Εγω γούσταρα να είχε βγει στο κλαρί καμιά Γκέλυ
ήταν δύναμη στις βιντεοταινίες
Τωρα περί ορέξεως....
ααααααααααααααααα
Εγω γούσταρα να είχε βγει στο κλαρί καμιά Γκέλυ
ήταν δύναμη στις βιντεοταινίες
Τωρα περί ορέξεως....
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ
ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΒΑΣΙΜΗ Η ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ Η ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
τυπε πρεπει να εχει κανει φωτογραφιση και για το πλειμποι παλιοτερα αν θυμαμε καλα.καυλα ηταν τυπε
Οι πληροφορίες μου είναι για πριν το 2002.αρχηγε τελευταια φορα εγω την ειχα δει στην ταινια εφαπαξ που επαιζε μαζι με τον φιλιππιδη.
παντως αν βγηκε στην βιζιτα και κανει πιατσα στο καζινο στο λουτρακι,μαλλον δεν θα γαμιετε με οποιον να ναναι και η ταριφα θα ειναι μεγαλη.
Πρεπει η εκκλησια και το ΕΣΡ να δωσουν εγκριση για να μπει το ονομα οποτε απο δευτεραΈφαγα delete επειδή έγραψα όνομα
ναι φιλε μεσα εισαι.απο την ταινά εφαπαξ με τον Πέτρο Φιλιππίδη μηπως είναι η μελαχρινή συνπροταγονίστρια;;; ρωταω εγω τώρα
ναι φιλε μεσα εισαι.
Αμα ηταν αυτη θα έβλεπες ΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μεχρι το συνταγμα.Οι απεργίες σε αριθμο ανθρώπον δεν ειναι τπταπο την ταινά εφαπαξ με τον Πέτρο Φιλιππίδη μηπως είναι η μελαχρινή συνπροταγονίστρια;;; ρωταω εγω τώρα
απο την ταινά εφαπαξ με τον Πέτρο Φιλιππίδη μηπως είναι η μελαχρινή συνπροταγονίστρια;;; ρωταω εγω τώρα
καλα ρε μλκες ακομα να βρεθει ενας να πει ποια ειναι
post 167 , διοτι το 181 σβηστηκε , σορρυ