Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 901
- Πόντοι
- 81
Το έχεις ψάξει το θέμα έχεις προσπαθήσεις εσύ?Θα περιμενει πολυ... Δεν το βλεπω να γινεται...
Το έχεις ψάξει το θέμα έχεις προσπαθήσεις εσύ?Θα περιμενει πολυ... Δεν το βλεπω να γινεται...
Δεν πηγαινουν και βγαινουν με οποιον να ειναι... Μονο αν εχει μεγαλο πακετο... Δεν το καταλαβαινεις...Το έχεις ψάξει το θέμα έχεις προσπαθήσεις εσύ?
Αυτο ακριβώς! Μια την εκραξα πολύ άσχημα και η απάντηση ήταν « δε ξέρω γιατί στο έδωσα…» βρε αγαμησου ανισόρροπη καριολιτσαΕδω σου δινουν λεμε το τηλεφωνο τους και μετα δεν το σηκωνουνν..
Καλημέρα. Τ έχω προσπαθήσει και η απάντηση είναι πως έξω πάει μόνο σε μπαρτσελορ μαζί με μια άλλη κοπέλα. Της πρότεινα για ξενοδοχείο αλλά ευγενικά αρνήθηκε.Το έχεις ψάξει το θέμα έχεις προσπαθήσεις εσύ?
γιατί η ερρικα γαμιόταν στο γκόλντεν? στο string ή στο ελιτ ειναι?την παλόμα την μουνάρα την πήρα στο στρινγκ τον οκτωβριοΤο κακό είναι ότι πέραν της εβελινας και ενός μελαχρινου κοντοπουτανου ονόματι Τζέσικα δεν υπάρχει άλλη π να γαμιεται στο πριβε. Η ερρικα ή ντενισα πλέον είναι στο γκάζι και έχει χαθεί η παλομα η μελαχρινή κουβανεζα που επίσης γαμιοτανε στο πριβε. Πλέον οι πιο πολλές μέχρι κλαρίνο, παραπάνω δεν προχωράνε.
Κανονικά γαμιοταν. Τώρα είναι string και συνεχίζει να γαμιεται. Η παλομα πριν κάνα μήνα π πέρασα δεν ήταν εκεί. Κρίμα και ήταν από τις πιο καλές και σε χορό, σε εμφάνιση και σε παροχές.γιατί η ερρικα γαμιόταν στο γκόλντεν? στο string ή στο ελιτ ειναι?την παλόμα την μουνάρα την πήρα στο στρινγκ τον οκτωβριο
ειχε πει θα εφευγε εξωτερικο...αλλα νομιζω θα πρεπει να εχει γυρισειΚανονικά γαμιοταν. Τώρα είναι string και συνεχίζει να γαμιεται. Η παλομα πριν κάνα μήνα π πέρασα δεν ήταν εκεί. Κρίμα και ήταν από τις πιο καλές και σε χορό, σε εμφάνιση και σε παροχές.
Nai ε??? οκ. Όσο για Παλόμα πρέπει να έχει φύγει παίδες εξωτερικό.Κανονικά γαμιοταν. Τώρα είναι string και συνεχίζει να γαμιεται. Η παλομα πριν κάνα μήνα π πέρασα δεν ήταν εκεί. Κρίμα και ήταν από τις πιο καλές και σε χορό, σε εμφάνιση και σε παροχές.
Εφυγε πριν τις γιορτες.. νομιζω καπου τωρα θα γυρναγε..Nai ε??? οκ. Όσο για Παλόμα πρέπει να έχει φύγει παίδες εξωτερικό.
Σου έχω στείλει μυνημα φίλεΚαλημέρα. Τ έχω προσπαθήσει και η απάντηση είναι πως έξω πάει μόνο σε μπαρτσελορ μαζί με μια άλλη κοπέλα. Της πρότεινα για ξενοδοχείο αλλά ευγενικά αρνήθηκε.
well said ρε μαν... ''γλυκεια παρακμη'', ποσο σωστο.. και ωραιο σαν αισθησηΠλέον αξίζει να πας ή στη λογική "φίλε, αντί να πιούμε σε ένα κανονικό μπαρ μια μπύρα και να τα πούμε ας πάμε στριπ να κοιτάζουμε και κανένα κώλο", ή αν σε φτιάχνει να πηδάς στα πριβέ. Value for money δεν είναι αλλά έχει μια γλυκιά παρακμή η φάση. Τρίτο λόγο για να πάει πλέον κάποιος δε μπορω να βρω.
Πας αν δε σου αρεσει η τσιπουρα ιχθυοτροφειου αλλα η αλανιαρα ,ανοιχτης θαλασσηςΤι το ψάχνετε όλοι εδώ να μαμησετε σε στριπ?
Αφού τα στριπ δεν είναι για τέτοια!
Πιο πολύ για την κατάσταση και την καβλαντα είναι και για χορούς.
Και αυτά ωραία είναι!
Για μαμησι μια φορά το έχω κάνει και δεν το ευχαριστήθηκα.
Για μένα το μαμησι στο στριπ είναι μπακάλικο πεταμένα λεφτά σχεδόν.
Καλύτερα μια εσκορτ σπίτι σου να έχεις άνεση privacy και οποια γκομενα θες.
Ούτε κουρτίνες ούτε καπνά ούτε μικροί καναπέδες ούτε τύποι να μπαινοβγαίνουν!
Για να λέμε καμία χρήσιμη πληροφορία κανένα στριπ με ωραίο ρόστερ παίζει αυτήν την περίοδο?
Γιατί λίγο που πήγα σε κάποια κατ έμε ήτανε πεσμένα τα πράγματα..
Ακούω προτάσεις!
Τωρα με τον πολεμο στην ουκρανια , μπορει να πετυχεις κανα μωρο που ειναι λιγες βδομαδες στην Ελλαδα , δεν ξερει τα κατατοπια και να της τα μαθεις εσυ , για ολη τη σεζονΔεν είμαι μεγάλος παίκτης στα στριπτιζάδικα, ποτέ δεν ήμουν τύπος που πήγαινε συνέχεια και ποτέ δεν είχα στέκι κάποιο στριπ, να με γνωρίζουν οι κοπέλες κλπ. Εδώ και πολλά χρόνια όμως θα τύχει να πάω 3-4-5 φορές το χρόνο, συνήθως με κανένα φίλο, καμιά φορά και μόνος. Παλιότερα είχε τύχει να αφήσω και 300-400 ευρώ σε ένα βράδυ. Τα τελευταία 6-7 χρόνια το επίπεδο για ποτό, χορούς σε πίστα, απλούς χορούς και καυλάντα έχει πέσει πάρα πολύ. Παλιά οι πιο πολλές στρίπερ ήξεραν να σε καυλαντίσουν, τώρα ή δε ξέρουν ή βαριούνται, σου ζητάνε χορό και σου μιλάνε απο τα 5 μέτρα. Και λεφτά θα θέλεις να χαλάσεις σε ξέρουν να σου τα πάρουν. Πλέον αξίζει να πας ή στη λογική "φίλε, αντί να πιούμε σε ένα κανονικό μπαρ μια μπύρα και να τα πούμε ας πάμε στριπ να κοιτάζουμε και κανένα κώλο", ή αν σε φτιάχνει να πηδάς στα πριβέ. Value for money δεν είναι αλλά έχει μια γλυκιά παρακμή η φάση. Τρίτο λόγο για να πάει πλέον κάποιος δε μπορω να βρω.
To έχω κάνει 2 φορές αυτό με μια Ουκρανή και μια Ρωσίδα.Τωρα με τον πολεμο στην ουκρανια , μπορει να πετυχεις κανα μωρο που ειναι λιγες βδομαδες στην Ελλαδα , δεν ξερει τα κατατοπια και να της τα μαθεις εσυ , για ολη τη σεζον
Τωρα με τον πολεμο στην ουκρανια , μπορει να πετυχεις κανα μωρο που ειναι λιγες βδομαδες στην Ελλαδα , δεν ξερει τα κατατοπια και να της τα μαθεις εσυ , για ολη τη σεζον
Πολυ σωστος μανΔε νομίζω ότι είναι καλή επένδυση χρόνου να κάνω τον σπόνσορα - ξεναγό σε στριπτιζού αδελφέ.
Είχα βγει με μια στριπερ 2 φορές πριν χρόνια, δεν άξιζε η εμπειρία, δε νομίζω να το ξανακάνω.
Για καμάκι μπορώ να παίξω έξω ή στα apps και να πάρω και την επιβεβαίωση ότι μετράω.
Οι στρίπερ σε βλέπουν πάντα πελάτη. Ή σχεδόν πάντα (ας μήν είμαστε απόλυτοι) αλλά δεν έχει νόημα να χαλάς χρήμα και φαιά ουσία μήπως γίνεις η σπάνια εξαίρεση στον κανόνα. Τόσες γυναίκες έξω, αν επενδύσεις το χρόνο και τα λεφτά εκεί θα έχεις κανονικές γκόμενες.
Το στριπ είναι ωραίο να πας 2-3 ώρες να κάνεις το χαβαλέ σου με τις κοπέλες και κάνα φίλο αλλά τα τελευταία 5-6 χρόνια και ειδικά μετά την πανδημία το επίπεδο είναι πεσμένο. Γίνονται γαμήσια στα πριβέ πιο εύκολα από παλιά, αλλά πόσο να το κάνεις αυτό, ουσιαστικά πληρώνεις κόστος έσκορτ για να γαμήσεις άβολα σε ένα καναπέ.