Ειδικό δεν με θεωρώ, αλλά έχω παρει μια μυρωδιά απο τα στριπ και εγώ. Δεν αποκλειω κάποιες να παιρνουν πάνω απο 100, αλλά δεν νομίζω να ειναι και πολλες. Η αλήθεια είναι ότι όταν πάει καλά η δουλειά τους και ειδικά σε καλυτερες εποχές για τα οικονομικα δεδομένα της χώρας μας, δεν ήταν τίποτα για αυτες να χτυπησουν ενα 500αρι την βραδιά. Έχει τυχει κοπέλα που κάνει και show, να μου μουρμουρα ότι εχει βγάλει ενα 800αρι (μια νυχτα του 2022) και να θέλει να αραξει προς το τελος της βάρδιας. Οπότε ναι τα 50 και τα 100 για πολλούς ανθρώπους δεν ειναι καθολου ασχημα για μεροκάμματο, για το επαγγελμα τους όμως ειναι ψιχουλάκια, εξάλου πως αγοράζουν διαμερίσματα στις χώρες τους ? μονο με 100αρικα δεν γίνεται.
Και άμα μάθεις να φευγεις με 300, 400 ή 500 την βάρδια, τα 100 δεν σε αρκούν, ειδικά αν σκεφτείς πως λειτουργεί η ψυχολογια σε αυτο το επάγγελμα (ότι προλάβουμε και αρπάξουμε), που σημειωταίον έχει και ημερομηνια λήξης.
Οποτε η τοποθέτηση ότι αρκειτε μια στα χρηματα που παίρνει απο το show, δύσκολο να παίζει, εκτός αν υπάρχουν πολυ ειδικες συνθηκες.