ΕυχαριστώΟ Χορός κοστίζει 5€. Ωστόσο, προτείνουμε να μας ακολουθήσετε στη σελίδα μας στο Facebook ή στο Instagram, προκειμένου να επωφεληθείτε από τα καθημερινά #OnlineDeals.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Golden Queens Μπουρνάζι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 339K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
psolarmenistis-123
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Ωραία μέρη για να κολλήσεις κοβιντ
psolarmenistis-123
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
το μεγαλό πριβε πόση ωρα διαρκεί ;;
pantso1970
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 196
- Πόντοι
- 280
15-20το μεγαλό πριβε πόση ωρα διαρκεί ;;
psolarmenistis-123
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Και το μικρό το ίδιο; επίσης ρε φίλε πιστεύεις πως είναι καθαρά εκεί μέσα; παίζει να κολλησω κάτι εκτός απο κοβιντ ?;;;
geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.880
- Πόντοι
- 34.478
Είχα παει για μάσα με ενα φίλο Μπουρναζι
και οταν με χαιρετησε διοτι παντρεμενος αυτος γαρ βαριομουν να γυρισω σπιτι
Και ειπα να πιω ενα ποτακι και να φυγω στο Golden Queens μιας και που ήμουν δίπλα
Έτσι νόμιζα ο μαλακας
Εσκασα μυτη κατα τις 12,30 και για την ωρα και την μερα που πηγα είχε αρκετο κοσμο
Γυναίκες 20 το λιγοτερο 25 το πολυ
καποιες καλα κορμια
Απο το τραπεζι μου παρελασαν χωρις να τις κερασω όλες
-Samantha ουκρανη αδύνατη καστανη
-Sonia μια ξανθια κορμαρα μετρια φατσα
-Mirela η σταθερη αξια του μαγαζιου (παντα συστηνομαστε για πρωτη φορα ) την κερασα και 2 ποτακια
-Μαρία μια λιθουανη προ-μιλφ με καριερα στη συγγρου και στο Αλκατραζ τσιμπησε κι ενα ποτακι
- Μαργαριτα ενα τουμπανο μελαχροινο ουκρανακι το οποιο το εδιωξα γιατι ειπα θα εφευγα
Σιγα μην εφευγα
Σκαει μυτη το καλασνικοφ απο την Ρουμανια η Εβελινα και μου λεει παμε πριβε
Συνενοηθηκα με την γνωστη αξια και πλεον γνωριμο μου γκαρσονι τον Βασιλη μου λεει 70 φουλ προγραμμα
Την τσιμπαω και παμε στο δωματιο μεσα
Παιδια ολο εγα να την παρω αλλα δεν την επερνα και στις τσοντες μου φαινοταν καπως
Ε.....μαλακιες νομιζα
γλωσοφιλα πιπες ακαποτες τετοια λυσα που αν δεν με επιανε η λογικη μου παιζει να πιαναμε και παιδι στο δωματιο
τρομερη περιπτωση λυσαρας
Βγαινοντας απο το δωματιο ημιλυποθυμος ρωταω το βασιλη ετσι ειναι παντα; Μου απανταει τις περισσοτερες φορες ναι
Καθησα λιγο στο τραπεζι να ηρεμησω οπου κατα τις 2-2.30 περιπου βγηκε και το λαϊβ σοου
με το Ρουμπεν και την Αλινα (αν θυμαμαι καλα τα ονοματα) οπου δεν εδωσα σημασια
Πληρωσα τα ποτακια μου εδωσα κι ενα 20αρικαι τιπ στο Βασιλη κι εφυγα
Τελικα ειμαι για σπιτι καθημερινες
παρασυρομαι ευκολα
και οταν με χαιρετησε διοτι παντρεμενος αυτος γαρ βαριομουν να γυρισω σπιτι
Και ειπα να πιω ενα ποτακι και να φυγω στο Golden Queens μιας και που ήμουν δίπλα
Έτσι νόμιζα ο μαλακας
Εσκασα μυτη κατα τις 12,30 και για την ωρα και την μερα που πηγα είχε αρκετο κοσμο
Γυναίκες 20 το λιγοτερο 25 το πολυ
καποιες καλα κορμια
Απο το τραπεζι μου παρελασαν χωρις να τις κερασω όλες
-Samantha ουκρανη αδύνατη καστανη
-Sonia μια ξανθια κορμαρα μετρια φατσα
-Mirela η σταθερη αξια του μαγαζιου (παντα συστηνομαστε για πρωτη φορα ) την κερασα και 2 ποτακια
-Μαρία μια λιθουανη προ-μιλφ με καριερα στη συγγρου και στο Αλκατραζ τσιμπησε κι ενα ποτακι
- Μαργαριτα ενα τουμπανο μελαχροινο ουκρανακι το οποιο το εδιωξα γιατι ειπα θα εφευγα
Σιγα μην εφευγα
Σκαει μυτη το καλασνικοφ απο την Ρουμανια η Εβελινα και μου λεει παμε πριβε
Συνενοηθηκα με την γνωστη αξια και πλεον γνωριμο μου γκαρσονι τον Βασιλη μου λεει 70 φουλ προγραμμα
Την τσιμπαω και παμε στο δωματιο μεσα
Παιδια ολο εγα να την παρω αλλα δεν την επερνα και στις τσοντες μου φαινοταν καπως
Ε.....μαλακιες νομιζα
γλωσοφιλα πιπες ακαποτες τετοια λυσα που αν δεν με επιανε η λογικη μου παιζει να πιαναμε και παιδι στο δωματιο
τρομερη περιπτωση λυσαρας
Βγαινοντας απο το δωματιο ημιλυποθυμος ρωταω το βασιλη ετσι ειναι παντα; Μου απανταει τις περισσοτερες φορες ναι
Καθησα λιγο στο τραπεζι να ηρεμησω οπου κατα τις 2-2.30 περιπου βγηκε και το λαϊβ σοου
με το Ρουμπεν και την Αλινα (αν θυμαμαι καλα τα ονοματα) οπου δεν εδωσα σημασια
Πληρωσα τα ποτακια μου εδωσα κι ενα 20αρικαι τιπ στο Βασιλη κι εφυγα
Τελικα ειμαι για σπιτι καθημερινες
παρασυρομαι ευκολα
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.805
- Πόντοι
- 216
Την εχω παρει αλλου ειναι παρα πολυ καλη αλλα τρελλη για δεσιμο.Έχει πάρει κανείς Χριστίνα Ρουμάνα πριβέ? Προχωράει?
bakaiaisbbjsjsjs
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 117
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα ,θα μπορούσε κάποιος σε προσωπικό μήνυμα για ευνόητους λόγους να μου πει αν προχωράνε σε περισσότερα και ποιες κοπέλες ;
Είμαι νέος γι'αυτό ρωτάω ..
Είμαι νέος γι'αυτό ρωτάω ..
psolarmenistis-123
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
πες μας ντε. εστω σε πμΠαίδες άλλο το prive άλλο το VIP μια μόνο προχωραει... Από την εμπειρία μου
Golden Queens
Strip Club
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2019
- Like
- 84
Καλησπέρα στους φίλους του Golden Queens!
Μην ξεχνάτε πως από Τετάρτη έως και Κυριακή, ο RUBEN & η ALINA τα δίνουν όλα μπροστά στα μάτια σας σε ένα show που θα σας κα... θηλώσει για τα καλά! ?
Μην ξεχνάτε να μας ακολουθείτε στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram για μοναδικά #OnlineDeals
Μην ξεχνάτε πως από Τετάρτη έως και Κυριακή, ο RUBEN & η ALINA τα δίνουν όλα μπροστά στα μάτια σας σε ένα show που θα σας κα... θηλώσει για τα καλά! ?
Μην ξεχνάτε να μας ακολουθείτε στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram για μοναδικά #OnlineDeals
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 931
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα επειδή πριν κάτι μέρες γύρισα απ' τ εξωτερικό κ θέλω ν επισκεφτώ το golden στ Μπουρνάζι η Άθενς Χαϊδάρι ήμουν τακτικός πελάτης και στ δύο πριν 2 με 3 χρόνια ξέρει κανείς τ παίζει απ' ρόστερ ? Κ δεύτερον δεν έχω κάνει το εμβόλιο παίζει να φάω πόρτα
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.250
- Πόντοι
- 11.836
Καλησπέρα επειδή πριν κάτι μέρες γύρισα απ' τ εξωτερικό κ θέλω ν επισκεφτώ το golden στ Μπουρνάζι η Άθενς Χαϊδάρι ήμουν τακτικός πελάτης και στ δύο πριν 2 με 3 χρόνια ξέρει κανείς τ παίζει απ' ρόστερ ? Κ δεύτερον δεν έχω κάνει το εμβόλιο παίζει να φάω πόρτα
Για το ρόστερ δύσκολο να ενημερωθείς γιατί σε αυτά τα μαγαζιά αλλάζει σχεδόν καθημερινά.
pantso1970
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 196
- Πόντοι
- 280
Golden ,το καλύτερο μαγαζί με τις περισότερες γυναίκες για όλα τα γούστα,κ με 70e εχει κ sexaki με 2 η κ περισσότερα μωρά,κ συνέχεια κάνει προσφορέςΚαλησπέρα επειδή πριν κάτι μέρες γύρισα απ' τ εξωτερικό κ θέλω ν επισκεφτώ το golden στ Μπουρνάζι η Άθενς Χαϊδάρι ήμουν τακτικός πελάτης και στ δύο πριν 2 με 3 χρόνια ξέρει κανείς τ παίζει απ' ρόστερ ? Κ δεύτερον δεν έχω κάνει το εμβόλιο παίζει να φάω πόρτα
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 931
- Πόντοι
- 81
Το ξέρω για τις προσφορές είναι από παλιά και για σεξ στ 70 έχω πάρει αρκετές Εβελίνα Ναόμι κ κάτι ρωσιδακια που έρχονταν για 3 μήνες τ καλοκαίρι κ έφευγαν απωθημένο έχω τις δύο αδερφές που δουλεύει καιρό εκεί δύο Ρωσίδες δεν θυμάμαι πια ονόματα η μια είναι πιο γεμάτη κ με ένα μεγάλο τατουάζ στ μπράτσο κ η μικρή σκέτη καύλα έκαναν κ μαζί show σαν catwoomanGolden ,το καλύτερο μαγαζί με τις περισότερες γυναίκες για όλα τα γούστα,κ με 70e εχει κ sexaki με 2 η κ περισσότερα μωρά,κ συνέχεια κάνει προσφορές
Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.488
- Πόντοι
- 11.836
Είναι ακόμα εκει οι αδερφές;ή την κοπανησαν;Το ξέρω για τις προσφορές είναι από παλιά και για σεξ στ 70 έχω πάρει αρκετές Εβελίνα Ναόμι κ κάτι ρωσιδακια που έρχονταν για 3 μήνες τ καλοκαίρι κ έφευγαν απωθημένο έχω τις δύο αδερφές που δουλεύει καιρό εκεί δύο Ρωσίδες δεν θυμάμαι πια ονόματα η μια είναι πιο γεμάτη κ με ένα μεγάλο τατουάζ στ μπράτσο κ η μικρή σκέτη καύλα έκαναν κ μαζί show σαν catwooman
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 931
- Πόντοι
- 81
Αυτο ρωταω κ εγώ φίλε δεν ξέρω πάντως στ χορό τα σπάνε τις έχω πάρει ταυτόχρονα όταν είπα κ στις δύο γ κάτι παραπάνω στ πριβέ δεν ήθελαν ακόμη κ εάν έδωσα πολύ καλά λεφτά μάλλον τους φτάνουν τ λεφτά που βγάζουν...Είναι ακόμα εκει οι αδερφές;ή την κοπανησαν;
Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.488
- Πόντοι
- 11.836
Τουλάχιστον τίμιες το είπαν.Δεν σε γέλασαν σαν κάτι άλλες που ταζουν διάφορα και μέσα δεν κάνουν τίποταΑυτο ρωταω κ εγώ φίλε δεν ξέρω πάντως στ χορό τα σπάνε τις έχω πάρει ταυτόχρονα όταν είπα κ στις δύο γ κάτι παραπάνω στ πριβέ δεν ήθελαν ακόμη κ εάν έδωσα πολύ καλά λεφτά μάλλον τους φτάνουν τ λεφτά που βγάζουν...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 99
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 219
- Εμφανίσεις