τσου...
τωρα;;;
εδω δεν εχω παρει αλλα κ αλλα...
ετσι σε θελω...αδιαφορη... πορωση λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
τσου...
εδω δεν εχω παρει αλλα κ αλλα...
καμια εντεχνοροκια εχεις μπας κ κανουμε δουλεια?!τωρα;;;
ετσι σε θελω...αδιαφορη... πορωση λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
καμια εντεχνοροκια εχεις μπας κ κανουμε δουλεια?!
επιτελους!!!!!!!!!!!!!!εντεχνο τι;;;;
τωρα πιανω vibes;;;;
εμπιστοσυνη ειναι η μαγικη λεξουλα.οι περισσοτεροι εδω γαμανε πουτανες αφου δεν εχουν πραγματικη γκομενα.
αυτοι δεν εχουν να φοβουνται.
η παρουσια των αλλων ομως μπορει ευκολα να παρεξηγηθει.κι ας ειναι απλα φιλολογικου ενδιαφεροντος.
οι περισσοτεροι εδω γαμανε πουτανες αφου δεν εχουν πραγματικη γκομενα.
αυτοι δεν εχουν να φοβουνται.
η παρουσια των αλλων ομως μπορει ευκολα να παρεξηγηθει.κι ας ειναι απλα φιλολογικου ενδιαφεροντος.
ιδεολογε μαζεψου γιατι πολλα λες και ουτε τα μισα δεν πιστευεις...
μαθε πρωτα οτι σε μια σχεση δινεις κομματι-τια που ΕΑΥΤΟΥ σου και μετα ελα να μιλησεις..μπορει οι ανθρωποι να φοβουνται να αφεθουν και ετσι καταφευγουν στην διεξοδο του πληρωμενου ερωτα...
πες μου τρια επιχειρρηματα που να τεκμηριωνουν το πως καποιος εχετε εδω για φιλολογικο ενδιαφερον...
επιτελους!!!!!!!!!!!!!!
εμπιστοσυνη ειναι η μαγικη λεξουλα.
εγωπες μου τρια επιχειρρηματα που να τεκμηριωνουν το πως καποιος ερχεται εδω για φιλολογικο ενδιαφερον...
φιλολογος εισαι;
για ρουφιανεψεκαι άλλοι δύο που ξέρω σίγουρα ότι μπαίνουν από φιλολογικό ενδιαφέρον
και άλλοι δύο που ξέρω σίγουρα ότι μπαίνουν από φιλολογικό ενδιαφέρον
φιλολογικο ενδιαφερον.
αμεσως αμεσως σου αναφερω 3 ονοματα.
boomb,loukritia kai erinal.
δεν νομιζω να ειναι λεσβιες και να ψαχνουν τον πληρωμενο ερωτα.
φιλολογικο ενδιαφερον λοιπον.
αλλα και αλλα παιδια που απλα ψαχνουν λιγη κουβεντα να περναει η ωρα σε συνδιασμο με λιγο πορνο.
ειναι ενα ποσοστο σεβαστο.
ωραια επιχειρρηματα στο σχολειο ετσι σας εμαθαν την εννοια του επιχειρρηματος;;; πτυχιο εχεις παρει;;; αλλα ξεχασα... εσυ απαιτεις απο την ιεροδουλη να εχει πτυχιο αρα εσυ εχεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝΝΝΝΝ 4 ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ και 5 ΕΔΡΕΣ στο Harvard...
παρε αλλο ενα επιχειρρημα να εμπλουτισεις την πνευματικη σου βιβλιοθηκη [;;;;].. Μαρια Σαλονικια... φιλολογικο ενδιαφερον κι αυτο;;
φιλολογικο ενδιαφερον.
φιλολογικο ενδιαφερον λοιπον.
ιδεολογε μαζεψου γιατι πολλα λες και ουτε τα μισα δεν πιστευεις...
πες μου τρια επιχειρρηματα που να τεκμηριωνουν το πως καποιος ερχεται εδω για φιλολογικο ενδιαφερον...
1) Ψαχνωντας πληροφοριες για Ταιλανδη, εμαθα το σαιτ και κολησα..
2) Εχει τεραστιο ογκο θεματων προς συζητηση, και ανθρωπους για να το κανεις..
3) Περιττες και ηλιθιες τυπικοτητες λοιπουν. Ειναι σπανια ρατσα οι μπουρδελοτιβιανοι..
σου εχω αλλα 3 αν θες..και μετα αλλα 3.
και καποιος αλλος θα πεια 3 αλλα..