Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Κοντεύει η ΔΕΘ, θα πλακώσουν τα κορίτσια!Δεν τις στέλνετε κανα Σ/κ σε εμάς για test drive.....
Κοντεύει η ΔΕΘ, θα πλακώσουν τα κορίτσια!Δεν τις στέλνετε κανα Σ/κ σε εμάς για test drive.....
Έχει street mode festival αυτό το Σ/κ...δεν μπορώ να λείψω.Παρε αεροπλάνο και έλα!!!!Πάμε παρέα για test....
Κοντεύει η ΔΕΘ, θα πλακώσουν τα κορίτσια!
Δεν τις στέλνετε κανα Σ/κ σε εμάς για test drive.....
Κύριε Vlandis ειναι δυνατόν να σας ξεφύγει?Βασίλη, κι εμένα μου αρέσει!
Ακόμη να μπεις; Ανακοινώθηκαν σήμερα!Ναι αλλά κάτι μου λέει πως μόλις μπω στο taxis θα μπω σε mood για κανα μήνα... >
Γι' αυτό λέω, ας έρθουν τα κορίτσια εδώ. Μετά το θα πάμε για ρομαντικό μέταλ...Δεν υπάρχεις!!!Κλαίω....!!!!
Το καθυστερώ όσο μπορώ....Ακόμη να μπεις; Ανακοινώθηκαν σήμερα!
Δεν υπάρχεις!!!Κλαίω....!!!!Έχει street mode festival αυτό το Σ/κ...δεν μπορώ να λείψω.
Ναι, χρωστάω κανα χιλιάρικο στον Καρανίκα....Τι? εδωσε ο ΜΑΛΛΙΑΣ πανελληνιες και περιμενει αποτελεσματα??
Τι? εδωσε ο ΜΑΛΛΙΑΣ πανελληνιες και περιμενει αποτελεσματα??Ακόμη να μπεις; Ανακοινώθηκαν σήμερα!
Συγκέντρωσε 10.000 € για τη σχολή ΕΝΦΙΑΤι? εδωσε ο ΜΑΛΛΙΑΣ πανελληνιες και περιμενει αποτελεσματα??
Αυτά είναι!!!!
Την εχω παρει κ γω φιλε..η κριτικη οπως και οι υπολοιπες, δυστυχως ειναι ακριβηςΚύριοι ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, mallias20, Vlandis,όπως σωστά λέει ο callahan έχει έρθει ξανά. Από την εμπειρία μου,μόνο και μόνο το κορμί αξίζει δυστυχώς και τίποτα άλλο. Βέβαια μπορεί να έχει βελτιωθεί, δηλαδή να μην είναι κομοδίνο...
παραθέτω την εμπειρία μου
Αυτά συμβαίνουν όταν προτρέχει το πάθος της διανοίας ...Κύριοι ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, mallias20, Vlandis,όπως σωστά λέει ο callahan έχει έρθει ξανά. Από την εμπειρία μου,μόνο και μόνο το κορμί αξίζει δυστυχώς και τίποτα άλλο. Βέβαια μπορεί να έχει βελτιωθεί, δηλαδή να μην είναι κομοδίνο...
παραθέτω την εμπειρία μου
Με αυτές που είναι τώρα στο προφίλ της μοιάζει πιο πολύ.
Σ Αυτές τις 3 που ανέβασες του έχουν γ@μησει τη μάνα στο φωτοσοπ. Καμμία σχέση.
Δες μονο του προφίλ.
Εγώ ειχα περάσει σούπερ, αλλά δεν είμαι σίγουρος γενικά για την κοπέλα.
Υπάρχει και μια οχι και τόσο καλή κριτική επίσης!
Δες και κρίνε. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου.