alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Σοβαρα τωρα?Γινε πιο συγκεκριμενοςς!
Σοβαρα τωρα?Γινε πιο συγκεκριμενοςς!
Σοβαρα τωρα?
Αν ετσι νιωθεις καλυτερα...Ε ναι αφου αερολογεις!
Σιγα ρε τύπε
Τον εχεις δει τον Μαρακακη?
Ουτε 1,70 δεν ειναι, 60 κιλα με το ζορι, εχει βαψει το μαλλι ξανθο με μπουκλες και κυκλοφορει μαύρος απο το σολαριουμ
Και εχει και δυο ασκουμενες που του πετανε ενα κεφαλι να του κουβαλανε τις τσαντες και ετσι φαινεται ακομη πιο κοντος
Φυσικα και ειμαι δυο φορες καλυτερος απο αυτον
Αλλες παρακαλανε
Σιγα ρε τύπε
Τον εχεις δει τον Μαρακακη?
Ουτε 1,70 δεν ειναι, 60 κιλα με το ζορι, εχει βαψει το μαλλι ξανθο με μπουκλες και κυκλοφορει μαύρος απο το σολαριουμ
Και εχει και δυο ασκουμενες που του πετανε ενα κεφαλι να του κουβαλανε τις τσαντες και ετσι φαινεται ακομη πιο κοντος
Φυσικα και ειμαι δυο φορες καλυτερος απο αυτον
κοροιδευε εσυ.
Απο το λιγο που με ξερεις, πιστευεις οτι θα γυρνουσα ποτέ να κοιταξω την Αμαλ?κοροιδευε εσυ.
η αλαμουντιν επεσε στην αγκαλια του κλουνει μετα απο χυλοπιτα του χασοδικη λογω χαμηλου βαρους.
Ιακωβε δυσκολευομαι λιγο με την πεμπτη, μηπως μπορεις να βοηθησεις
δε σ εχω για τετοιο ξεπεσμο!Απο το λιγο που με ξερεις, πιστευεις οτι θα γυρνουσα ποτέ να κοιταξω την Αμαλ?
Εδω αναστηθηκε ο Παναθηναικος ρε τύπεμ αυτα και μ αυτα εχουμε 2 επεισοδια να δουμε αναπηρη η ετοιμοθανατη
τυπε θα κανεις το παλιο καλο κολπο του πεσιματος στα γονατα? :SΕγω αυτην θα βρω τροπο να την γνωρισω
τυπε θα κανεις το παλιο καλο κολπο του πεσιματος στα γονατα? :S
Θα τον βρω εγω τον τροποτυπε θα κανεις το παλιο καλο κολπο του πεσιματος στα γονατα? :S