Enter_Analman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2024
- Like
- 1.187
- Πόντοι
- 201
εκεί είναι....Παιδιά, η Εύα είναι ακόμα στο μαγαζί? Έχω κανένα χρόνο να πατήσω και δεν ξέρω τι παίζει απο ρόστερ. Γενικά να μου πεί κάποιος πολύ επιγραμματικά τι κυκλοφορεί στο ίδρυμα.
μελίσσα και έχει αποχωρήσει πολύ καιρό από το ίδρυμα. Είχε πάει μετά στο string στο γκάζι για πολύ λίγο, μετά στο empire στη συγγρού και μετά λίγο μούσσες....δεν ξέρω αν έχει φύγει και από εκεί.Καλημέρα και καλό ΣΚ,την συγκεκριμένη πως την λένε?Κάνει πριβέ?Έχω καιρό να πάω η αλήθεια,πάντα πέρναγα καλα.Τώρα πλησιάζουν και τα γενέθλια μου και είπα να κάνω κάτι διαφορετικό
Επέστεψε πάλι στο Golden μετά από τις Μούσσες. Τώρα δε ξέρω αν έφυγε πάλι όμωςμελίσσα και έχει αποχωρήσει πολύ καιρό από το ίδρυμα. Είχε πάει μετά στο string στο γκάζι για πολύ λίγο, μετά στο empire στη συγγρού και μετά λίγο μούσσες....δεν ξέρω αν έχει φύγει και από εκεί.
Όπως είπε και το παλικάρι πιο πάνω είναι η Μελίσσα. Πριβέ κάνει τα πάντα όλα ΑΛΛΑ καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις τι και πως πριν μπεις με κάνα ποτάκι για παν ενδεχόμενο. -είναι με τις ορέξεις/προτιμήσεις τις!-Καλημέρα και καλό ΣΚ,την συγκεκριμένη πως την λένε?Κάνει πριβέ?Έχω καιρό να πάω η αλήθεια,πάντα πέρναγα καλα.Τώρα πλησιάζουν και τα γενέθλια μου και είπα να κάνω κάτι διαφορετικό
τρέχω να την προλάβω τότε.Ρουμανα είναι η τι?έτσι δείχνειΕπέστεψε πάλι στο Golden μετά από τις Μούσσες. Τώρα δε ξέρω αν έφυγε πάλι όμως
Όπως είπε και το παλικάρι πιο πάνω είναι η Μελίσσα. Πριβέ κάνει τα πάντα όλα ΑΛΛΑ καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις τι και πως πριν μπεις με κάνα ποτάκι για παν ενδεχόμενο. -είναι με τις ορέξεις/προτιμήσεις τις!-
Πολωνητρέχω να την προλάβω τότε.Ρουμανα είναι η τι?έτσι δείχνει
Το Σάββατο απουσίαζε παντωςΗ Μελίσα στο γκολνεν είναι εδώ και 3 βδομάδες περίπου.
Χορούς κάνει.....πριβέ οχιΓεια σας . Ξέρει κανεις ποιες μέρες δουλεύει η αλίνα και αν κάνει ακόμη χορούς ή μόνο πριβέ ;
Χθες που πήγα πάντως δεν βγήκε καθόλου για χορούς με πελάτες . Έκανε 2-3 σόου μόνο .Χορούς κάνει.....πριβέ οχι
Τίποτα νέο;μελίσα με νέο λούκ.....is here.....επίσης όπως έγραψα και στην κριτική μου ένα newcomer σερβάκι!!!!!!!!!
Για δώσε info για το κορίτσι αν θες, πριβέ δοκίμασες ή απλα ρώτησες?μελίσα με νέο λούκ.....is here.....επίσης όπως έγραψα και στην κριτική μου ένα newcomer σερβάκι!!!!!!!!!
Asprilla UND RinconΞέρει κανείς πως λένε στην Κολομβία την μπριζόλα και το κομοδίνο?