callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.236
- Πόντοι
- 3.820
οκ,σου εκανε μια προταση..θα μπορουσες να της πεις δεν θελω φαγητο κτλ και να αντιπροτεινεις..τι να την κανεις ολη την νυχτα αλλωστε..με 2,3 ωριτσες θα σουν κομπλε.. αν θεωρουσες 300 400ε πολλα ,οκ πασο,αλλα π.χ ο φιλος σου μαλλον παραπανω χαλασε με την μαρινα και δεν εγινε και τιποτα...τα στριπ γενικα οτι και να ψαχνεις απο το να περασεις καλα μεσα στο μαγαζι μεχρι και να πιασεις γκομενα ,ειναι πολυ ακριβο χομπι...Κοίτα φίλε πως έχουν τα πράγματα με το που θα βγει μια κοπέλα απ' αυτό τ χώρο μαζί σου ξέρει απ' την πρώτη στιγμή για ποιο πράγμα τι θέλεις κ αυτή είναι στο χέρι της εάν θέλει ν στο δώσει απ' την αρχή η να παίξει μαζί σου να περάσει κλ , 1,2 ραντεβού κ σου να κάτσει μετά..Για μένα εάν έχεις πολλά λεφτά κ χρόνο αξίζει ν ρισκάρεις δεν χάνεις κ τίποτα σπουδαίο για ένα άτομο που είναι στο μεροκάματο τρέχει παλεύει δεν έχεις όρεξη για τέτοιες περιπέτειες έχεις να χάσεις πολλά πράγματα και το τελευταίο μπορεί να είναι τα λεφτά...Για τον φίλο μου που λες κόλλησε με την μαρίνα γιατί έμοιαζε πολύ με μια φίλη του παλιά κ δεν έκανε κάτι μαζί της και του έμεινε απωθημένο...Όσο για την Αντζέλικα μου πρότεινε για σεξ σε μια κουβέντα που είχαμε όταν έχει ρεπό να βγούμε κάπου να φάμε ν πιούμε ( πληρωμένα εννοείται) + 400 ευρώ όλη την νύχτα... Δηλαδή εάν τα κάνεις σύνολο φαγητό ποτό ξενοδοχείο και τις υπηρεσίες της θα μου έφευγαν 600 + ευρώ και της αρνήθηκα πολλά λεφτά της είπα κ απάντησε την ίδια τιμή λέει σε όλους όταν την ρωτάνε στο μαγαζί...
Τελευταία τροποποίηση: