πάνε στις ανεξάρτητες προτελευταία σελίδα
Αυτη ειναι η κιρα απο μπουζιανη2;;;
πάνε στις ανεξάρτητες προτελευταία σελίδα
Φωτογραφια της Diva
Μπαίνω στο αεροπλάνο τώρα....Φωτογραφια της Diva
Εγώ κ με το μουτζούρη κατέβαινα ...αν είναι αυτη !!!Μπαίνω στο αεροπλάνο τώρα....
Τι κουκλί είναι αυτό? και οι φωτό δεν είναι πολύ φωτοσοπιασμένες οι αναλογίες της είναι κοντά στο ιδανικό 90-60-90
Το νεοαφιχθέν κορίτσι το πέτυχα στο ασανσέρ μόλις έφτασε κατευθυνόμενη για τον 5ο. Τίποτα το φοβερό. Προσωπική εκτίμηση.
Δεν υπάρχει νήμα για την Lilly άρα θα γράψω εδώ.
Συνάντηση εχθές το βράδυ σε ξενοδοχείο νοτίων προαστίων με θέα τη θάλασσα.
Χτυπάει την πόρτα, ανοίγω και βλέπω ένα πανέμορφο κορίτσι όπως ακριβώς στις φωτογραφίες οι οποίες δεν έχουν το παραμικρό Photoshop.
Κορμί αδύνατο και γυμνασμένο, στήθος σφιχτό χωρίς ίχνος επέμβασης.
Το κορίτσι έκανε τα πάντα για να με αφήσει ικανοποιημένο κι έδειχνε να το απολαμβάνει.
Δεν θα ξεχάσω που μετά από το γλύψιμο της ζωής της που την έκανα να τρέμει σαν το ψάρι, μου ζήτησε να την πάρω στο μπαλκόνι του δωματίου και καθώς πηδιόμασταν βγαίνει μια τύπισσα από το διπλανό δωμάτιο και μας έπαιρνε μάτι δαγκώνοντας τα χείλια της. Ίσως έπρεπε να της προτείνω να έρθει και αυτή
Δυστυχώς η επικοινωνία γινόταν με Google translator(γρι αγγλικά)
και μου είπε ότι δεν θα ξαναέρθει..
Κρίμα γιατί μαζί της έκανα από τα καλύτερα γαμίσια της ζωής μου
Παραλίγο να ξεχάσω πώς η κοπέλα έκανε cim & cif χωρίς να της το ζητήσω παρόλο που που δεν ήταν στο πρόγραμμα.
Αυτο με το γλυψιμο επαθα κ εγω,μονο στις ταινιες ειχα δει τετοιο σπαρταρισμα σαν της lilly...δν θα ξαναρθει;;;εισαι σιγουρος;μηπως να κανουμε ενα boost να γλυκαθει το αστερι;;;
Νέες αφιξεις
1) ANNA MARIA
δυνατο φαινεται
δυνατο φαινεται