ding-dong
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ακουσε...οταν μου ειπε ο θειος μου οτι πηγαν διακοπες, οικογενειακα, σε μια πολη του Νεπαλ, οτι ετρωγαν σε ενα εστιατοριο και ηρθε ενας αγνωστος με την κορη του και ο "πατερας" της κοπελας κρατουσε ενα πιστοποιητικο γεννησης και κατι εξετασεις για να αποδειξει την υγεια της κορης του, την οποια, πουλουσε για 20 ευρω [ δεν ξερω το δικο τους νομισμα για να σου πω ] αλλα μου εκανε την ισοτιμια για να μου πει οτι με 20 ευρω εκει ζεις πλουσιοπαροχα...τεςπα.. ζητω ειλικρινη συγνωμη που ειπα κατι τετοιο, ειαι βαρυ, οντως, αλλα οχι οτι σε αυτες τις χωρες που 2 στους 3 ειναι κατω απο το οριο της φτωχειας και της εξαθλιωσης δεν βασιλευει η βιομηχανια του πληρωμενου ερωτα..αν ειναι δυνατον.... και παλι συγνωμη, ακομη και στον [astrahan]mind?... και δεν εχω παιδια...αυτο με το πατερα μου θα ελεγα οτι ηταν εξισου βαρυ...παρ'το πισω...
Συνεχιζεις να λες μαλακιες και να εκτιθεσαι ρε καραγκιοζη. Ο θειος σου ειναι μεγαλος παραμυθας και μαλακας σαν και εσενα..
Βγες απο την φουσκα σου ρε βλαμμενε.. που νομιζεις οτι ζεις?
Επειδη μερικοι ανθρωποι ειναι φτωχοι πιανουν τουριστες και τους πουλαν τα παιδια τους? Ή τα στελνουν να γαμηθουν με την ευχη τους..
Εισαι τριβλακας και καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα να συζητησω μαζι σου.. Και η βλακεια σου σε κανει να λες χοντρες μαλακιες. Να το προσεξεις