Νέα

Goddess Theano

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
για τι χρεωση μιλαμε ?  100 η συνεδρια ? μια ωρα ?
Αναλόγως τι θές για ποδολαγνείες και light καταστασεις πέρνει κανα 100αρι, για στραπονιασματα και συναφη ζηταει παραπανω

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
262
Πόντοι
21
Αναλόγως τι θές για ποδολαγνείες και light καταστασεις πέρνει κανα 100αρι, για στραπονιασματα και συναφη ζηταει παραπανω

Ωρα ολόκληρη στο 100αρικο και στο 45' του αγώνα  να τελειωσεις δε σου λεει ημίχρονο αντε γειά συνεχίζει κανονικά μέχρι το 60'

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Ωρα ολόκληρη στο 100αρικο και στο 45' του αγώνα  να τελειωσεις δε σου λεει ημίχρονο αντε γειά συνεχίζει κανονικά μέχρι το 60'
Και εγώ με την σειρά μου θα πω ότι είναι η μόνη που δεν κοιτάζει ρολόι ποτέ
Σέβεται απόλυτα τον πελάτη και ενδιαφέρεται να περάσεις καλα ..
Πολύ όμορφη  Κυρία και καθόλου ψώνισμενη

Nikos(3)

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Επειδή έχω ενθουσιαστεί με τις φωτογραφίες της συγκεκριμένη Κυρίας γνωρίζει κανείς εάν έναντι κατάλληλου τιμήματος προσφέρει υπηρεσίες συνοδου πολυτελείας συνδιασμένες με καποιο Light αυτάρχικό ; Εχω μια πληροφορία από καπου που θεωρώ αρκετά έγκυρη οτι μέχρι σχετικά πρόσφατα κινούταν στο χώρο των swingers με ιδιατερα δυνατές επιδόσεις

Mihail.aggelos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
84
Πόντοι
1
Επειδή έχω ενθουσιαστεί με τις φωτογραφίες της συγκεκριμένη Κυρίας γνωρίζει κανείς εάν έναντι κατάλληλου τιμήματος προσφέρει υπηρεσίες συνοδου πολυτελείας συνδιασμένες με καποιο Light αυτάρχικό ; Εχω μια πληροφορία από καπου που θεωρώ αρκετά έγκυρη οτι μέχρι σχετικά πρόσφατα κινούταν στο χώρο των swingers με ιδιατερα δυνατές επιδόσεις

Mihail.aggelos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
84
Πόντοι
1
Ναι έκανε ανταλλαγή συντρόφων μαζί με τον άντρα της,κάνει και σεξ όχι με όλους,ξέρει όλα τα swinger club,η πληροφορία σου είναι σωστή.

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
Μάλλον δεν είχες τόσο εμπιστοσύνη στην "πηγή" σου Nikos για να αναγκαστείς να ανοίξεις λογαριασμό και να το ρωτήσεις δημόσια.

Επίσης αφού σε έκαιγε τόσο γιατί δε ρώταγες απ ευθείας την ίδια ; Τι σε εμπόδισε ; Θα εστελνες ένα Mail και θα σου απάνταγε το απολύτως αρμόδιο άτομο. Δηλαδή αν τώρα σου γράψω εγώ ότι κάτι φωτογραφίες που ανέβασε στο προφιλ της από ένα yacht ήταν δικό μου και επάνω στο yacht ειχα αυτήν και την Μονικα Μπελουτσι θα το πιστέψεις χωρίς να με ξέρεις προσωπικά ;;;;

Κάτι ο covid κατι η κρίση κάτι ο Αυγουστος έχει πέσει πολύ αναδουλειά φαίνεται.

Θα πρέπει όμως να πεις στον / στην εντολέα σου πως ότι και να γράφεται από τη στιγμή που γράφεται το όνομα της σωστά πετυχαίνετε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα . Της κάνετε διαφήμιση και θα χάσετε και άλλο μερίδιο αγοράς.

Εγώ μια φορά σας τα είπα θέλει πιο συντονισμένες προσπάθειες απο την πλευτρά σας για να την γκρεμίσετε από την κορυφή .Να, σας ρίχνω μια ιδεά ανοιξτε ενα προφιλ με τον ονομα Doctor Who και γράψτε η Θεανώ κόλλησε covid και νοσηλευεται διασωλημενη και ανεβαστε και fake photos ; Πως σου φαινεται σαν ιδεα ; Και πες του εντολέα σου δε θελω προμηθειες αφιλοκερδώς η ιδέα

Υ.Γ Δεν είμαι αυτόκλητος υπερασπιστής της "ηθικής" της Θεανούς, εμείς που γράφουμε χρονια σε αυτό το site σχολιάζουμε την Θεανώ ( και την κάθε Θεανώ) και την αξιολογούμε με βάση τι κάνει σε ενα αυταρχικό πρόγραμμα. Πιθανόν έναντι κατάλληλου τιμήματος μιας και κατι ξερει απο πολεμικές τέχνες να γίνεται και Ninja Εκτελεστής , απλά ρώτα τη !

• Like
Αντιδράσεις: theoro

Nikos(3)

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Μάλλον δεν είχες τόσο εμπιστοσύνη στην "πηγή" σου Nikos για να αναγκαστείς να ανοίξεις λογαριασμό και να το ρωτήσεις δημόσια.

Επίσης αφού σε έκαιγε τόσο γιατί δε ρώταγες απ ευθείας την ίδια ; Τι σε εμπόδισε ; Θα εστελνες ένα Mail και θα σου απάνταγε το απολύτως αρμόδιο άτομο. Δηλαδή αν τώρα σου γράψω εγώ ότι κάτι φωτογραφίες που ανέβασε στο προφιλ της από ένα yacht ήταν δικό μου και επάνω στο yacht ειχα αυτήν και την Μονικα Μπελουτσι θα το πιστέψεις χωρίς να με ξέρεις προσωπικά ;;;;

Κάτι ο covid κατι η κρίση κάτι ο Αυγουστος έχει πέσει πολύ αναδουλειά φαίνεται.

Θα πρέπει όμως να πεις στον / στην εντολέα σου πως ότι και να γράφεται από τη στιγμή που γράφεται το όνομα της σωστά πετυχαίνετε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα . Της κάνετε διαφήμιση και θα χάσετε και άλλο μερίδιο αγοράς.

Εγώ μια φορά σας τα είπα θέλει πιο συντονισμένες προσπάθειες απο την πλευτρά σας για να την γκρεμίσετε από την κορυφή .Να, σας ρίχνω μια ιδεά ανοιξτε ενα προφιλ με τον ονομα Doctor Who και γράψτε η Θεανώ κόλλησε covid και νοσηλευεται διασωλημενη και ανεβαστε και fake photos ; Πως σου φαινεται σαν ιδεα ; Και πες του εντολέα σου δε θελω προμηθειες αφιλοκερδώς η ιδέα

Υ.Γ Δεν είμαι αυτόκλητος υπερασπιστής της "ηθικής" της Θεανούς, εμείς που γράφουμε χρονια σε αυτό το site σχολιάζουμε την Θεανώ ( και την κάθε Θεανώ) και την αξιολογούμε με βάση τι κάνει σε ενα αυταρχικό πρόγραμμα. Πιθανόν έναντι κατάλληλου τιμήματος μιας και κατι ξερει απο πολεμικές τέχνες να γίνεται και Ninja Εκτελεστής , απλά ρώτα τη !

Η ανάρτηση μου είχε 2 τμήματα δε ζήτησα επιβεβαίωση της πηγής μου διάβασε λιγο καλυτερα τι ρώτησα. Τωρα για τα άλλα που γράφεις ειιλικρινά δεν καταλαβαινω τι εννοείς προφανώς ειναι καποια δικά σας θέματα εμένα ομως δε με αφορούν. Πάντως έχεις πλάκα γέλασα πολύ με το τελευταίο μέρος του υστερόγραφου που εβαλες αυτό για Ninja

Nikos(3)

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Ναι έκανε ανταλλαγή συντρόφων μαζί με τον άντρα της,κάνει και σεξ όχι με όλους,ξέρει όλα τα swinger club,η πληροφορία σου είναι σωστή.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Οταν λες κάνει αλλά όχι με όλους τι εννοείς ; Πρέπει να πληρώσεις κατι εξτρα; Λογικό το βρίσκω αν ζητά παραπάνω. Λεω να κάνω αυτο που μου εγραψε ο trelobourdeliaris να της στειλω mail και να τη ρωτήσω ελπίζω να μην ειναι όμως σαν καποιεες που γράφετε εδώ που άμα τις ρωτήσεις κατι τέτοιο για λογους και καλα πρεστιζ σε βρίζουν λες και δεν εχουν κανει ποτέ σεξ στη ζωη τους.

Zois91

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας έχω μια μικρή εμπειρία με αφέντρες (ειμουν Θεσσαλονίκη) θα κατέβω Αθήνα βόλτα έχω δει την Σεσίλια από το ίντερνετ την Θεανώ και την Τζεση η Βαρωνης σε ποια λέτε να πάω κυρίως με αρέσει το στραπ ον και να γλύφω μπρος πίσω

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81

Το σίγουρο είναι ότι γαμιέται ! Τωρα στη σελιδα της διαφημιζει ότι εχει φέρει καποιον απο το LA και την πηδάει live και πας και κανεις session ενω αυτή γαμιέται
Εντάξει ωραια γκομενα πολύ ωραία θα έλεγα αλλά πραγματικη Αφέντρα δεν τη λές, Ερικα, Αλεξανδρα, Λόλα αυτές οι 3 ειναι κορυφαιες και πολυ αυταρχικές

Yiannis44

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Like
10
Πόντοι
0
Διάβασα όλο το νήμα γραμμή προς γραμμή, στην αρχή σκέφτηκα να μην απαντήσω, αλλά μετά από πιο ώριμη σκέψη αποφάσισα να πω την γνώμη μου.
Η υποκρισία και οι λυκοφιλίες εδώ μέσα βασιλεύουν τελικά.
Υπάρχει ένα ποστ της Θεανους σε μια ιδιωτική σελίδα που το βλέπουν λίγα και διαλεγμενα άτομα και ξαφνικά το ποστ αυτό γίνεται θέμα συζήτησης σε ένα φόρουμ από κάποιον που μόλις άνοιξε λογαριασμό. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια? Και για πιο λόγο γίνεται ντόρος? Για κάτι που όλοι θέλουν, που όλοι ζητούν, τον απόλυτο εξευτελισμό μέσω του cuckolding.
Εεεε λοιπόν σας πληροφορώ ότι οι Mistress του εξωτερικού που τόσο πολύ θαυμάζεται και κάποιοι έχουν πάει κιόλας με αυτές τις Mistress σε κάποια υπόγεια dungeon, το κάνουν κατά κόρο.
Για μένα καλά κάνει η Θεανώ και το κάνει και σε τελική ανάλυση το κάνει με κάποιον που είναι η σχέση της ας το κάνουν και οι άλλες εάν μπορούν και έχουν την ανάλογη σχέση.
Το ότι κάνει cuckolding με μια σχέση της δεν την κάνει λιγότερο Αφέντρα ούτε λιγότερο αυστηρή, το αντίθετο την κάνει.

Μπράβο στην Θεανώ.

• Like
Αντιδράσεις: theoro

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Γιαννάκη άσε την σκέψη σου να ωριμάσει λίγο ακόμα και πριν την πεις άρχισε εντατικά μαθήματα Ελληνικών και Αγγλικών. Για να σε βοηθήσω σου προσφέρω δωρεάν το πρώτο μάθημα
- Ενεργητικός ενεστώτας οριστιστικής στον πληθυντικό η κατάληξη είναι πάντα Ε, "θαυμάζουμε, θαυμάζετε", ενώ ο Παθητικός ενεστώτας οριστικής στον ενικό η κατάληξη είναι αι, "θαυμάζομαι, θαυμάζεσαι, θαυμάζεται"
- Το Mistress που χρησιμοποιείς αντιστοιχεί σε ενικό Η MISTRESS, αντιθέτως στον πληθυντικό έπρεπε να γράψεις ΟΙ MISTRESSES, αυτά για την αρχή και πάμε τώρα στην ουσία:

Άριστα έπραξε ο φίλος και ενημέρωσε γιατί αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ, ενημέρωση και ανταλλαγή πληροφοριών. Μιλάς για "μία ιδιωτική σελίδα", αλλά όταν υπάρχει μία σελίδα στο διαδίκτυο εξ' ορισμού δεν πρόκειται για ιδιωτική σελίδα εφ' όσον παρέχεται (και όχι με ε) πρόσβαση στον καθένα. Γίνεται τόσος ντόρος ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΖΗΤΟΥΝ?? Τι ζητούν να πληρώνουν τα ωραία τους λεφτά για να βλέπουν αυτη που τους παρέχει υπηρεσία να γαμίεται με κάποιον άλλον?? Είσαι σοβαρός? Το cuckolding που αναφέρεις και που βεβαίως δεν έχεις ιδέα τι είναι, αναφέρεται (και όχι με ε) σε γυναίκες που βρίσκονται ήδη σε σχέση με κάποιον και τον εξευτελίζουν κερατώνοντας τον μπροστά του. Δεν αναφέρεται σε μία σύντομη συνεδρία που το ελάχιστο που περιμένεις είναι να ασχοληθεί η κυρία λίγο μαζί σου και όχι να κάνεις τον ματάκια. Και σε διαβεβαιώ ότι οι σοβαρές κυρίες όπως η Ερικα, η Αλεξάνδρα, και η Λόλα σέβονται τον πελάτη και τα χρήματα του και δεν θα έμπαιναν σε τέτοιου είδους δικολαβίστικες σοφιστίες. Σε διαβεβαιώ επίσης ότι κανένας δεν θέλει και δεν ζητάει να πληρώνει για να γαμάει κάποιος άλλος.

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
24
Like
4.116
Πόντοι
1.666

Το σίγουρο είναι ότι γαμιέται ! Τωρα στη σελιδα της διαφημιζει ότι εχει φέρει καποιον απο το LA και την πηδάει live και πας και κανεις session ενω αυτή γαμιέται
Εντάξει ωραια γκομενα πολύ ωραία θα έλεγα αλλά πραγματικη Αφέντρα δεν τη λές, Ερικα, Αλεξανδρα, Λόλα αυτές οι 3 ειναι κορυφαιες και πολυ αυταρχικές

Όντως στις φωτό της δείχνει πολύ ωραία. Τώρα το αν γαμιέται με κάποιον "συνεργάτη" της μπροστά στον πελάτη της αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι γαμιέται και με τον πελάτη της, έτερον εκάτερον. Κι αν μεν την βρίσκει ο πελάτης της να τους βλέπει μόνο χωρίς να συμμετέχει, καλώς. Αλλά αν θέλει να είναι στη θέση του άλλου κι αυτή δεν τον αφήνει, τότε σίγουρα ο πελάτης θα φύγει ανικανοποίητος.
Γενικά διαβάζοντας κατά καιρούς τα νήματα αυτής της κατηγορίας έχω αναρωτηθεί αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να είναι όμορφη και με πολύ ωραία άκρα και δάχτυλα όπως η Θεανώ και να προσφέρει ένα μείγμα light bdsm, κυρίως ποδολαγνεία και facesitting και μάλιστα αμφίδρομα-both ways, με συνοδεία καλού σεξ. Φαντάζομαι πως όχι.

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Φιλε καλημέρα το συγκεκριμένο φετίχ λέγεται cuckloding και είναι πολύ διαδεδομένο στο εξωτερικό ,στην Ελλάδα οχι και τόσο ακόμη
Όσο για την ερώτηση σου αν ψάξεις όλο και κάτι θα βρεις σε αυτο που ρωτάς ,πάντως οχι στην Θεανώ!!!!
Όλο και κάποια θα το προσφέρει ,θέλει όμως έρευνα αγοράς και να είσαι ξεκάθαρος τι ζητάς ,επίσης ρωτά και σε studio ,εκεί θα βρεις πολύ εύκολα νομιζω

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Γιατί να πληρώσω να την δω να πηδιέται με άλλον?το έχω ξαναγράψει έχω κάνει σεξ με θεανώ και δεν το βρίσκω κακό.

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
24
Like
4.116
Πόντοι
1.666
Φιλε καλημέρα το συγκεκριμένο φετίχ λέγεται cuckloding και είναι πολύ διαδεδομένο στο εξωτερικό ,στην Ελλάδα οχι και τόσο ακόμη
Όσο για την ερώτηση σου αν ψάξεις όλο και κάτι θα βρεις σε αυτο που ρωτάς ,πάντως οχι στην Θεανώ!!!!
Όλο και κάποια θα το προσφέρει ,θέλει όμως έρευνα αγοράς και να είσαι ξεκάθαρος τι ζητάς ,επίσης ρωτά και σε studio ,εκεί θα βρεις πολύ εύκολα νομιζω

Το ξέρω ότι λέγεται έτσι, απλά εμένα προσωπικά δεν με διεγείρει κάτι τέτοιο, άσε που υποτίθεται ότι το "βίτσιο" αυτό είναι, όπως έγραψε και κάποιο άλλο μέλος πιο πάνω, όταν φτιάχνεσαι να βλέπεις την "δικιά σου" να πηδιέται με άλλον, κι όχι μια άσχετη ή μια επαγγελματία, όπως η Θεανώ. Εγώ έτσι το έχω καταλάβει. Όσο για τα στούντιο, σ' ευχαριστώ αλλά αυτά τα έχω φάει με το κουτάλι πριν καμιά 15-20αριά χρόνια, δεν είμαι πια για τέτοια, γιατί θέλω την άνεση χρόνου μου για να το ευχαριστηθώ και να αποδώσω, οι εποχές του ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε που ισχύει κατά κανόνα στα στούντιο έχουν περάσει πια για μένα ανεπιστρεπτί.

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Έχεις απόλυτο δίκιο για τα studio Και από μένα έχουν φάει Χ,και έχω περάσει στις αφεντρες αρκετό καιρό
Επιμένω ότι αν ψάξεις θα βρεις σε αφεντρα αυτο που ζητάς ,πίστεψε με ...
Κάνε κάνα δυο τηλέφωνα ,οχι όμως στις πολύ γνωστές ?

Taki-Sub

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2018
Like
60
Πόντοι
0
Επιτέλους λίγη ζωντάνια στο forum! Τι ευχαριστη έκπληξη ήταν αυτή ! Αν και ακολουθω τη σελίδα της Θεανούς στο FB εντούτοις δεν είδα τέτοια ανάρτηση προφανώς δεν αμφισβητώ τα γραφόμενα του Corleone αλλά ίσως θα έπρεπε να ήταν πιο διευκρινιστικός. Αν θέλει ας γίνει

@ Yiannis44 Εσύ προφανώς σιγουρα δεν έχεις πάει σε Αφέντρες και dungeon στο εξωτερικό σου εύχομαι να το καταφέρεις αν και πλέον στην Ελλάδα υπάρχουν Κυρίες που ανταγωνίζονται άριστα αυτές του εξωτερικού και μέσα σε αυτές βάζω και τη Θεανώ. Τώρα γα το εάν το cuckolding είναι η απόλυτη φαντασιωση του καθενός μην παίρνει και όρκο.

@ Ivspet μία χαρά δίνεις τον ορισμό του cuckolding αλλά επείδή στην Ελλάδα με τις ορολογίες δεν τα πάμε καλά να σου πω ότι οι Κυρίες που ανέφερες με εξαίρεση ισως τη Λόλα (που δεν είμαι σίγουρος) προσφέρουν μια παραπλήσια υπηρεσία που έχει κοινά με το cuckolding θα μπορουσες να το πεις femdom cuckolding. Τόσο ή Ερικα όσο και η Αλεξάνδρα εάν ο σκλάβος το επιθυμεί του φέρνουν άντρα ο οποίος του τον καρφώνει κανονικά του άλλου σκλαβο υπό τις εντολές τους . Η Αλεξάνδρα έχει και τράβελο για αυτή τη δουλειά. Εικάζω ότι κάτι τέτοιο εννούσε και η Θεανώ . Σε μία τέτοια συνεδρία ο μπήχτης έχει πιο αναβαθμισμένο ρόλο μίας και η Αφέντρα τον αφήνει να της προσφέρει στοματικό (Pussy worship, Ass Worship) , προφανώς θα του τον παίξει και λίγο για να του σηκωθεί προκειμένου να καρφωσει/τσιμπουκωσει τον παθητικό σκλάβο ενώ παράλληλα η Αφεντρα τον ταχτοποιει με το strap

@ theoro
Εσύ κινδυνεύεις να μείνεις μετεξεταστέος θες εντατικά άμεσα :) Δεκάδες αγγελίες από ζευγάρια στην Ελλάδα που προσφέρουν cuckolding experience με τον τρόπο που περιέγραψε ο ivspet . Οσο για αυτό που εγώ ανεφερα ως femdom cuckolding εάν σου αρέσει δεν έχεις παρά να το ζητήσεις από την Αφέντρα της αρεσκείας σου ολο και καποιο συνεργάτη έχουν να κάνει το dirty job

Τέλος να πώς το εξής δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια αυστηρότητας του καθενός αλλά η Θεανώ εκτός από πολύ όμορφη μου δίνει την εντύπωση ότι ειναι και πολύ έξυπνη.
Τι θέλω να πώ, κατά καιρούς γράφονται διάφορα για αυτήν, δεν την έχω δεί ποτέ όμως να κάνει παρέμβαση ουτε απ ευθείας ούτε μέσω εντεταλμένων. (Καλά αυτόκλητοι σίγουρα υπάρχουν) Προφανώς όχι μόνο δεν ιδρώνει το αυτί της αλλά εκμεταλλεύται την κατάσταση γύρω από τον ντόρο που δημιουργείται γύρω από το όνομα της . Χωρίς να έχω δεί την ανάρτηση και θεωρώντας ότι η Θεανώ γνωρίζει την ορολογία δεν αποκλείω να το διατύπωσε σκόπιμα με λίγο complicated τρόπο έτσι ώστε να δημιουργούνται εντυπώσεις και το κατάφερε ! Μετά από λήθαργο μηνών στο forum κατάφερε και το ξαναζωντάνεψε !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom