλέφωνο χαχαχαχαχαΞέρεις κανένας ινστα από τα κορίτσια εκτός από της Εβελίνας ;
Προσωπικά μου είναι αδιάφορες, κορμάρες μεν , έπιπλα δε.......10 ευρώ στο Μεταξουργείο, αυτή είναι η αξία τους.... και ζητάνε 80€ χορό και να κεράσεις και ποτά??? Έλεος...
Πόσο είχε το πριβέ;Έλειπε η Εβελίνα και πήρα μια Λατίνα μέσα για λίγο μασάζ και σεξ! Κομοδίνα από τα λίγα όπως τα είπε ο φίλος!
Από ονόματα δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω Λορένα. Σίγουρα με 3 συλλαβές πάντως. Τούμπανο με κωλαρα τροφαντη και σιλικονατα βυζιά. Ίσιο μαλλί μέτριο σε μήκος και αρκετά ψηλή (1.70). Με πέρναγε με τακούνια
Πόσο είχε το πριβέ;