Συμφωνώ απολύτως και εγώ
Είναι καταπληκτική
για τι χρεωση μιλαμε ? 100 η συνεδρια ? μια ωρα ?
Συμφωνώ απολύτως και εγώ
Είναι καταπληκτική
Αναλόγως τι θές για ποδολαγνείες και light καταστασεις πέρνει κανα 100αρι, για στραπονιασματα και συναφη ζηταει παραπανωγια τι χρεωση μιλαμε ? 100 η συνεδρια ? μια ωρα ?
Αναλόγως τι θές για ποδολαγνείες και light καταστασεις πέρνει κανα 100αρι, για στραπονιασματα και συναφη ζηταει παραπανω
Και εγώ με την σειρά μου θα πω ότι είναι η μόνη που δεν κοιτάζει ρολόι ποτέΩρα ολόκληρη στο 100αρικο και στο 45' του αγώνα να τελειωσεις δε σου λεει ημίχρονο αντε γειά συνεχίζει κανονικά μέχρι το 60'
Επειδή έχω ενθουσιαστεί με τις φωτογραφίες της συγκεκριμένη Κυρίας γνωρίζει κανείς εάν έναντι κατάλληλου τιμήματος προσφέρει υπηρεσίες συνοδου πολυτελείας συνδιασμένες με καποιο Light αυτάρχικό ; Εχω μια πληροφορία από καπου που θεωρώ αρκετά έγκυρη οτι μέχρι σχετικά πρόσφατα κινούταν στο χώρο των swingers με ιδιατερα δυνατές επιδόσεις
Μάλλον δεν είχες τόσο εμπιστοσύνη στην "πηγή" σου Nikos για να αναγκαστείς να ανοίξεις λογαριασμό και να το ρωτήσεις δημόσια.
Επίσης αφού σε έκαιγε τόσο γιατί δε ρώταγες απ ευθείας την ίδια ; Τι σε εμπόδισε ; Θα εστελνες ένα Mail και θα σου απάνταγε το απολύτως αρμόδιο άτομο. Δηλαδή αν τώρα σου γράψω εγώ ότι κάτι φωτογραφίες που ανέβασε στο προφιλ της από ένα yacht ήταν δικό μου και επάνω στο yacht ειχα αυτήν και την Μονικα Μπελουτσι θα το πιστέψεις χωρίς να με ξέρεις προσωπικά ;;;;
Κάτι ο covid κατι η κρίση κάτι ο Αυγουστος έχει πέσει πολύ αναδουλειά φαίνεται.
Θα πρέπει όμως να πεις στον / στην εντολέα σου πως ότι και να γράφεται από τη στιγμή που γράφεται το όνομα της σωστά πετυχαίνετε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα . Της κάνετε διαφήμιση και θα χάσετε και άλλο μερίδιο αγοράς.
Εγώ μια φορά σας τα είπα θέλει πιο συντονισμένες προσπάθειες απο την πλευτρά σας για να την γκρεμίσετε από την κορυφή .Να, σας ρίχνω μια ιδεά ανοιξτε ενα προφιλ με τον ονομα Doctor Who και γράψτε η Θεανώ κόλλησε covid και νοσηλευεται διασωλημενη και ανεβαστε και fake photos ; Πως σου φαινεται σαν ιδεα ; Και πες του εντολέα σου δε θελω προμηθειες αφιλοκερδώς η ιδέα
Υ.Γ Δεν είμαι αυτόκλητος υπερασπιστής της "ηθικής" της Θεανούς, εμείς που γράφουμε χρονια σε αυτό το site σχολιάζουμε την Θεανώ ( και την κάθε Θεανώ) και την αξιολογούμε με βάση τι κάνει σε ενα αυταρχικό πρόγραμμα. Πιθανόν έναντι κατάλληλου τιμήματος μιας και κατι ξερει απο πολεμικές τέχνες να γίνεται και Ninja Εκτελεστής , απλά ρώτα τη !
Ευχαριστώ για την απάντηση. Οταν λες κάνει αλλά όχι με όλους τι εννοείς ; Πρέπει να πληρώσεις κατι εξτρα; Λογικό το βρίσκω αν ζητά παραπάνω. Λεω να κάνω αυτο που μου εγραψε ο trelobourdeliaris να της στειλω mail και να τη ρωτήσω ελπίζω να μην ειναι όμως σαν καποιεες που γράφετε εδώ που άμα τις ρωτήσεις κατι τέτοιο για λογους και καλα πρεστιζ σε βρίζουν λες και δεν εχουν κανει ποτέ σεξ στη ζωη τους.Ναι έκανε ανταλλαγή συντρόφων μαζί με τον άντρα της,κάνει και σεξ όχι με όλους,ξέρει όλα τα swinger club,η πληροφορία σου είναι σωστή.
Επειδή έχω ενθουσιαστεί με τις φωτογραφίες της συγκεκριμένη Κυρίας γνωρίζει κανείς εάν έναντι κατάλληλου τιμήματος προσφέρει υπηρεσίες συνοδου πολυτελείας συνδιασμένες με καποιο Light αυτάρχικό ; Εχω μια πληροφορία από καπου που θεωρώ αρκετά έγκυρη οτι μέχρι σχετικά πρόσφατα κινούταν στο χώρο των swingers με ιδιατερα δυνατές επιδόσεις
Το σίγουρο είναι ότι γαμιέται ! Τωρα στη σελιδα της διαφημιζει ότι εχει φέρει καποιον απο το LA και την πηδάει live και πας και κανεις session ενω αυτή γαμιέται
Εντάξει ωραια γκομενα πολύ ωραία θα έλεγα αλλά πραγματικη Αφέντρα δεν τη λές, Ερικα, Αλεξανδρα, Λόλα αυτές οι 3 ειναι κορυφαιες και πολυ αυταρχικές
Φιλε καλημέρα το συγκεκριμένο φετίχ λέγεται cuckloding και είναι πολύ διαδεδομένο στο εξωτερικό ,στην Ελλάδα οχι και τόσο ακόμη
Όσο για την ερώτηση σου αν ψάξεις όλο και κάτι θα βρεις σε αυτο που ρωτάς ,πάντως οχι στην Θεανώ!!!!
Όλο και κάποια θα το προσφέρει ,θέλει όμως έρευνα αγοράς και να είσαι ξεκάθαρος τι ζητάς ,επίσης ρωτά και σε studio ,εκεί θα βρεις πολύ εύκολα νομιζω