Νέα

Γνωστή ηθοποιός σε οίκο ανοχής!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 247
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Eιναι κριμα αλλα και μαθημα ζωης να βλεπει κανεις τετοιες καταστασεις.
Ετσι ειναι η ζωη και δυστυχως αρκετοι κοιτανε μονο το σημερα και οχι και το αυριο και το μεθαυριο....
Τιποτα δεν διαρκει για παντα και αυτο πρεπει να το διαχειριζομαστε σωστα !!!
Παραδειγματα πολλα ενα ειναι και η Καιτη Φινου !!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Κάνας Σουπιάδης θα είναι στο τέλος με περούκα...! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Αστειεύομαι, φυσικά.  :grin:
Σίγουρα θα είναι κάποια από τις δευτεροκλασάτες ηθοποιούς και αποκλείεται να έχει βγει στο γυαλί τα τελευταία χρόνια. Αλλά δεν αντέχω, αν ξέρετε κάτι πείτε το ή έστω στείλτε μου μια φωτό, ένα απόσπασμα βίντεο, κάτι σε προσωπικό μήνυμα!!!  :rockon: :s&m_2: :boobies:
Αλλά τώρα βλέποντας τις παραπάνω απαντήσεις, όντως για την Καίτη Φίνου λέγαν στο site. Αλλά δεν ισχύει, όπως δηλώνει και η ίδια...
To ειναι απο το 2008.

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Την Καίτη Φίνου εννοεί, αφού την "φωτογραφίζει" και το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της σε κάποιο περιοδικό ή εφημερίδα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Μεταξύ άλλων είπε ότι "διάβασα κάπου, ότι έπεσα στα μπουρδέλα για να μαζέψω χρήματα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Δεν το έκανα τότε που ήμουν νέα και όμορφη -και είχα προτάσεις- θα το κάνω τώρα κοντά στα 50 μου και έτσι χοντρή όπως είμαι;". Στην ίδια συνέντευξη είπε ακόμη, ότι στις αρχές τις δεκαετίας του '90 άλλη ηθοποιός και φίλη της τότε, της μετέφερε ότι κάποιος επώνυμος θα τις έδινε 3 μύρια δραχμές για μια βραδιά μαζί της και αυτή αρνήθηκε. Μάλιστα, σήμερα λέει, ότι το μετανιώνει και ότι αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, θα έκανε βίζιτες...

Την Καιτη την ξερω προσωπικα,δεν θα το εκανε ποτε αυτο,παρολο που εχει περασει πολυ δυσκολα οικονομικα τα τελευταια χρονια!!!!!!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Την Καιτη την ξερω προσωπικα,δεν θα το εκανε ποτε αυτο,παρολο που εχει περασει πολυ δυσκολα οικονομικα τα τελευταια χρονια!!!!!!

Και να θελε , θα ηταν δυσκολο να σταυρωσει πελατη  :2funny:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Κανένα μεγάλο όνομα δε θα έπεφτε τόσο χαμηλά - θα προστιμούσε την αυτοκτονία όπως μία ηθοποιός της βιντεοκασέττας των 80ς που αυτοκτόνησε πριν μερικά χρόνια :- (δε θυμάμαι το όνομά της). Η Παγκράτη επίσης ήταν top όνομα κάποτε και επίσης προτίμησε το διάβημα από το να κάνει την πόρνη.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Καμμια αλλη γνωστη δεν παιζει?
Η Πεπη Τσεσμελη ας πουμε..
Κριμα γιατι ειχε συντομο περασμα.
Δεν την προλαβα. :headbang:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καμμια αλλη γνωστη δεν παιζει?
Η Πεπη Τσεσμελη ας πουμε..
Κριμα γιατι ειχε συντομο περασμα.
Δεν την προλαβα. :headbang:
Εγώ νομίζω πως την πέτυχα, αλλα είχα πιεί και ήταν πίσα στο σκοτάδι.
Στενή θυμάμαι και αρκετά καβλιάρα, γουστάριζε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom