Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.804
Πόντοι
216
Σήμερα είχα την πρώτη μου εμπειρία με ψυχολόγο για ψυχανάλυση. Μου είπε πως διαδικασίες γνωριμιών όπως tinder, fb, speed dates, sites γνωριμιών όπου το αντίθετο φύλλο μιλάει με πολλούς του δικού μας φύλλου ειναι εξαιρετικά ψυχοφθόρες και προκαλούν κατάθλιψη.
Σας το γράφω για να σας μεταφέρω την εμπειρία.

Θα μιλάει για τις σάπιες που πάνε στο γραφείο του και κλαίγονται γιατί δε τους κάθονται οι εμφανίσιμοι που θέλουν.
Όποιος κυνηγάει να γαμήσει, γαμάει από όπου να ναι και δε το πολυσκέφτεται.
Η δια βίου μαλακία προκαλεί κατάθλιψη, πες στον ψυχολόγο.

satsok13

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Οχι οτι εχει και μεγαλη σημασια,αλλα το parea.gr κατεβαζει ρολλα τελος του μηνα.

Αχ οι 2 πρώτες απιστίες μου από εκεί έγιναν.
Τα τελευταία χρόνια είχε πέσει.
λίγες γυναίκες και μιλφογκιλφ.
Rip.

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
τιντερ ρε παιδια ολοι γαμαμε εκει μεσα ακωμα να το παρετε χαμπαρι

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Αχ οι 2 πρώτες απιστίες μου από εκεί έγιναν.
Τα τελευταία χρόνια είχε πέσει.
λίγες γυναίκες και μιλφογκιλφ.
Rip.

εγω απο εκει, ειχα βγαλει το 2012, μια χωρισμενη με παιδι και για ενα χρονο εκανα τα καλυτερα γαμησια της ζωης μου. Ο λογος που χωρισαμε ειναι οτι εκανα το λαθος να με γνωρισει το παιδι της (τοτε ηταν 7 ετων) και ο πιτσιρικας λογω της ελλειψης του πατερα (τον ειχε γραμμενο τον πιτσιρικα),αρχισε να με βλεπει σαν υποκαταστατο και θεωρησα σωστο να διακοψω.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Άλλο ένα site γνωριμιών υποτίθεται που πάει στον αγύριστο.
:priest:

Συνημμένα

• parea gr.JPG
    parea gr.JPG
    59,5 KB · Εμφανίσεις: 35

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Εχει πέσει το fb?

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Πάνω που κανονιζα καφεδακι με μουνετο

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Καλα θα ηταν να τσιμπας αριθμο τηλεφωνου και να τα λετε απο εκει. Αυξανεις τις πιθανοτητες επιτυχιας κατακορυφα.

Μην καθεσαι και γραφεις πολλα στα σοσιαλ, εντελως τα απαραιτητα και μετα τηλεφωνο. Αν δεν στο δωσει, παρατα την και πηγαινε στην επομενη.

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
737
Πόντοι
96
αλανια θελω τη γνωμη σας
μιλαω δευτερη φορα στο fb με μια 40 χωρισμενη με παιδι και της ευχομαι για τα γενεθλια της...απανταει ευχαριστω πολυ γλυκιε μου
της κανω μια ερωτηση επαγγελματικη και αφου απανταει μου λεει φιλια!!
τωρα τη γνωρισα με το φβ ...τοσο ανετη? τι γνωμη εχετε...ειναι πολυ μακρια βεβαια.

GREKO79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
710
Πόντοι
86
Ρε μαγκες λυστε μου μια απορια αν μπορειτε...
Κυκλοφορουν πολλα προφιλ στο f/b τα οποια ειναι καραμπαμ οτι κατι παιζει, με καποια απο αυτα εχω γινει και φιλος μαλιστα, εχω στειλει μηνυματα στα οποια ουτε απαντανε ποτε και ουτε διαβαζονται και ποτε, κ γενικα εχω προσεξει οτι και σε σχολια σε φωτο τους που εχουν, ουτε εκει απαντανε ποτε και ουτε ενα like ποτε.
Τι παιζει τελικα???
Ξερει κανεις???

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
309
Πόντοι
26
Ρε μαγκες λυστε μου μια απορια αν μπορειτε...
Κυκλοφορουν πολλα προφιλ στο f/b τα οποια ειναι καραμπαμ οτι κατι παιζει, με καποια απο αυτα εχω γινει και φιλος μαλιστα, εχω στειλει μηνυματα στα οποια ουτε απαντανε ποτε και ουτε διαβαζονται και ποτε, κ γενικα εχω προσεξει οτι και σε σχολια σε φωτο τους που εχουν, ουτε εκει απαντανε ποτε και ουτε ενα like ποτε.
Τι παιζει τελικα???
Ξερει κανεις???

Ψεύτικα προφίλ είναι τύπε. Γενικά κυκλοφορεί μια ψυχασθένεια που άντρες κρύβονται πίσω απο γυναικεία προφιλ. Πρόσφατα είχα χρησιμοποιήσει ένα dating app στο οποίο έδειχνε μια όμορφη κοπέλα. Κάναμε match και μιλήσαμε δυο μέρες. Εγώ συμαζεμένος και ψυλλιασμένος εννοείται είδα ότι είχε μια φωτό. Δε μπορούσα απο το κινητό να τσεκάρω αν είναι αληθινή. Κι ενώ μου το έπαιζε "καλόβολη" και όλα έδειχναν καλά τη τρίτη μέρα της λέω με πολύ ωραίο τρόπο αν μπορώ να δω και δεύτερη φωτό της. Ε μάντεψε με έκανε εκείνη τη στιγμή unmatch. Καραμπάμ ψεύτικο προφιλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom