alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Η 1η δε φαινεται για χοντρη τυπε. :S :S :S
Να την θυμηθουμε λιγο?
Εγω συμφωνω οτι δεν ειναι χοντρη, εσεις λετε χοντρη οποια εχει λιγα πιασιματακια
Η 1η δε φαινεται για χοντρη τυπε. :S :S :S
Οχι γιατι ηταν πανασχημη, δυσαναλογη και αβυζηΗ αλλη με το μπλε μαλλι δε σαρεσε μωρη συντηρητικουρα;
τυπε, για τον αλεξ μιλαμε....για το γουστο του, χοντρη ειναι οτι ειναι πανω απο 1μιση τονο :SΗ 1η δε φαινεται για χοντρη τυπε. :S :S :S
Να την θυμηθουμε λιγο?
Εγω συμφωνω οτι δεν ειναι χοντρη, εσεις λετε χοντρη οποια εχει λιγα πιασιματακια
Τύπε αν με κλεισεις σε ενα δωματιο με αυτες τις δυο δεν θα βγω ζωντανοςΑ τυπε αυτην λες Την ειχα ξεχασει ηδη :S :S :S
Θεοχοντρη ειναι.
τυπε, για τον αλεξ μιλαμε....για το γουστο του, χοντρη ειναι οτι ειναι πανω απο 1μιση τονο :S
Οχι γιατι ηταν πανασχημη, δυσαναλογη και αβυζη
Εσυ με το που ειδες μπλε μαλλι ενεκρινες αμεσως λογω "diversity"
Τύπε αν με κλεισεις σε ενα δωματιο με αυτες τις δυο δεν θα βγω ζωντανος
Το μελαχροινο (η Γεωργια) εχει τελειο προσωπο, συμφωνωΗ ξανθια ειναι τοσο γλυκαναλατη που περναει απαρατηρητη. Το μελαχρινο κ το μπλε εχουν προσωπαρες κ υποστηριζω φουλ!!
γιατι? θα σε κλασουνε και θα πεθανεις απο ασφυξια? :SΤύπε αν με κλεισεις σε ενα δωματιο με αυτες τις δυο δεν θα βγω ζωντανος
Ελααααα πολυ προβλεψιμογιατι? θα σε κλασουνε και θα πεθανεις απο ασφυξια? :S
εχω χασει τη φορμα μου τυπε :SΕλααααα πολυ προβλεψιμο
Το μελαχροινο (η Γεωργια) εχει τελειο προσωπο, συμφωνω
Η μπλε ειναι σαν θειτσα
Εσυ να μην μου κατσεις, δεν καταλαβαινω γιατι τοσα νευραΝαι ξεχασα εσυ θες πιπινια..γεροξουρα!
Πω ρε φιλε με βλεπω να πηγαινω και για πεμπτηΩρα να διωξουμε τους επισκεπτες. :S :S :S
Εσυ να μην μου κατσεις, δεν καταλαβαινω γιατι τοσα νευρα
Αλλες παρακαλανε
γεια σου ρε μαρακακηΕσυ να μην μου κατσεις, δεν καταλαβαινω γιατι τοσα νευρα
Αλλες παρακαλανε