Νέα

Γνωρίζουν οι γυναίκες/κοπέλες σας τη συμμετοχή σας στο bourdela.com;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γνωριζει η γυναικα/κοπελα σας την υπαρξη-συμετοχη σας στο www.bourdela.tv ?

• Ναι!

Ψήφοι: 19 28,4%
  • Οχι!Τρελος εισαι ρε, θα με σκοτωνε...

Ψήφοι: 38 56,7%
  • Φυσικά! Είναι κ μέλος...

Ψήφοι: 10 14,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    67

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Γατουλα ειναι πολυ κριμα τα οσα γραφεις.. θα συμβιβαστεις επειδη πουυυυ να βρισκεις τωρα καποιον αλλον? το θεμα δεν ειναι να βρεις καποιον. αλλα να εισαι καλα με αυτον που εχεις επιλεξει να ζεις μαζι του. και αμα εισαι τοσο χαλια, μη νομιζεις οτι τα παιδια σου δε θα το καταλαβουν. δε νομιζω να θελουν η μαμα τους να ειναι δυστυχισμενη.. αμα δεν μπορεις να το ξεπερασεις καλυτερα να σκεφτεις σοβαρα τι θα κανεις.. κι ασε τα κερατωματα εκδικησης. πιο δυστυχισμενη θα σε κανουν γτ μετα θα εχεις και τυψεις!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εβγαινες πρωτη και το χαρηκες ε; :think:
ΣΤΟΥς 3 ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ...μετα ειχα δουλεια κ τωρα εξαφανιστηκε...

:uglystupid:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
καλα χαπια πηρες ρε φιλε?

τι πτυχια  μου λες? που κολλανε στην κουβεντα που κανουμε??

εδω λεμε για το αν οι γυναικες ξερουν την υπαρξη των αγοριων τους εδω..

λοιπον, επειδη το επαιξες βεντετα κι ετσι...

ηρεμιστε ρε!!πατε καλα?!

Κουκλα, δες τι παιχτηκε...και μετα ελα να μου πεις ποιος παει καλα και ποιος οχι..

ο "κος" απο πανω προσβαλλε ιεροδουλη επειδη εγραψε λαθος την λεξη "διαθεση"...

για του λογου το αληθες...διαβασε αυτην την σελιδα και την επομενη να καταλαβεις το "μεγαλειο" [ της μλκιας βεβαια ] του 1antonioni

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν ειμαι δικηγορος γ να χωθω στην διαμαχη σας...
απλα να θυμαστε οτι ημαστε στο ιντερνετ...

γουλφ..τελικα μπορει να ειχε κ δικιο η μαμα ε?! :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ο "κος" απο πανω προσβαλλε ιεροδουλη επειδη εγραψε λαθος την λεξη "διαθεση"...

για του λογου το αληθες...διαβασε αυτην την σελιδα και την επομενη να καταλαβεις το "μεγαλειο" [ της μλκιας βεβαια ] του 1antonioni

εχεις δικιο
μαλακια του αντονιονη

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
δεν ειμαι δικηγορος γ να χωθω στην διαμαχη σας...
απλα να θυμαστε οτι ημαστε στο ιντερνετ...

γουλφ..τελικα μπορει να ειχε κ δικιο η μαμα ε?! :2funny:

ουτε εγω ειμαι συνηγορος υπερασπισης καμιας Μαριας αλλα σκεψου ποσο γελοιος πρεπει να εισαι για να μιλησεις ετσι σε μια κοπελα που εργαζεται τοσο σκληρα...

τεςπα...μπα...στο χερι σου ειναι...[ η αφηγηση συνεχιζει... ;) ]

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ουτε εγω ειμαι συνηγορος υπερασπισης καμιας Μαριας αλλα σκεψου ποσο γελοιος πρεπει να εισαι για να μιλησεις ετσι σε μια κοπελα που εργαζεται τοσο σκληρα...

τεςπα...μπα...στο χερι σου ειναι...[ η αφηγηση συνεχιζει... ;) ]
τι να πω?!μεγαλα παιδακια ειστε..
ξερετε τι κανετε...
μαλλον...

;)

αυτο σ'αρεσει;;; απο τα αγαπημενα μου... ;)

ενταξει!!!!!!!μετα απο αυτο  παρε ενα  :-* :-* :-* :-* :-*

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
εχεις δικιο
μαλακια του αντονιονη

κοιταξε να δεις...δεν θελω να μου δωσεις "δικιο" αλλα πλεον ας ειμαστε λιγο ΑΝΘΡΩΠΟΙ... τολμας να κρινεις μια κοπελα που δεν την εχεις, καν, γνωρισει και μετα κανεις και τον "Κινεζο"... η ντροπη τελικα ειναι πολυ δυσκολο συναισθημα για μερικους ανθρωους.. ;)...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
τι να πω?!μεγαλα παιδακια ειστε..
ξερετε τι κανετε...
μαλλον...

;)

αυτο ειναι ρε γμτ...αλλος εχει 19 Μαηδες καμμενους και αλλος εχει καμμενη φλατζα...μιας και το φιλοσοφω το θεμα σημερα...και η ωριμοτητα θελει ωριμοτητα για να ερθει... ;) ;) ;) ;)

ενταξει!!!!!!!μετα απο αυτο  παρε ενα  :-* :-* :-* :-* :-*

που να παει ομως;;;

Μητροπανος rulezzzzzzzz :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Σύνελθε γουλφ, έχεις καταλάβει με ποιον τσακώνεσαι;
Έχει το ακαταλόγιστο από την πλειοψηφία του φόρουμ.
Πλέον μαζεύουμε λεφτά για τον εγκλεισμό του σε ίδρυμα.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Σύνελθε γουλφ, έχεις καταλάβει με ποιον τσακώνεσαι;
Έχει το ακαταλόγιστο από την πλειοψηφία του φόρουμ.
Πλέον μαζεύουμε λεφτά για τον εγκλεισμό του σε ίδρυμα.

για βαλε υποτιτλους και περιληψη απο τα επεισοδια που εχω χασει...

τι τρεχει με δ'αυτον;;;

Υ.Γ. αν μαλωνα θα ειχε βγει ενα χερι απο την οθονη του και θα του τραβαγε μπατσα...μην πω τιποτα αλλο... :grin: :grin: :grin:

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
καλως τον κι ας αργησε..

σου απαντω συμφωνα με την δομη σου..

1. Ταϋλανδη..χμμμμ... για γαμησι σωστα;;

2. Τα στατιστικα σου "δειχνουν" οτι εδω εισαι για ευρεση ερωτικου, προσωρινου, συντροφου..

3. μπλα μπλα...ανουσιο..

Εν κατακλειδι..εδω εισαι επειδη ΨΑΧΝΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ.. που στο καλο βασιζεις την σκεψη οτι εισαι για ενημερωση;;; αν εννοεις ενημερωση πανω στο θεμα που αφορα το φορουμ οκ, αλλα, εκανες λαθος που επελεξες το ποστ μου για να το πεις...

1. Οχι.
2. Εισαι και στατιστικολογος εκτος απο στοκος.
3. Τοτε γιατι ρωτας ρε παπαρα?

κοιταξε να δεις...δεν θελω να μου δωσεις "δικιο" αλλα πλεον ας ειμαστε λιγο ΑΝΘΡΩΠΟΙ... τολμας να κρινεις μια κοπελα που δεν την εχεις, καν, γνωρισει και μετα κανεις και τον "Κινεζο"... η ντροπη τελικα ειναι πολυ δυσκολο συναισθημα για μερικους ανθρωους.. ;)...

μετα απο μερικα ποστ, δινεις συμβουλες για το πως καποιος να μην γινεται μαλακας οπως εγινες εσυ με την απαντηση που μου εδωσες.  :think:  --->  :jerking:

δεν παω σε μπουρδελα φιλε, δεν παιρνω cg και σε στριπτιτζαδικο παω 1 φορα το χρονο.. αλλα στο μπουρδελα μπαινω για τους λογους που σου ειπα +αλλους 13 λογους..
ενας ειναι οτι τυπε σαν εσενα βγαζουν πολυ γελιο...  :birdman:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
1. Οχι.
2. Εισαι και στατιστικολογος εκτος απο στοκος.
3. Τοτε γιατι ρωτας ρε παπαρα?

τωρα καταλαβα το ερωτηματικο στο ναιμ σου...[astrahan]mind? ... θες βοηθεια να τα καταλαβεις, οκ..

λοιπον, επειδη εισαι και λιγο [ πολυ εισαι, αλλα τεςπα ] χαζουλης..

μετα απο μερικα ποστ, δινεις συμβουλες για το πως καποιος να μην γινεται μαλακας οπως εγινες εσυ με την απαντηση που μου εδωσες.  :think:  --->   :jerking:

δεν παω σε μπουρδελα φιλε, δεν παιρνω cg και σε στριπτιτζαδικο παω 1 φορα το χρονο.. αλλα στο μπουρδελα μπαινω για τους λογους που σου ειπα +αλλους 13 λογους..
ενας ειναι οτι τυπε σαν εσενα βγαζουν πολυ γελιο...  :birdman:

τελος, τραβα να γαμησεις καμια στην Καμποζη να ξεθολωσεις λιγο...  :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λυκε μετα αναρωτιεσαι ποτε θα βγει η πρασινιλα;χαλαρωσε...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
λυκε μετα αναρωτιεσαι ποτε θα βγει η πρασινιλα;χαλαρωσε...

η πρασινιλα βγει, δεν βγει, δεν με ενδιαφερει.. οτι εχω να πω, θα το πω...φυσικο και αναμενομενο, ειναι αυτα που λεω σε καποιους να μην αρεσουν...αληθειες ή μη, ετσι εχουν τα πραγματα...

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Δεν το ξερει αλλα δεν τιθεται ζητημα γιατι δεν υπαρχει θεμα ανησυχιας. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παει σε μπουρδελο για πολυ καιρο,εκτος απο μια φορα οσο καιρο ειμαι με τη κοπελα μου.. και ηταν στιγμη εκδικησης που με εκανε να καταλαβω ποσο πολυ την αγαπω και την θελω..

small_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
"Οχι!Τρελος εισαι ρε, θα με σκοτωνε...  89 (60.5%) "

εν παμε καλα μου φαινεται  :jerking:

Επισκέπτης
το λινκ που ειδες δειχνει τα στατιστικα σου...που ποσταρεις δηλαδη.. αλλα ειπαμε [astrahan]mind?.. το ερωτηματικο εχει σημασια... ;)

ρε συ τι θες να μου πεις;;; οτι σε αυτες τις χωρες που γυρνοβολας δεν υπαρει αυτο το φαινομενο;; πας να κρυψεις τα ηδη γνωστα;;; εδω οι "εικονες" σειρα στον alpha που ταξιδευει σε χωρες [ που εκει το εμαθα για τα ανηλικα ] εδειξε οτι γινεται αγοροπωλησια κοριτσιων... και εσυ που εισαι 24/7 εκει δεν το ξερεις... ασε ρε ντρομπακο της κακιας συμφορας...
δεν πιστευεις οτι εχει διαφορα το να πηγαινεις σε καποιες χωρες για Χ Ψ λογους, και αλλο το να πηγαινεις εκει για να γαμησεις παιδια? ηταν πολυ αισχρο αυτο που ειπες..

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
το λινκ που ειδες δειχνει τα στατιστικα σου...που ποσταρεις δηλαδη.. αλλα ειπαμε [astrahan]mind?.. το ερωτηματικο εχει σημασια... ;)

ρε συ τι θες να μου πεις;;; οτι σε αυτες τις χωρες που γυρνοβολας δεν υπαρει αυτο το φαινομενο;; πας να κρυψεις τα ηδη γνωστα;;; εδω οι "εικονες" σειρα στον alpha που ταξιδευει σε χωρες [ που εκει το εμαθα για τα ανηλικα ] εδειξε οτι γινεται αγοροπωλησια κοριτσιων... και εσυ που εισαι 24/7 εκει δεν το ξερεις... ασε ρε ντρομπακο της κακιας συμφορας...

mind εκτος απο μυαλο, σημαινει και πειραζει, ενοχλει.. εισαι ηλιθιος και δεν περιμενα να γμωριζεις

ο κοσμος σου ειναι μια τηλεοραση μαλακα.. κατσε και μαθε στην τηλεοραση τι γινεται στον κοσμο.. δωσε συμβουλες σε αλλους περι συμπεριφορας και μην κανεις τιποτα εσυ για να αλλαξεις το ποσο μαλακας εισαι...ντρομπακος δεν ξερω τι σημαινει αλλα φανταζομαι οτι ηθελες να γραψεις «τρομπακο» εκ του τρομπα...

εχει διαφορα να συμβαινει η κακοποιηση παιδιων, με το να υπονοεις ή να προτρεπεις καποιον να το κανει...
ακομα δεν απαντησες στις ερωτησεις μου..

για να ξερεις επειδη τους παιδεραστες τους σιχαινομαι εκανα αναφορα στο συντονιστη για το μαλακισμενο σχολιο σου. ειμαστε δυστηχως σε ενα ηλεκτρονικο ιστοτοπο και μονο αυτο μπορω να κανω.. πολυ θα ηθελα να σου ξεριζωσω τα μικρα σου αρχιδακια και να στα δωσω να τα φας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom