ILARMODIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παρέα με μια... μελάτη βασίλισσα είναι σκέτη νιρβάνα η ζωή!Βάλε και το μέλι βελανιδιάς!
Παρέα με μια... μελάτη βασίλισσα είναι σκέτη νιρβάνα η ζωή!Βάλε και το μέλι βελανιδιάς!
Εμαθα απο καποιον φιλο για το μελι,ηξερα βεβαια οτι ειναι σπουδαια τροφη,αλλα μου μιλησε για βαμβακομελο,μελι κουμαριας, ερεικης κ.τ.λ γνωριζει καποιος ποιο ειναι το ισχυροτερο μελι,με τα περισσοτερα αντιοξειδωτικα ??η δεν εχει σημασια??
Μια μέλισσα πρέπει να επισκευθεί 2.000.000 άνθη για να παράξει μισό κιλό μέλι
τυπε απο μελι δεν ξερουμε και πολλα πραγματα αλλα οι σκληροι χυστες του μπου εχουν μεγαλη εμπειρια στη μερεντα :S :S :S
Γιατι τυπε πρεπει να ειναι απο την ιδια περιοχη? Για αναλυσε το λιγοΠΡΕΠΕΙ νά τρώμε ΜΟΝΟ τοπικό μέλι όπου καί άν βρισκόμαστε γιά τήν σωστή καταπολέμηση άλλεργιών καί ένδυνάμωση τού άνοσοποιητικού μας συστήματος.
το ισχυρότερο μέλι σε αντιοξειδωτικά είναι το σκουρόχρωμο μέλι Βελανιδιάς.Εμαθα απο καποιον φιλο για το μελι,ηξερα βεβαια οτι ειναι σπουδαια τροφη,αλλα μου μιλησε για βαμβακομελο,μελι κουμαριας, ερεικης κ.τ.λ γνωριζει καποιος ποιο ειναι το ισχυροτερο μελι,με τα περισσοτερα αντιοξειδωτικα ??η δεν εχει σημασια??
Ναι φιλε ,ευχαριστω ,δωσε ινφοτο ισχυρότερο μέλι σε αντιοξειδωτικά είναι το σκουρόχρωμο μέλι Βελανιδιάς.
Επίσης πολύ υγιεινά μέλια, θεωρητικά με λιγότερα σάκχαρα, και σίγουρα όχι τοσο γλυκά όσο το (αηδιαστικά γλυκό) ανθόμελο, είναι το μέλι Ρείκης (ερείκης), η βανίλια ελάτης ( δυσευρετη) και το Κουμαρίσιο μέλι, που είναι εξαιρετικά υγιεινό καθώς περιέχει μια ουσία την αρμπουτρίνη που έχει αντιγηραντικές ιδιότητες.
Έχω παραγωγούς να προτείνω με εξαιρετικά μέλια, σε επόμενο όμως πόστ μου...
Τύπε στις κρεπερι γιατί τόση φλωριά και βαζουνε ολοι νουτελα;
σωστος !!!σουσούρα απο χαλκιδική, άπαιχτο σε γεύση
σουσούρα απο χαλκιδική, άπαιχτο σε γεύση
Ναι φιλε ,ευχαριστω ,δωσε ινφο