ειναι πολυ περιεργη η λογικη ααα θα τον κερατωασω κι εγω να μαθει :-
στο... Αμστερνταμ όμως, μην ξεχνιόμαστε Εδώ... Κυρία! (μην μας δει κανένα μάτι να βγαίνω από το hotel, τι θα πει η γειτονιά αν γκομενίζω παντρεμένη γυναίκα με παιδιά κλπ κλπ)
ειναι πολυ περιεργη η λογικη ααα θα τον κερατωασω κι εγω να μαθει :-
Και μετά να του κλαφτεί όπως εκείνος... Να δούμε αυτός θα τη συγχωρέσει ?
ναι ελα ντε...στο... Αμστερνταμ όμως, μην ξεχνιόμαστε Εδώ... Κυρία! (μην μας δει κανένα μάτι να βγαίνω από το hotel, τι θα πει η γειτονιά να γκομενίζω παντρεμένη γυναίκα με παιδία κλπ κλπ)
ναι ελα ντε...
απο τη μια λες, οκ αυτη ας πουμε ειναι το θυμα! αυτος την κερατωνε και αυτη (ισως) για χαρη των παιδιων εμεινε.Εεε... γι' αυτό μετά δεν έχουμε άδικο να λέμε...
γτ να κανεις ολο αυτο και απλα να μην χωρισεις, εφοσον απο τη στιγμη που προσχεδιαζεις ενα κερατο για εκδικηση και μονο, μονο κακο θα κανει στη σχεση σου..
Γνωριζα οτι ο αντρας μου εμπαινε σ αυτο το σαιτ.
Εμενα πρωσοπικα ρε μαγκες αμα γνωριζε η δικια μου οτι ειμαι σε τετοιο σαιτ θα γινοταν πανικ...Παντως πολλα που διαβαζω εδω τα συζηταω μαζι της και λεω απλα...Το διαβασα στο ιντερνετ...
χαχαχαχα στανταρ αυτοοο!Και βέβαια, παίζει η πιθανότητα κάποιος από τα online μέλη μας να είναι ο άντρας της, που (απ' όσα ειπώθηκαν στα posts) το έχει καταλάβει...
για ποιο λογο να τα παρει η μανα σου?προσωπικα στα @@ μου αν θα το μαθαινε η κοπελα μου...η μανα μου μην το μαθει....
Υ. Γ. ο daddy αν το μαθει θα θελει account...χαχα
Και βέβαια, παίζει η πιθανότητα κάποιος από τα online μέλη μας να είναι ο άντρας της, που (απ' όσα ειπώθηκαν στα posts) το έχει καταλάβει...
πωω ρε πστ! καθολου δε μου κοβει τελικα! ναι με αυτο συμφωνω!!μήηηηηηπως αυτό είναι και το θέμα στην τελική?
Ολοι το γνωριζουν.....
για ποιο λογο να τα παρει η μανα σου?
μονο με το ονομα θα της ερθει κατι της γυναικας!!!!!!!!!εσυ για ποιον λες;;;
μονο με το ονομα θα της ερθει κατι της γυναικας!!!!!!!!!
λογικο ακουγεται γ αυτο...ομορφια μου, μονο εσυ με καταλαβαινεις!!! ;) ;) ;)
λογικο ακουγεται γ αυτο...
της βελβ οι γονεις μπορει να μην ειχαν θεμα...στην αλλη πες τα... ;)
χαχαχαστην αλλη πες τα... ;)
καλα εδω γελαμε! εδω η μαμα ειχε θεμα με την αθεια και ειχε φρικαρειτης βελβ οι γονεις μπορει να μην ειχαν θεμα...
συνηθως σκεφτομαστε το λογικο γ μας...
της βελβ οι γονεις μπορει να μην ειχαν θεμα...
συνηθως σκεφτομαστε το λογικο γ μας...