Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
- Στο Facebook δεν έχω δοκιμάσει να κάνω γνωριμία γιατί δε θέλω η κάθε καριόλα να ξέρει μονομιάς όλα μου τα στοιχεία!
- Με Insta δεν ασχολούμαι.
- Στο Tinder μπαίνω 2 χρόνια περίπου, έχω βγει με πάνω από 10, οι μισές ήταν πολύ χειρότερες από κοντά από τις φωτογραφίες τους. Πραγματικές φωτογραφίες, αλλά επιμελώς τραβηγμένες για να μην φαίνονται αυτά που δεν πρέπει!!! Hint: όταν βλέπετε γκόμενα στο tinder που να έχει ανεβάσει 10 φωτογραφίες, όλες κοντινό πλάνο στο πρόσωπο μόνο, μην ασχοληθείτε καν!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΟΝΤΡΗ! (εκτός αν έχετε τέτοια βίτσια.. δε λέω... υπάρχουν και κάποιοι που γουστάρουν!). Οι υπόλοιπες 5 ήταν από μέτριες μέχρι 2 ΑΡΚΕΤΑ καλές. Έχω πηδήξει 2 (μία μέτρια και μία ΑΡΚΕΤΑ καλή). Παραπάνω δεν έπαιξε γιατί ήταν κι οι δυο πολύ πιτσιρίκες για μένα (23 χρονών κι εγώ 45). Κλασσικό one-night-stand.
- Προσοχή στα παρακάτω dating sites που πρέπει να πληρώσεις για να μιλήσεις: lust18.club, milfakia.com, cupidtaste.com, lovemuffin.com, e-hookups.com. Είναι όλα της ΙΔΙΑΣ εταιρείας, οι γκόμενες είναι οι ΙΔΙΕΣ (και fake πιστεύω) όπου το 99.99999999% είναι εκεί για να σου πιάνουν τσατ και να πληρώνεις σα μαλάκας για να αγοράζεις coins και να μιλάς (πιθανότατα με κάποιον Μιχάλη!!!). Πλέον τα αναγνωρίζω τόσο εύκολα γιατί όταν σου στέλνουν μήνυμα λένε τις ίδιες ατάκες! Δεν έχω βγει ΠΟΤΕ με καμία γιατί καμία δεν δίνει τηλέφωνο (για viber ή whatsapp). ΟΛΕΣ σου λένε "εντάξει να στο δώσω, αλλά κάτσε λίγο να γνωριστούμε πρώτα γιατί ξέρεις είμαι γυναίκα κι όπως καταλαβαίνεις δεν αισθάνομαι καλά να δώσω το κινητό μου σε έναν άγνωστο". Μιλάμε πρέπει να τους έχουν δώσει σκριπτάκι για το τι να λένε μπας και πείσουν κάναν αδαή παπάρα και χώσει λεφτά για coins και chat.
- Sxeseis.gr: αυτό είναι ένα site που και πάλι κάνεις συνδρομή για να μιλήσεις σε κάποιο προφίλ. O ένας μήνας έχει συνδρομή 20 ευρώ σαν το tinder (τώρα έχει προσφορά στα €9.90 οπότε όποιος ψήνεται ας πάει τώρα να προλάβει!!!). Έχω συναντήσει επίσης καμία 10αριά από εκεί, η ποιότητα πάνω-κάτω η ίδια. Έχω πηδήξει μία.
- Επίσης υπάρχει και το waplog.com το οποίο υπάρχει και σε app όπως το tinder. Έχει πολλές και διάφορες, πολλά πραγματικά προφίλ αλλά και call girls! Έχω συναντηθεί με 3, δεν έγινε τίποτα με καμία. Οι 2 μέτριες, η τρίτη λίγο μπαζάκι στην φάτσα αλλά καλό σωματάκι. Αυτή θα την πήδαγα αλλά δεν έκατσε η φάση. 19 χρονών! Μάλλον με έβλεπε σαν πατέρα της!

Αυτά από μένα!

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
το θεμα ειναι γιατι στο τιντερ σου βγαζει οτι να ναι??ειτε σε χλμ ειτε γενικα?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.149
Πόντοι
3.346
- Στο Facebook δεν έχω δοκιμάσει να κάνω γνωριμία γιατί δε θέλω η κάθε καριόλα να ξέρει μονομιάς όλα μου τα στοιχεία!
Παντως να ξερεις γινεται και να μην γραφεις ολα σου τα στοιχεια! Μπορεις επισης να βαλεις φεικ στοιχεια..αλλαα προσοχη οταν ειναι να βγεις με καμια να την εχεις πει την αληθεια απο πριν.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Παντως να ξερεις γινεται και να μην γραφεις ολα σου τα στοιχεια! Μπορεις επισης να βαλεις φεικ στοιχεια..αλλαα προσοχη οταν ειναι να βγεις με καμια να την εχεις πει την αληθεια απο πριν.

Έχω ένα μόνο κανονικό προφίλ στο Facebook το οποίο έχει πολύ πράμα μέσα για μένα κι έχω φίλους, συγγενείς, συναδέλφους πρώην και νυν, κτλ, κτλ. Έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα δευτερο που να μην έχει πολλά στοιχεία αλλά δεν το έχω κάνει... τουλάχιστον ακόμα!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
- Στο Tinder μπαίνω 2 χρόνια περίπου, έχω βγει με πάνω από 10, οι μισές ήταν πολύ χειρότερες από κοντά από τις φωτογραφίες τους. Πραγματικές φωτογραφίες, αλλά επιμελώς τραβηγμένες για να μην φαίνονται αυτά που δεν πρέπει!!! Hint: όταν βλέπετε γκόμενα στο tinder που να έχει ανεβάσει 10 φωτογραφίες, όλες κοντινό πλάνο στο πρόσωπο μόνο, μην ασχοληθείτε καν!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΟΝΤΡΗ! (εκτός αν έχετε τέτοια βίτσια.. δε λέω... υπάρχουν και κάποιοι που γουστάρουν!). Οι υπόλοιπες 5 ήταν από μέτριες μέχρι 2 ΑΡΚΕΤΑ καλές. Έχω πηδήξει 2 (μία μέτρια και μία ΑΡΚΕΤΑ καλή). Παραπάνω δεν έπαιξε γιατί ήταν κι οι δυο πολύ πιτσιρίκες για μένα (23 χρονών κι εγώ 45). Κλασσικό one-night-stand.
- Προσοχή στα παρακάτω dating sites που πρέπει να πληρώσεις για να μιλήσεις: lust18.club, milfakia.com, cupidtaste.com, lovemuffin.com, e-hookups.com. Είναι όλα της ΙΔΙΑΣ εταιρείας, οι γκόμενες είναι οι ΙΔΙΕΣ (και fake πιστεύω) όπου το 99.99999999% είναι εκεί για να σου πιάνουν τσατ και να πληρώνεις σα μαλάκας για να αγοράζεις coins και να μιλάς (πιθανότατα με κάποιον Μιχάλη!!!). Πλέον τα αναγνωρίζω τόσο εύκολα γιατί όταν σου στέλνουν μήνυμα λένε τις ίδιες ατάκες! Δεν έχω βγει ΠΟΤΕ με καμία γιατί καμία δεν δίνει τηλέφωνο (για viber ή whatsapp). ΟΛΕΣ σου λένε "εντάξει να στο δώσω, αλλά κάτσε λίγο να γνωριστούμε πρώτα γιατί ξέρεις είμαι γυναίκα κι όπως καταλαβαίνεις δεν αισθάνομαι καλά να δώσω το κινητό μου σε έναν άγνωστο". Μιλάμε πρέπει να τους έχουν δώσει σκριπτάκι για το τι να λένε μπας και πείσουν κάναν αδαή παπάρα και χώσει λεφτά για coins και chat.
- Sxeseis.gr: αυτό είναι ένα site που και πάλι κάνεις συνδρομή για να μιλήσεις σε κάποιο προφίλ. O ένας μήνας έχει συνδρομή 20 ευρώ σαν το tinder (τώρα έχει προσφορά στα €9.90 οπότε όποιος ψήνεται ας πάει τώρα να προλάβει!!!). Έχω συναντήσει επίσης καμία 10αριά από εκεί, η ποιότητα πάνω-κάτω η ίδια. Έχω πηδήξει μία.
- Επίσης υπάρχει και το waplog.com το οποίο υπάρχει και σε app όπως το tinder. Έχει πολλές και διάφορες, πολλά πραγματικά προφίλ αλλά και call girls! Έχω συναντηθεί με 3, δεν έγινε τίποτα με καμία. Οι 2 μέτριες, η τρίτη λίγο μπαζάκι στην φάτσα αλλά καλό σωματάκι. Αυτή θα την πήδαγα αλλά δεν έκατσε η φάση. 19 χρονών! Μάλλον με έβλεπε σαν πατέρα της!

Αυτά από μένα!

:hi:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Το instagram θεριζει, οτι πιο ευκολο υπαρχει στο να παιξεις δυνατη μπαλα με τα μουνακια.

Πανικος, ψαχνονται σχεδον ολο το 24ωρο, οταν δουν προφιλ σωστα στημενο, απαντανε και μια χαρα ολα οπως πρεπει με τη σειρα τους μπαμ μπαμ.

Και το facebook κρατιεται δυνατα ακομα, και εκει γινεται δυνατο παιχνιδι.

Το παιχνιδι δεν γινεται πλεον εξω στο απο κοντα. Μεσα στα σοσιαλ κανονιζεις πιο ευκολα με το μουνετο να βγειτε εξω για τα υπολοιπα.

Στο απο κοντα ειναι συνηθως οι φιλες της μαζι, δεν προκειται να δεχτει ακομα και ο μιστερ ταδε να εισαι. Δεν θελει να τη χαρακτηρισουν πουτανα οι φιλες της που εχουν τοση μεγαλη αγαπη ολες μεταξυ τους.

Το παιχνιδι γινεται μεσα στα κινητα, στα σοσιαλ. Οταν δει κατι που γουσταρει και της προκαλει το ενδιαφερον, θα ανταποκριθει μια χαρα και θα παιξει κανονικα μπαλα.

Οταν δεν σου απαντανε στα μηνυματα, κατι κανεις λαθος. Κατι δεν παει καλα με εσενα, δεν φταινε ουτε τα γκομενακια (που και αυτα ψαχνονται και θελουν να παιξουν μπαλα απλα επιλεγουν, δεν παιζουν με οποιον απλα στελνει) ουτε τα σοσιαλ. Εσυ εχεις το θεμα, ψαξε τι φταιει και φτιαχτο. Απο εσενα εξαρταται.

Τα μουνακια, ολη μερα μεσα εκει ειναι, παιζουν μια χαρα, ψαχνουν να παιξουν οσο πιο πολυ μπορουν.

xarismatikos23

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα σας. Πρώτο post, δεν ξέρω που να αναφερθώ οπότε βαράω εδώ
Μήπως έχει κανείς live της Laoura Dimitriou; Φαίνεται να τα διαγράφει όλα ρε γαμώτο.
Υπάρχει τσάκαλος που να έχει αποθηκεύσει τίποτα;
Σας ευχαριστώ και καλή χρονιά να έχετε

coz1932

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2020
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά ένα site γνωριμιών mydates.com το γνωρίζετε; Είναι αξιόπιστο ή μούφα; Μου κάνει εντύπωση ότι όλες αυτές οι γκόμενες που μου στέλνουν μηνύματα είναι συνέχεια με ένδειξη online. Είτε είναι 3 το πρωί, είτε 5 το απόγευμα, είτε οποιαδήποτε ώρα τις τσεκάρω. Μα είναι δυνατόν κάποιος να είναι στο internet 24/7; Κάτι μου βρωμάει εδώ. Εν τω μεταξύ, παίρνω τόσα μηνύματα από γκόμενες ενώ έχω βάλει μια πολύ μέτρια φωτό στο προφίλ μου. Μου φαίνονται ύποπτα όλα αυτά. Είναι site στο οποίο για να στείλεις μηνύματα πρέπει να πληρώσεις.

Golflima

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ένα site γνωριμιών mydates.com το γνωρίζετε; Είναι αξιόπιστο ή μούφα; Μου κάνει εντύπωση ότι όλες αυτές οι γκόμενες που μου στέλνουν μηνύματα είναι συνέχεια με ένδειξη online. Είτε είναι 3 το πρωί, είτε 5 το απόγευμα, είτε οποιαδήποτε ώρα τις τσεκάρω. Μα είναι δυνατόν κάποιος να είναι στο internet 24/7; Κάτι μου βρωμάει εδώ. Εν τω μεταξύ, παίρνω τόσα μηνύματα από γκόμενες ενώ έχω βάλει μια πολύ μέτρια φωτό στο προφίλ μου. Μου φαίνονται ύποπτα όλα αυτά. Είναι site στο οποίο για να στείλεις μηνύματα πρέπει να πληρώσεις.

Προφανως αβανταδωροι για να χρεωνεσε μυνηματα... εχει κι αλλα τετοια σαιτ. Δοκιμασε να ζητησεις skype θα σου πουν κι εδω καλα ειμαστε.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
και πως θα "στησουμε" προφηλ μας στο facebook και instagram;
Εχει κανεις οδηγιες, κατευθυνσεις... και υπολοιπα μελη,Σαββιδης
Πρεπει να περιεχει γκομενακια, εστω και φανταστικα πχ; Φωτογραφιες,τι φωτογραφιες μας;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
και πως θα "στησουμε" προφηλ μας στο facebook και instagram;
Εχει κανεις οδηγιες, κατευθυνσεις... και υπολοιπα μελη,Σαββιδης
Πρεπει να περιεχει γκομενακια, εστω και φανταστικα πχ; Φωτογραφιες,τι φωτογραφιες μας;

Τυπε σε περιπτωση που παρουσιαζεις τον εαυτο σου για κατι το οποιο δεν εισαι, απλα θα σε καταλαβει η χ κοπελα και θα φας ακυρο-μπλοκ-απαξιωση-λεμονι με το κιλο και καλα θα κανει.

Εσενα θα σου αρεσε να στο παιζει μουναρα ενω ειναι μπαζο στη πραγματικοτητα; Φυσικα και οχι.

Γιατι σε μια κοπελα να της αρεσει ενας μουφα δηθεν; Εχουν επιλογες τα κοριτσια (ευτυχως) και καταλαβαινουν στο μπαμ τους μαλακες, εχουν αναπτυξει απλες και συντομες τεχνικες στο να αποδομησουν την οποια πλανη εχει στησει ο χ τυπος και πουλαει φουμαρα. Στις πιο πολλες περιπτωσεις, τον κοβουν στο μπαμ, δεν χρειαζεται καν να μιλησουν μαζι του στα μηνυματα.

Φαινεται το δηθεν-ψευδος τυπε, δεν ειναι μαλακας ο κοσμος, ειδικα οι γυναικες. Δεν τρωνε κουτοχορτο.

Απλα να εισαι ο εαυτος σου, τιποτα αλλο. Την αληθεια.

Αν αυτο που εισαι στη πραγματικοτητα το προβαλεις και αρεσει, θα βαρεθεις να γαμας, απλα.

Οχι δεθενιες και ψευδη, ειναι οτι χειροτερο.

Ομορφα, απλα, αντρικα, αξιοπρεπεια, χιουμορ, ξεκαθαρος στις προθεσεις σου ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ με τη καθε κοπελα.

Αν τωρα η ζωη του χ τυπου ειναι βαρετη, ανοστη, ανουσια και ειναι γενικα μαλακοτεμπελης, τι προφιλ να στησει και τι να παρουσιασει;

Αν εχεις μια νορμαλ ενεργη αντρικη ζωη, εισαι ανθρωπος που ζει και δεν υπαρχει απλα, δεν θα εχεις κανενα θεμα, ειδικα αν ξερεις να μιλας και να φερεσαι ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ τρολακιας και ΔΕΝ φωναζεις απο χιλιομετρα οτι εισαι psycho-αγαμητος-πεινασμενος για μουνι-χωρις επιλογες, ολα καλα θα πανε.

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Προσωπικά, απέχω από τα social media (facebook και instagram) από τον Ιούλιο. Χρήστης φουμπου εδώ και 10 χρόνια, έχω "φάει" κάμποσες από εκεί. Απλά το βαρέθηκα. Στέλνεις, "διαβάστηκε" κλπ κλπ. Ναι, μπορεί και να γαμήσεις κάτι, σου φτάνει όμως αυτό; Άσε που παίζουν και πολλές παρεξηγήσεις πχ γιατί ανέβασες αυτό κλπ. Αν δεν κινήσαι πάντως, δεν έχεις λεφτά και κοινωνικό κύκλο, δεν "μετράς", όπως δυστυχώς και στην πραγματική ζωή. Εγώ που λέτε, ούτε "μοδάτος" είμαι, ούτε πάω σε "ιν" μαγαζιά, ούτε έχω λεφτά για ταξίδια εξόδους κλπ για να πηδάω από τα social. Ένας νέος, αντικειμενικά ωραίος άντρας είμαι, με ενδιαφέροντα που άμα του αρέσει μια κοπέλα θα την προσεγγίσει από κοντά και στα ίσα. Ούτε κανένας γόνος από ΒουΠου είμαι, μεροκαματιάρης με μικρή σχετικά άνεση είμαι, που ξέρει τί θέλει και βαριέται την δηθενιά και την κοροιδία των social και της κοινωνίας γενικότερα. Άμα το εκτιμήσει κάποια, καλώς, αλλιώς υπάρχουν και τα μπουρδέλα ευτυχώς. Πλέον με τα ριάλιτι και τα σοσιαλ την έχουν δεί πολλές μουνάρες και έχουν τουπέ. Όπως και πολλοί άνδρες φλώρυναν και εκθυληκοποιήθηκαν. Έχει νόημα να ασχολείται κάποιος μετά από κάποια ηλικία; Προσωπικά, το έχω βαρεθεί. Παλιά ήμουνα μέσα σε όλα, ηβέντ, πάρτυ, παρέες χαμός. Και μέσα στο μουνί γιατί αν και άφραγκος κυκλοφορούσα όλην ώρα στη γύρα. Πλέον έχω συνειδητοποιήσει οτι αν θέλω να βρώ κάποια της προκοπής, αυτό θα γίνει έξω. Έτσι είμαι. Και ας γαμάω κανονική κοπέλα (μη επαγγελματία) 1-2 το χρόνο πλέον, εδώ και 3 χρόνια.. Τί να ασχοληθείς... Το μουνί μ' αρέσει, με τρελαίνει με την καλή έννοια. Αν όμως δεν μπορώ να επικοινωνήσω με την άλλη τί να το κάνω; Μου έχει συμβεί τον τελευταίο καιρό πρίν εγκαταλείψω πλέον τα σόσιαλ, να βγαίνω με γκόμενες, να πηγαίνουμε σε σπίτι οι δυό μας και να μην κάνω κίνηση επειδή δεν μου έκανε κλικ στο μυαλό, σαν χαρακτήρας όταν την γνώρισα από κοντά ή να μην μου αρέσει τόσο η εμφάνισή της. Ξενερώνουν οι γκόμενες με την "απόρριψη" ;; Ναι, πολλές δεν μου μιλούσαν μετά. Αλλά στα @@ μου. Εμείς να κάνουμε το παιχνίδι μας, μόνο αυτές; Γι' αυτό λέω, χάσιμο χρόνου και γυναικοκεντρικά τα social media. Αν δεν χωράς στο mainstream καλούπι, μένεις στην απέξω.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
Οταν δημιουργει κανεις το λογαριασμο θα ηατανε σωστο να καταγραψει και  δεδομενα , οπως τοπς γεννσης, εργοδοτης κτλπ τα βγαζεται ολα στη φορα;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οταν δημιουργει κανεις το λογαριασμο θα ηατανε σωστο να καταγραψει και  δεδομενα , οπως τοπς γεννσης, εργοδοτης κτλπ τα βγαζεται ολα στη φορα;

Δεν χρειαζονται αυτα τυπε.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ο κόσμος προχωράει, η τεχνολογία προχωράει, άρα και η προσέγγιση προχωράει!

Είναι τελευταία πολύ της μόδας η γνωριμία μέσω FB, Insta, dating sites κτλ. Αλλά είναι πολύ πιο fake! Όχι ότι στο face-to-face δεν μπορεί να σε φλομώσει στο ψέμα η γκόμενα, αλλά τα βασικά τα βλέπεις! Online μπορεί αυτό που βλέπεις να είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είναι! Την έχω πατήσει αρκετές φορές με μπαζόφολες, οπότε τα tips που έχω να δώσω είναι τα εξής:

1. Αν έχει φωτογραφία ΜΟΝΟ πρόσωπο κοντινό... άστο! Πρόκειται για φάλαινα το λιγότερο!
2. Το ίδιο και για τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από ψηλά (πάνω από το κεφάλι)
3. Όπου ακούς πολλά κεράσια... σκέψου την λαϊκή ρήση!
4. Αν αρχίσει να σε "ψαρεύει" (και καλά!) σχετικά με το πόσο πιστός είσαι... άστο... έχει γίνει τάρανδος και δεν θα σε εμπιστευθεί ακόμα κι αν σου κόψει το καβλί και το βάλει σε βαζάκι με φορμόλη!
5. Γενικά όταν γνωρίζετε μια γκόμενα, ρωτάτε την για οικογενειακό background. Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, είναι ΠΟΛΥ βασικό!!!!
6. Εννοείται ότι θα πληρώσω εγώ σίγουρα, τουλάχιστον στο πρώτο ραντεβού, αλλά εάν δω ότι η γκόμενα δεν κάνει καν κίνηση να πιάσει το πορτοφόλι της, τότε δεύτερο ραντεβού δεν θα υπάρξει, εκτός αν δίνει κώλο και καταπίνει. Τότε ΟΚ :grin:

Προσοχή σε πολλά sites και apps γιατι τα περισσότερα προφίλ είναι μούφες, θα χάσετε το χρόνο σας.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.633
Πόντοι
12.756
Ο κόσμος προχωράει, η τεχνολογία προχωράει, άρα και η προσέγγιση προχωράει!

Είναι τελευταία πολύ της μόδας η γνωριμία μέσω FB, Insta, dating sites κτλ. Αλλά είναι πολύ πιο fake! Όχι ότι στο face-to-face δεν μπορεί να σε φλομώσει στο ψέμα η γκόμενα, αλλά τα βασικά τα βλέπεις! Online μπορεί αυτό που βλέπεις να είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είναι! Την έχω πατήσει αρκετές φορές με μπαζόφολες, οπότε τα tips που έχω να δώσω είναι τα εξής:

1. Αν έχει φωτογραφία ΜΟΝΟ πρόσωπο κοντινό... άστο! Πρόκειται για φάλαινα το λιγότερο!
2. Το ίδιο και για τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από ψηλά (πάνω από το κεφάλι)
3. Όπου ακούς πολλά κεράσια... σκέψου την λαϊκή ρήση!
4. Αν αρχίσει να σε "ψαρεύει" (και καλά!) σχετικά με το πόσο πιστός είσαι... άστο... έχει γίνει τάρανδος και δεν θα σε εμπιστευθεί ακόμα κι αν σου κόψει το καβλί και το βάλει σε βαζάκι με φορμόλη!
5. Γενικά όταν γνωρίζετε μια γκόμενα, ρωτάτε την για οικογενειακό background. Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, είναι ΠΟΛΥ βασικό!!!!
6. Εννοείται ότι θα πληρώσω εγώ σίγουρα, τουλάχιστον στο πρώτο ραντεβού, αλλά εάν δω ότι η γκόμενα δεν κάνει καν κίνηση να πιάσει το πορτοφόλι της, τότε δεύτερο ραντεβού δεν θα υπάρξει, εκτός αν δίνει κώλο και καταπίνει. Τότε ΟΚ :grin:

Προσοχή σε πολλά sites και apps γιατι τα περισσότερα προφίλ είναι μούφες, θα χάσετε το χρόνο σας.
:thumbsup: φιλος μου εχει βγει 8 φορες απο νετ και οι 5 ηταν πανχοντρες,οι 2 με ψυχολογικα και μετριες,η μια αξιογαμευσιμη αλλα αρπακτικο :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
:thumbsup: φιλος μου εχει βγει 8 φορες απο νετ και οι 5 ηταν πανχοντρες,οι 2 με ψυχολογικα και μετριες,η μια αξιογαμευσιμη αλλα αρπακτικο :grin:

Ναι... το στατιστικό όντως κάπως έτσι είναι! Αν αρχίσεις να προσέχεις λίγο τα παραπάνω 6 σημεία που αναφέρω, μειώνεις κάπως το στατιστικό αυτό! :grin:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.633
Πόντοι
12.756
Ναι... το στατιστικό όντως κάπως έτσι είναι! Αν αρχίσεις να προσέχεις λίγο τα παραπάνω 6 σημεία που αναφέρω, μειώνεις κάπως το στατιστικό αυτό! :grin:
τα προσεχω χρονια και ευτυχως εχω μειωσει κατα πολυ τις φολες..αυτα μεχρι πριν εναμιση χρονο γιατι τοσο πλεον ειμαι αρραβωνιασμενος και δεν με παιρνει  ευκολα για ταρζανιες παρα μονο αν θελω κατι αλλο μονο πληρωμενο... :grin:

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
στο twiter παντως γιεται χαμος ολες ξεβρακωτες ειναι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
τα προσεχω χρονια και ευτυχως εχω μειωσει κατα πολυ τις φολες..αυτα μεχρι πριν εναμιση χρονο γιατι τοσο πλεον ειμαι αρραβωνιασμενος και δεν με παιρνει  ευκολα για ταρζανιες παρα μονο αν θελω κατι αλλο μονο πληρωμενο... :grin:

Άστα τώρα αυτά, πήγαινε στο σίγουρο (το πληρωμένο) μην σε τρέχει καμιά καριόλα (από τις άλλες!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom