nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
χάχάχάχάχάχά την άλλη άλλο λίγο και θα την πείσουνε ότι δεν είναι κεράτωμα να πηδάς πουτάνεςδε σε πιανω καλο μου!
ε αληθεια ειναι παντως.. εγω κερατο το θεωρω οτι κι αν μου λενε :-
χάχάχάχάχάχά την άλλη άλλο λίγο και θα την πείσουνε ότι δεν είναι κεράτωμα να πηδάς πουτάνεςδε σε πιανω καλο μου!
ε αληθεια ειναι παντως.. εγω κερατο το θεωρω οτι κι αν μου λενε :-
χαχαχα ναι δικιο εχεις! παω να βαλω τα γυαλακια μουχαχαχαχ ρε τρελη!!! Δεν ειπα γιαυτο κατι !!
Εγω το junkie σου τονισα για να σου κανω πλακα αλλα δεν το ειδες ;)!!Πανε ξανα δες στην παραθεση μου
μιλωντας γενικα, ολοι γνωριζουν οτι ειμαι junkie με τα φορουμς και δε νομιζω να παρεξενευε κανεναν αμα μαθαιναν οτι μπαινω κι εδω.
αν παλι εμπαινε το οποιο αγορι μου εδω μεσα, δε νομιζω να με πειραζε, αρκει να μην πηγαινε σε σπιτια :- :-
αμα την επεφτε σε καμια γκομενα απο δω μεσα θα σε πειραζε;
είσαι για τα μπάζα λέμε dike μουδεν εχω κοπελα. ειμαι χαλιας και τρεχω στα μπουρδελα μπας και το βρεξω λιγο.
γι'αυτο μπαινω και στο μπουρδελα.
γαμα τα..
Εγώ έχω χωρίσει από Ιούλη μήνα με τη τελευταία σχέση μου οπότε δε με απασχολεί,,,,διότι γράφτηκα στο site πολύ αργότερα.Πάντως πληροφοριακά της συγκεκριμένης δε θα της έλεγα τπτ για κάτι τέτοιο γτ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μου ζάλιζε τ'α***δια και δε γουστάρω με τίποτα τη γκρίνια.....γυναίκες τι να πει κανείς...θεωρούν τον εαυτό τους απατημένο-προσβεβλημένο [glow=red,2,300]με το παραμικρό[/glow].
ήταν η λέξη κλειδί το ξέρω
είσαι για τα μπάζα λέμε dike μου
τη δολια.. θα ξεμεινε κι αυτη μαλλονη μονη θυληκια που με βρισκει ενδιαφερον ειναι.. η οικοδομη! ;)
και τελικα?? ειδε φως στο τουνελ? η τζαμπα τα λεφτα?? χαχαχαΑσφαλως και το ξερει.Απο την τοσων χρονων γα να περασω στο γαμησι και να την ικανοποιω μου το επεβαλε η ιδια να μπαινω στο μπουρδελα ωστε να μορφωθω.
Άστο Λουκριτία, ξύσε το κεφάλι σου καλύτερα...γτ να το κανουν αυτο???
ετσι κρατατε σχεση?με ψεμματα κ κολπακια;!
++γτ να το κανουν αυτο???
ετσι κρατατε σχεση?με ψεμματα κ κολπακια;!
Ειδε και παραειδε,μου αφηνει στο κομοδινο και μπουρμπουαρ τωρα.και τελικα?? ειδε φως στο τουνελ? η τζαμπα τα λεφτα?? χαχαχα