ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.050
- Πόντοι
- 456
ποια τεχνικη χρησιμοποιεις τωρα τυπε?Θα τον βρω εγω τον τροπο
Το πεσιμο στα γονατα δεν ειχε δουλεψει καλα
ποια τεχνικη χρησιμοποιεις τωρα τυπε?Θα τον βρω εγω τον τροπο
Το πεσιμο στα γονατα δεν ειχε δουλεψει καλα
Τωρα τελευταια εφαρμοζω μια καινουργια μεθοδο τύπεποια τεχνικη χρησιμοποιεις τωρα τυπε?
τυπε τι ποσοστο επιτυχιας εχει αυτη η (πρωτοτυπη :S ) μεθοδος? :SΤωρα τελευταια εφαρμοζω μια καινουργια μεθοδο τύπε
Καθομαι στον Γρηγορη της γειτονιας μου και εκει μαζευονται διαφορες κοπελες απο τα γυρω μαγαζια για να πιουν τον καφε τους
Διακρινω ποιες εχουν τσιγαρα στο τραπεζι και ειμαι σε εγρηγορση να προσφερω φωτια με τον αναπτήρα οταν ανοιξουν το πακετο. "Ε μια και κρατουσα τον αναπτηρα...."
Την επομενη φορα που θα ξαναερθουν με θυμουνται και με χαιρετανε
Λεω κι εγω καμια κουβεντα τι κανετε, που δουλευετε κλπ, στρωνει η δουλεια
Η ερευνα ειναι ακομη σε εξελιξη τύπετυπε τι ποσοστο επιτυχιας εχει αυτη η (πρωτοτυπη :S ) μεθοδος? :S
Η ερευνα ειναι ακομη σε εξελιξη τύπε
Σε τρεις το εχω κανει, η μια δεν γυρισε καν προς τα μενα, οι αλλες δυο χαμογελασαν και αναψαν και την επομενη μερα με χαιρετισαν και μιλησαμε
Αρα για την ωρα 66%
σατανικοΔιακρινω ποιες εχουν τσιγαρα στο τραπεζι και ειμαι σε εγρηγορση να προσφερω φωτια με τον αναπτήρα οταν ανοιξουν το πακετο. "Ε μια και κρατουσα τον αναπτηρα...."
τυπε, δε γαμησες με τοσο σατανικο κολπο? :SΗ ερευνα ειναι ακομη σε εξελιξη τύπε
Σε τρεις το εχω κανει, η μια δεν γυρισε καν προς τα μενα, οι αλλες δυο χαμογελασαν και αναψαν και την επομενη μερα με χαιρετισαν και μιλησαμε
Αρα για την ωρα 66%
γιατι της μιλας με το μικρο της; δεν εχεις οικειοτητα παππουMπηκε και η Παυλινα να μου κανει κουμαντο ποια θα μου αρεσει
Το μπου ειναι μαγικο
Τι δεν είναι χοντρή ρε τυπε που στη στροφή βγαίνει πρώτα η μπάκα και μετά αυτή. :SΝα την θυμηθουμε λιγο?
Εγω συμφωνω οτι δεν ειναι χοντρη, εσεις λετε χοντρη οποια εχει λιγα πιασιματακια
Τωρα τελευταια εφαρμοζω μια καινουργια μεθοδο τύπε
Καθομαι στον Γρηγορη της γειτονιας μου και εκει μαζευονται διαφορες κοπελες απο τα γυρω μαγαζια για να πιουν τον καφε τους
Διακρινω ποιες εχουν τσιγαρα στο τραπεζι και ειμαι σε εγρηγορση να προσφερω φωτια με τον αναπτήρα οταν ανοιξουν το πακετο. "Ε μια και κρατουσα τον αναπτηρα...."
Μωρό μου εσύ πως και δεν πήγες; στον διαγωνισμόΙουυυυ αυτα τα κανουν τα γεροντια στα καφενεια που τους τρεχουν τα σαλια τους με τις μικρουλες κ τους πιανουν τη κουβεντα να τριφτουνε ..
Δε περιμενα τπτ λιγοτερο απο σενα!τραγικοοο
Τωρα τελευταια εφαρμοζω μια καινουργια μεθοδο τύπε
Τι δεν είναι χοντρή ρε τυπε που στη στροφή βγαίνει πρώτα η μπάκα και μετά αυτή. :S
Εγώ την στήνω στα μνημοσυνάδικα έξω από τα νεκροταφεία. Πάντα υπάρχει κάποια που χρειάζεται παρηγοριά.
Ιουυυυ αυτα τα κανουν τα γεροντια στα καφενεια που τους τρεχουν τα σαλια τους με τις μικρουλες κ τους πιανουν τη κουβεντα να τριφτουνε ..
Δε περιμενα τπτ λιγοτερο απο σενα!τραγικοοο