loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Άστο Λουκριτία, ξύσε το κεφάλι σου καλύτερα...
Άστο Λουκριτία, ξύσε το κεφάλι σου καλύτερα...
θα μπορουσε να πηγαινει σε παρκα μια και ειναι της μοδας η πρασινη αναπτυξη,εχει αλλη αισθηση αυτο,θα ειχε και ελαφρυντικα γιατις οικολογικες του ευαισθησιεςμιλωντας γενικα, ολοι γνωριζουν οτι ειμαι junkie με τα φορουμς και δε νομιζω να παρεξενευε κανεναν αμα μαθαιναν οτι μπαινω κι εδω.
αν παλι εμπαινε το οποιο αγορι μου εδω μεσα, δε νομιζω να με πειραζε, αρκει να μην πηγαινε σε σπιτια :- :-
Eιδα οτι δεν ειμαι μοναδικη για κεινον οπως νομιζα...
Τελη του μηνα παω αμστερνταμ με την κολλητη μου.Λεω να περασω απ το paradiseclub.
Αν το μαθει τι θα πει αραγες...
ναι ειναι και δικη μου απορια.Γατούλα να σου κάνω μια καλοπροαίρετη ερώτηση ? Ειλικρινά ρωτάω χωρίς να θέλω να παρέμβω στα εσωτερικά σας. Γιατί δεν τον χώρισες ? Λόγω παιδιών ? Γιατί τί είδους γάμος είναι αυτός ο ένας να κερατώνει τον άλλο, δεν καταλαβαίνω ...
Σαν το σενάριο της τελευταίας τσόντας της Σειρήνας μοιάζει...
:o :o
:'( μαλακια γμτ.. αμα ειναι ολα καλα, τι τους λειπει πια..
αυτη τη δικαιολογια τη δεχεστε και για τις γυναικες? ή αυτη αμα κερατωσει ειναι απλα μια σιχαμενη πουτανα? :-
αυτη τη δικαιολογια τη δεχεστε και για τις γυναικες? ή αυτη αμα κερατωσει ειναι απλα μια σιχαμενη πουτανα? :-
αν θες ποικιλίες μην παντρεύεσαι...
Και εγώ δεν συμφωνώ... Προσοχή...δεν λέω ότι είναι κακή η ποικιλία, αλλά αν θες ποικιλίες μην παντρεύεσαι...
Δε σου φταίει τίποτα η άλλη, άσε που υπάρχουν και τα αφροδίσια...
δεν εχει απαντησει γιατι δεν τον χωρισε αφου το εμαθε..
μαλλον θα εμεινε για τα παιδια.. αλλα ειναι πολυ περιεργη η λογικη ααα θα τον κερατωασω κι εγω να μαθει :-δεν εχει απαντησει γιατι δεν τον χωρισε αφου το εμαθε..
ποιος ξερει τι κρυβεται πισω απο τα γραφομενα..και για ποιο λογο εμεινε στη σχεση.
μαλλον εχει να κερδισει περισσοτερα. ;)
υπαρχει περιπτωση να εισαι εδω ΜΟΝΟ γ το χαβαλε χωρις να πηγαινεις με αλλες...Mακραν το πιο ακυρο θρεντ εβερ
Φυσικα και το λενε στις γυναικες τους.
Αγαπη μου μαντεψε!Σημερα εγραψα κριτικη στο μπουρδελα για κεινη την Εμιλυ που σου λεγα....θυμασαι?
Για ονομα....
Και μετά να του κλαφτεί όπως εκείνος... Να δούμε αυτός θα τη συγχωρέσει ?μαλλον θα εμεινε για τα παιδια.. αλλα ειναι πολυ περιεργη η λογικη ααα θα τον κερατωασω κι εγω να μαθει :-