ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.973
- Πόντοι
- 36.618
Lisa....?
Link...
Link...
Είναι δυνατό αλλά θέλει προσοχή!δυνατο φαινεται
Δωσε ένα 20αρι παραπάνω και πηγαινε σε κάποιο κανονικο ξενοδοχείο φίλος.Που κάνουν incall; Δλδ έχουν κάποιο συγκεκριμένο χώρο; είναι καθαρος ; έχει πάει κανείς ;
Είναι δυνατό αλλά θέλει προσοχή!
Την ειχα δει 2 φορές την πρωτη φορά που ήρθε και μια οταν ξανάρθε πρόσφατα.
Την πρώτη φορά ήταν πιο όμορφη και νομίζω καλύτερες υπηρεσίες.
Χύνει ασταμάτητα εαν βρεις το κουμπί της!!!!
Εάν τη βάλεις να σε καβαλήσει και την αφήσεις να κάνει παιχνίδι μπορεί να δεις ότι πιο απίστευτο έχεις δει ποτέ!!!! Εμένα και τις 3 φορές με εχυνε ξανά και ξανά και ξανά και ξανά..... με φωνές και τρέμοντας!!!
Κωλαράκι πολύ στενό αλλά αξίζει.
Την πρώτη φορά είχε φύγει γρήγορα.
Τη δεύτερη που τη ρώτησα τι έγινε μου είπε το εξής τρελό "κάποιος που συνάντησα μου είπε ότι εγώ δεν πρέπει να κάνω αυτή τη δουλειά και μου έδωσε δέκα χιλιάρικα για να φύγω "!!!
Προσοχή και καλό βόλι. Εγώ την είχα πάρει σε μεγάλα ραντεβού. Δεν ξερω πως λειτουργεί ατα γρήγορα!!!!
Και που είστε... Γράψτε και καμμία κριτική!!!
μοιαζει με την liza του glamour
η ιδια ειναι ?
Καλά μην τα παίρνεις όλα τις μετρητοίς :- :- :-
YourLover όταν είχε πρωτοέρθει η κοπέλα με είχε βάλει σε μεγάλο πειρασμό λόγω των εντυπωσιακών φωτό αλλά όπως έγραψες και τότε έφυγε σε 2 μέρες και δεν με πολυαπασχόλησε. Χθες πάντως με τις φωτό που μπήκαν (και μετά κατέβηκαν από το προφίλ της) μάλλον μου κόπηκε η όρεξη. ΟΚ τα γούστα μπορεί να διαφέρουν αλλά υπήρχε μεγάλη διαφορά από φωτό σε φωτό. Μιας και την έχεις συναντήσει μπορείς να μου πεις η κοπέλα που είδες με ποιά από τις ακόλουθες φωτό μοιάζει περισσότερο; ή με τις φωτό που είναι τώρα στο προφίλ της ;Είναι δυνατό αλλά θέλει προσοχή!
Την ειχα δει 2 φορές την πρωτη φορά που ήρθε και μια οταν ξανάρθε πρόσφατα.
Την πρώτη φορά ήταν πιο όμορφη και νομίζω καλύτερες υπηρεσίες.
Χύνει ασταμάτητα εαν βρεις το κουμπί της!!!!
Εάν τη βάλεις να σε καβαλήσει και την αφήσεις να κάνει παιχνίδι μπορεί να δεις ότι πιο απίστευτο έχεις δει ποτέ!!!! Εμένα και τις 3 φορές με εχυνε ξανά και ξανά και ξανά και ξανά..... με φωνές και τρέμοντας!!!
Κωλαράκι πολύ στενό αλλά αξίζει.
Την πρώτη φορά είχε φύγει γρήγορα.
Τη δεύτερη που τη ρώτησα τι έγινε μου είπε το εξής τρελό "κάποιος που συνάντησα μου είπε ότι εγώ δεν πρέπει να κάνω αυτή τη δουλειά και μου έδωσε δέκα χιλιάρικα για να φύγω "!!!
Προσοχή και καλό βόλι. Εγώ την είχα πάρει σε μεγάλα ραντεβού. Δεν ξερω πως λειτουργεί ατα γρήγορα!!!!
Και που είστε... Γράψτε και καμμία κριτική!!!
Με αυτές που είναι τώρα στο προφίλ της μοιάζει πιο πολύ.YourLover όταν είχε πρωτοέρθει η κοπέλα με είχε βάλει σε μεγάλο πειρασμό λόγω των εντυπωσιακών φωτό αλλά όπως έγραψες και τότε έφυγε σε 2 μέρες και δεν με πολυαπασχόλησε. Χθες πάντως με τις φωτό που μπήκαν (και μετά κατέβηκαν από το προφίλ της) μάλλον μου κόπηκε η όρεξη. ΟΚ τα γούστα μπορεί να διαφέρουν αλλά υπήρχε μεγάλη διαφορά από φωτό σε φωτό. Μιας και την έχεις συναντήσει μπορείς να μου πεις η κοπέλα που είδες με ποιά από τις ακόλουθες φωτό μοιάζει περισσότερο; ή με τις φωτό που είναι τώρα στο προφίλ της ;
,,
YourLover όταν είχε πρωτοέρθει η κοπέλα με είχε βάλει σε μεγάλο πειρασμό λόγω των εντυπωσιακών φωτό αλλά όπως έγραψες και τότε έφυγε σε 2 μέρες και δεν με πολυαπασχόλησε. Χθες πάντως με τις φωτό που μπήκαν (και μετά κατέβηκαν από το προφίλ της) μάλλον μου κόπηκε η όρεξη. ΟΚ τα γούστα μπορεί να διαφέρουν αλλά υπήρχε μεγάλη διαφορά από φωτό σε φωτό. Μιας και την έχεις συναντήσει μπορείς να μου πεις η κοπέλα που είδες με ποιά από τις ακόλουθες φωτό μοιάζει περισσότερο; ή με τις φωτό που είναι τώρα στο προφίλ της ;
,,
Βασίλη, κι εμένα μου αρέσει!
Αυτά είναι!!!!