Νέα

Γνωστή ηθοποιός σε οίκο ανοχής!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 247
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
παντως αν ειναι η Γκελλυ .... και γενικα οποια και νανι , τι μου το λετε ετσι ρε μαγκες ......

ναφερατε οικο και βαρδια να κανουμε ουρα εστω και για δουμε (γιατι αν εχει τον κοσμο που φανταζομαι , δεν ειναι για να πηδηξεις εκει , η λεξη ΑΡΠΑΧΤΗ δεν ειναι τιποτα μπροστα σ αυτο που θα γινεται....

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Υποψιαζομαι ρε χιστες οτι ειναι η Ισμηνη Καλεση,αυτη την ξεχασαμε!!!!!!

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
αυτες αποκλειεται οπως ειπε ενας συναδελφος πιο πισω  καποιες δευτεραγωνιστριες ειναι που σε κατι βιντεοταινιες εβγαζαν μπουτια και βυζακια εξω ονομα δεν θα θυμαται κανενας αλλα αν την δει θαπει ρε συ αυτη επαιζε στην ταδε ταινια

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Η περιέργια με σκοτώνει μάγκες! Αν δεν μάθω ποιο ειναι το κομμάτι θα πάρω σβάρνα τα μπουρδέλα να το βρώ!

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Αν οι περιγραφή που έδωσε ο φίλος στην αρχή είναι σωστή, κάπου πάει το μυαλό μου.Βέβαια δεν είναι σωστό να λέμε ονόματα αν δεν ξέρουμε σίγουρα αλλά μήπως είναι ξανθιά πενηντάρα και το μικρό της αρχίζει από Κ.?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
και είχε και ....  οικονομικά προβλήματα  ?! ..  :rolleyes:  χμμ----- καλά ..δεν υπάρχει φως μάλλον.. :think:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ρε παιδιά πεστε τελικα ποια ειναι να παμε να τη γαμισοθμε λιγακι!
αιντε να τελειωνοθμε εχοθμε και αλλεσ δοθλειεσ να καμοθμε!

λοιπον σε ποιο πορδελλο και τι ωρα !

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ποσο γνωστη δλδ?
η μανα της την ξερει?

dimi_30

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μπα.... μαλλον δεν την ξερει η μανα της.
οποτε πως να το μαθουμε εμεις???

Μιλήστε  ρε :s&m_3: πία είναι??

psolidis1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μάλλον αυτή που έπαιζε στο βιντεοκλίπ του Ρακιτζή μαζί με τον Ian Gillan αλλά δεν ξέρω αν κάνει να αποκαλύψω το όνομα,μην φέρουμε και σε κίνδυνο το σαιτ!Σε ποια διεύθυνση βρίσκεται;

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Μάλλον αυτή που έπαιζε στο βιντεοκλίπ του Ρακιτζή μαζί με τον Ian Gillan αλλά δεν ξέρω αν κάνει να αποκαλύψω το όνομα,μην φέρουμε και σε κίνδυνο το σαιτ!Σε ποια διεύθυνση βρίσκεται;

Σιγα μην ειναι η Βανα...

psolidis1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ποτέ δεν ξέρεις!Θα μας το επιβεβαιώσει όποιος ξέρει λογικά!Τουλάχιστον ας μας πει την διεύθυνση να πάμε να το βοηθήσουμε το κορίτσι!!

KANONI TV

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2010
Like
8
Πόντοι
1
παιδια ειναι οι κλασσικες απατεωνιστηκες ειδησεις που βγαζει το gossip tv απο το μυαλο του για να γραφει κανα θεμα, ειναι δυνατον να υπαρχει ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ σε οικο ανοχης και να μην το εχει παρει κανεις χαμπαρι απο εδω? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, η ειδηση κατα 99% ειναι ΜΟΥΦΑ
Δεν ειναι η 1η φορα αλλωστε που βγαζει μουφα ειδηση

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Ειναι μηπως σε ιδρυμα της Λιοσιων????????

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
Την Καίτη Φίνου εννοεί, αφού την "φωτογραφίζει" και το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της σε κάποιο περιοδικό ή εφημερίδα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Μεταξύ άλλων είπε ότι "διάβασα κάπου, ότι έπεσα στα μπουρδέλα για να μαζέψω χρήματα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Δεν το έκανα τότε που ήμουν νέα και όμορφη -και είχα προτάσεις- θα το κάνω τώρα κοντά στα 50 μου και έτσι χοντρή όπως είμαι;". Στην ίδια συνέντευξη είπε ακόμη, ότι στις αρχές τις δεκαετίας του '90 άλλη ηθοποιός και φίλη της τότε, της μετέφερε ότι κάποιος επώνυμος θα τις έδινε 3 μύρια δραχμές για μια βραδιά μαζί της και αυτή αρνήθηκε. Μάλιστα, σήμερα λέει, ότι το μετανιώνει και ότι αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, θα έκανε βίζιτες...

Biribas

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κάνας Σουπιάδης θα είναι στο τέλος με περούκα...! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Αστειεύομαι, φυσικά.  :grin:
Σίγουρα θα είναι κάποια από τις δευτεροκλασάτες ηθοποιούς και αποκλείεται να έχει βγει στο γυαλί τα τελευταία χρόνια. Αλλά δεν αντέχω, αν ξέρετε κάτι πείτε το ή έστω στείλτε μου μια φωτό, ένα απόσπασμα βίντεο, κάτι σε προσωπικό μήνυμα!!!  :rockon: :s&m_2: :boobies:
Αλλά τώρα βλέποντας τις παραπάνω απαντήσεις, όντως για την Καίτη Φίνου λέγαν στο site. Αλλά δεν ισχύει, όπως δηλώνει και η ίδια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom