ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Μεγιστε!!!Αυτά συμβαίνουν όταν προτρέχει το πάθος της διανοίας ...
Μεγιστε!!!Αυτά συμβαίνουν όταν προτρέχει το πάθος της διανοίας ...
Προσφορά για 10 μέρες
-20 ευρώ η Rima
Τώρα τη θυμήθηκα. Την ειχα πάρει πριν σχεδόν 2 χρόνια.Κύριοι ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, mallias20, Vlandis,όπως σωστά λέει ο callahan έχει έρθει ξανά. Από την εμπειρία μου,μόνο και μόνο το κορμί αξίζει δυστυχώς και τίποτα άλλο. Βέβαια μπορεί να έχει βελτιωθεί, δηλαδή να μην είναι κομοδίνο...
παραθέτω την εμπειρία μου
Καλησπέρα μέγιστε!Φίλε Βασίλη Καλησπέρα!
Θέλω να σε ρωτήσω μία βασική και σημαντική λεπτομέρεια: Η Diva έχει σφιχτό-στενό μουνάκι???
Ελπίζω να μην την πάτησες ήδη!!!Αγαπητοί κυριοι και συναθλητές
Είναι Πέμπτη και έχω ρεπό απο την οικογένεια και έλεγα σαν καλός αθλητης να ρίξω ένα δίωρο σετ ... καλό και για αποτοξίνωση ...
Έπσε το μάτι μου στην Eva του GDE. Την ξέρει κανένας....αξίζει το πακέτο;; σχέση κόστους απόλαυσης;; Βλέπετε τρελένομαι για άλογα ... και αυτή είναι μωρό 1,80 ... Με τρελένει. Εδώ την είδα αλλά φαντάζομαι την ξέρετε
Μέχρι τώρα δεν είχα παράπονο από το γραφείο απλά τέτοιες εποχές προσέχεις για να έχεις .... Λοιπόν εκτιμώ όποιο σχόλιο
η κοπέλα για κρεβάτι ΔΕΝ ειναι. Δεν το εχει κ πολύ κ αν το εχει πολύ δύσκολα θα το προσφέρει. Για συνοδεία,φαγητάκι,παραλία σίγουρα αφού ειναι ψηλό κορμί κ όμορφη με καλές αναλογίες. Καλύτερο πακέτο; Το μισάωρο κ πολύ ειναι . Για το παλμαρέ κ μόνο.Αγαπητοί κυριοι και συναθλητές
Είναι Πέμπτη και έχω ρεπό απο την οικογένεια και έλεγα σαν καλός αθλητης να ρίξω ένα δίωρο σετ ... καλό και για αποτοξίνωση ...
Έπσε το μάτι μου στην Eva του GDE. Την ξέρει κανένας....αξίζει το πακέτο;; σχέση κόστους απόλαυσης;; Βλέπετε τρελένομαι για άλογα ... και αυτή είναι μωρό 1,80 ... Με τρελένει. Εδώ την είδα αλλά φαντάζομαι την ξέρετε
Μέχρι τώρα δεν είχα παράπονο από το γραφείο απλά τέτοιες εποχές προσέχεις για να έχεις .... Λοιπόν εκτιμώ όποιο σχόλιο
Η κοπέλα έχει ξανάρθει ως Karmen; ή απλά της μοιάζει;
Η κοπέλα έχει ξανάρθει ως Karmen; ή απλά της μοιάζει;
της μοιαζει
δεν ειναι η καρμεν
Ένα μπράβο στο πρακτορείο από μένα. Μου έστειλαν μήνυμα πως αποσύρουν την Oxana (στα τσακίδια...) και μου πρόσφεραν κάτι που προσωπικά με ικανοποιεί ως αντιστάθμισμα της μαλακίας που έγινε.