Νέα

Golden Queens Μπουρνάζι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.059
Πόντοι
6.635
Έχει φωτό της στο ινστα του μαγαζιού, ή μπορείς να την δεις στο *****. Αλλά ξανθιά με σγουρό μακρύ μαλλί, αρκετά τατου, τσουπωτό σώμα και σοου στην πίστα κατα 99% ναι Εβελίνα. Επίσης έχει και φωτό της αρκετές σελίδες ποιο πίσω.
αυτη εδω ειναι, ξερουμε ονομα?

Συνημμένα

• IMG_2581.jpg
    IMG_2581.jpg
    45 KB · Εμφανίσεις: 112

Popai69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
381
Πόντοι
21
Την περνουνε Μαυροι πολυ αγρια και δυνατα την Εβελινα της αρεσει τρομερα

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Τι να σου πω... Είναι ψηλή και εύσωμη και περιφερόταν διαρκώς σαν το άλογο πάνω κάτω, αλλά δεν μου άρεσε και πολύ. Πάντως δύο άλλες που χαζεύανε από μακριά συνέχεια τι έκανα επί δυόμιση ώρες, κοζαρανε τι ήθελα να ξοδέψω και μου κουβαληθηκανε ακάλεστες στο τραπέζι μου. Αυτές οι στριπερς μου αρέσουν, που είναι ορεξατες και κόβει το μάτι τους γενικά, δεν πα να'ναι και στην άλλη γωνία του μαγαζιού. Ξέρουν πως θα φερθούν στον καθένα πελάτη ανάλογα με το στυλ του που το "διαβάζουν" αμέσως, αλλιώς αδερφέ τα λεφτά θα είχανε μείνει στην τσέπη μου και δεν θα είχανε πάει στο μαγαζί...

Τελευταία τροποποίηση:

dimitris_7

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2022
Like
67
Πόντοι
0
Με ποσά λεφτά προχωράει και ποια κοπέλα παιδιά.

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Τι να σου πω... Είναι ψηλή και εύσωμη και περιφερόταν διαρκώς σαν το άλογο πάνω κάτω, αλλά δεν μου άρεσε και πολύ. Πάντως δύο άλλες που χαζεύανε από μακριά συνέχεια τι έκανα επί δυόμιση ώρες, κοζαρανε τι ήθελα να ξοδέψω και μου κουβαληθηκανε ακάλεστες στο τραπέζι μου. Αυτές οι στριπερς μου αρέσουν, που είναι ορεξατες και κόβει το μάτι τους γενικά, δεν πα να'ναι και στην άλλη γωνία του μαγαζιού. Ξέρουν πως θα φερθούν στον καθένα πελάτη ανάλογα με το στυλ του που το "διαβάζουν" αμέσως, αλλιώς αδερφέ τα λεφτά θα είχανε μείνει στην τσέπη μου και δεν θα είχανε πάει στο μαγαζί...
Ποιες είναι αυτές οι κοπέλες;

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.550
Πόντοι
6.820
Πάμε ένα Σάββατο βράδυ στο μαγαζί με κολλητό λίγο πριν της 03:00, μια παρέα με 2/3 πιτσιρίκια μπροστά στην υποδοχή τους έιχαν στο περίμενε, άλλη μια παρέα με 3 αγοράκια και ένα κοριτσάκι τους βάζουν αναμονή, και μας μας κάνει νόημα να περάσουμε κατευθείαν. Ακούω τα πιτσιρίκια να λένε: Ε αφού φάγαμε πόρτα στα άλλα μαγαζιά ας πάμε εδώ.
Το έχει πάρει το αυτί μου μερικές φορές τα Σάββατα που βγαίνει έξω η νεολαία.

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Πάμε ένα Σάββατο βράδυ στο μαγαζί με κολλητό λίγο πριν της 03:00, μια παρέα με 2/3 πιτσιρίκια μπροστά στην υποδοχή τους έιχαν στο περίμενε, άλλη μια παρέα με 3 αγοράκια και ένα κοριτσάκι τους βάζουν αναμονή, και μας μας κάνει νόημα να περάσουμε κατευθείαν. Ακούω τα πιτσιρίκια να λένε: Ε αφού φάγαμε πόρτα στα άλλα μαγαζιά ας πάμε εδώ.
Το έχει πάρει το αυτί μου μερικές φορές τα Σάββατα που βγαίνει έξω η νεολαία.
Αχχχ Αντζέλικα που μας έφυγες...

mitroglou

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Κριτικές
2
Like
758
Πόντοι
81
Καλησπέρα μάγκες οποίος έχει το τηλ της εβελνινας και μου το στείλει κερδίζει paysafe.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom