Νέα

Γνωρίζουν οι γυναίκες/κοπέλες σας τη συμμετοχή σας στο bourdela.com;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γνωριζει η γυναικα/κοπελα σας την υπαρξη-συμετοχη σας στο www.bourdela.tv ?

• Ναι!

Ψήφοι: 19 28,4%
  • Οχι!Τρελος εισαι ρε, θα με σκοτωνε...

Ψήφοι: 38 56,7%
  • Φυσικά! Είναι κ μέλος...

Ψήφοι: 10 14,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    67

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.016
Πόντοι
7.885
Βεβαίως και το γνωρίζουν καθώς είναι κάτι που γουστάρουμε πολύ και αφιερώνουμε πολύ χρόνο καθημερινά.Σαν ένα χόμπι δηλαδή,πως λένε και καλά οι περισσότερες (μαλακισμένες)ότι ''Έγω στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με την μουσική,διαβάζω λογοτεχνία,γυμνάζομαι,ζωγραφίζω,
μαθαίνω ξένες γλώσσες και άλλες τέτοιες παπαριές'' εμείς οι άνδρες λέμε (στ'αλήθεια όμως) ότι ασχολούμαστε με το bourdela.tv και στα αρχίδια μας τα γυμναστήρια,τα βιβλία,οι ξένες γλώσσες και όλες οι μαλακίες που ασχολούνται οι γκόμενες.

gewrgios95

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
(ο φιλος σου ειναι αντρας)  :o :o :o λες ναχω ΦΙΛΟ γυναικα :think:?
ΝΑΙ! θα θυμωσει

το να θυμωσει μια γυναικα που ο αντρας της ή το αγορι της μπαινει εδω το καταλαβαινω.

αλλα το αναποδο μου φαινεται λιγο περιεργο...

τοσο συντηριτικος ειναι; :rolleyes:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
το να θυμωσει μια γυναικα που ο αντρας της ή το αγορι της μπαινει εδω το καταλαβαινω.

αλλα το αναποδο μου φαινεται λιγο περιεργο...

τοσο συντηριτικος ειναι; :rolleyes:
Ναι σε καποια θεματα  :S

gewrgios95

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Βεβαίως και το γνωρίζουν καθώς είναι κάτι που γουστάρουμε πολύ και αφιερώνουμε πολύ χρόνο καθημερινά.Σαν ένα χόμπι δηλαδή,πως λένε και καλά οι περισσότερες (μαλακισμένες)ότι ''Έγω στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με την μουσική,διαβάζω λογοτεχνία,γυμνάζομαι,ζωγραφίζω,
μαθαίνω ξένες γλώσσες και άλλες τέτοιες παπαριές'' εμείς οι άνδρες λέμε (στ'αλήθεια όμως) ότι ασχολούμαστε με το bourdela.tv και στα αρχίδια μας τα γυμναστήρια,τα βιβλία,οι ξένες γλώσσες και όλες οι μαλακίες που ασχολούνται οι γκόμενες.

πολυ βαρβατιλα φιλε...κοιταξε να τη διορθωσεις...

27 ετων εισαι...οχι 57

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
:rockon: :rockon: :rockon:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
τυπε μου οκ να το καταλαβω, αλλα και ο εθισμος ασχημο πραγμα ναι μεν αλλα υπαρχει και ρεαλ λαιφ τυπε μου :rockon: :rockon: :rockon:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
για πες μας την ενδιαφερουσα ιστορια σου.... :cool2:

Βασικά ξέρει το pass στα διάφορα mail που έχω και είχε μπει μια φορά στον λογαριασμό μου και είδε το μαιλ εγγραφής και μετά έκανε αίτηση  να αλλάξει ο κωδικός μου εδώ και μπήκε και τα είδε όλα, τι ποστ είχα κάνει, τα pm..αλλά δεν είπε τπτ γιατί δεν είχα τπτ το πονηρό.  :grin:
Και είχα γραφτεί μόλις 3-5 μέρες..Την επόμενη μέρα με φώναζε dark_eyes και μεινα μαλάκας.. :grin:

Θα μου πείτε τώρα δεν ζηλεύει;

Τον είχα ρωτήσει και μου είχε απαντήσει πως δεν με κόβει για άτομο που του αρέσουν οι μπουρδελιάρηδες, αν κ του κακοφάνηκε αρχικά.. :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
λογικος μου ακουγεται...μπραβο...
εγω ας πουμε θα ειχα πεταξει το πισι στον δρομο... :knuppel: :knuppel:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
συνηθως ενα τετοιο σαιτ το κοριτσι το μαθαινει απο το αγορι της....οχι το αναποδο :S

Βασικά από αγόρια της σχολής το ΄μαθα..το αναφέρανε συχνά-πυκνά..  :grin:
Και ο δικός μου το είχε ακουστά, αλλά δεν ασχολήθηκε..

Επισκέπτης
μιλωντας γενικα, ολοι γνωριζουν οτι ειμαι junkie με τα φορουμς και δε νομιζω να παρεξενευε κανεναν αμα μαθαιναν οτι μπαινω κι εδω.
αν παλι εμπαινε το οποιο αγορι μου εδω μεσα, δε νομιζω να με πειραζε, αρκει να μην πηγαινε σε σπιτια  :- :-

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
μιλωντας γενικα, ολοι γνωριζουν οτι ειμαι junkie με τα φορουμς και δε νομιζω να παρεξενευε κανεναν αμα μαθαιναν οτι μπαινω κι εδω.
αν παλι εμπαινε το οποιο αγορι μου εδω μεσα, δε νομιζω να με πειραζε, αρκει να μην πηγαινε σε σπιτια  :- :-
:o Προσεχε τι λες εδω μεσα βελβονι μου!!!
χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν θα με σκοτωνε κιολας αλλα ενα πριξαρχιδιασμα για καμια εβδομαδα θα μου το εκανε

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
δε σε πιανω καλο μου!  :rolleyes:
ε αληθεια ειναι παντως.. εγω κερατο το θεωρω οτι κι αν μου λενε  :-
χαχαχαχ ρε τρελη!!! Δεν ειπα γιαυτο κατι  :sunglasses:!!
Εγω το junkie σου τονισα για να σου κανω πλακα αλλα δεν το ειδες ;)!!Πανε ξανα δες στην παραθεση μου  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom