μεχρι μια ηλικια σωστο ειναι αυτο..απο μια ηλικια και περα 40+ βαλε πρωτα τα λεφταΤα εχω πει παλι. Το πιο σημαντικο ειναι το λεγειν να εισαι παπατζας και να πουλας ιστορια . Μετα η εμφανιση και τα λεφτα. Επισης ο κυκλος πολυ σημαντικο.
Ενω εχω καλη δουλεια δουλευω σε κλειστο χωρο και δεν εχω επαφη με κοσμο και μουνια αν ημουν μπαριστας και επαιρνα 600 ε θα γνωριζα πολλα περισσοτερα μουνια και,θα ειχα περισσοτερες ευκαιριες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
μπα τα λεφτα θα παιξουν ρολο σε ευρυτερο κοινωνικο κυκλο που θα σε γνωριζουν και θα θελουν σταθερη σχεση και γαμο. Για γνωριμια και καμακι εξω θελει λεγειν και θρασοςμεχρι μια ηλικια σωστο ειναι αυτο..απο μια ηλικια και περα 40+ βαλε πρωτα τα λεφτα
συνεχιζω να διαφωνω..καταρχας αντρας ανω των 40 χωρις γκοφρα δεν κανει καν καμακι νομοςμπα τα λεφτα θα παιξουν ρολο σε ευρυτερο κοινωνικο κυκλο που θα σε γνωριζουν και θα θελουν σταθερη σχεση και γαμο. Για γνωριμια και καμακι εξω θελει λεγειν και θρασος
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ναι γιατι σε ολα τα ειδη το θηλυκο κανει την επιλογη του συντροφου και επιλεγει αυτον που εχει τα καλυτερα προσοσντα για να περασει στην επομενη γενια.Το πλύσιμο και το μαγείρεμα το λέω από την άποψη ότι εμεις εαν δεν πληρούμε 2-3 προυποθέσεις που θέλουν,δεν μας κάθονται.Το να είμαστε απλά άντρες δηλαδή,δεν φτάνει.
Ενώ αυτές τις αρκεί να έχουν μόνο το μουνί,έναν πεταχτό κώλο ή ωραία μπούτια για να τις θέλει το 99% των αντρών.Το βρίσκεις δίκαιο αυτό;
εσυ μου λες τωρα ο ιδιοκτητης της εταιριας που κανει την επιλογη να εχει προσοντα.
οχι ο ωνασσης δεν χρειαζεται να εχει ο ιδιος προσοντα, απαιτει προσοντα απο τους υπαλληλους που προσλαμβανει.
ετσι ειναι το συστημα αν δεν σου αρεσει μεινε ανεργος, αναρχικος=ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
αμα επιλεγαμε και τα 2 φυλα, ο εξυπνος θα διαλεγε την εξυπνη, ο χαζος την χαζη , ομορφος την ομορφη, ο ασχημος την ασχημη, ο πλουσιος την πλουσια, ο φτωχος την φτωχη κα θα αναπαραγονταν ΟΛΟΙ , αρα φυσικη επιλογη ΔΕΝ θα υπηρχε και θα μεναμε στασιμοι.
ενω τωρα τπο 10% των πιο αχρηστων, αδυναμων, χαζων, φτωχων κλπ δεν αναπαραγεται γιατι δεν τους επιλεγει καμμια γυναικα.
το ιδιο ισχυει σε ΟΛΑ τα ειδη. οι 5 πιο δυνατοι και εξυπνοι αρσενικοι θαλασσιοι ελεφαντες αναπαραγονται με ολες τις θηλυκες και η επομενη γενια ειναι βελτιωμενη
Giannisgsxr1000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167
- Πόντοι
- 280
Είναι όμως ψυχοφθόρο να είσαι με την κάθε παρατημένη, απατημένη, προδομένη που την πνίγει το δίκιο της απέναντι στο άκαρδο γουρούνι που την παράτησε για μια πιτσιρίκα και ενώ αυτός χαίρεται το πιπινάκι εσύ παρηγορείς και στηρίζεις την κυτταρίτιδα με την κοιλίτσα και τα βυζιά που χαζεύουν το πάτωμα για ποιο λόγο;; για να γαμήσεις;; Παρακαλετό μουνί, ξινό γαμήσι...Δεν χρειάζεται χρήμα για να γαμησεις από φόρουμ κτλ. Καλό μπλα μπλα να έχεις και διάθεση παρηγοριάς σε κάποιες περιπτώσεις και όλα είναι ευκολα
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
ειδικα αν βλεπεις και κατι τυχαρπαστους που εχουν καλα γκομενακια,
εκει σε πιανει και το παραπονο....
Σωστό κι αυτό.Είναι μερικοί που καβατζώνουν από μικροί ένα καλό γκομενάκι,το οποίο μένει κολλημένο μαζί τους ακόμα κι αν αυτοί είναι εντελως χαμένα κορμιά.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και τους ζηλευετε?
που εχουν την ιδια γκομενα 20 χρονια?
σε λιγο θα ζηλευετε και αυτους που σπρωχνουν καροτσάκια με μια φακλανεμενη συζυγο διπλα τους.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
σε λιγο θα ζηλευετε και αυτους που σπρωχνουν καροτσάκια με μια φακλανεμενη συζυγο διπλα τους.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
και τους ζηλευετε?
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
Ρε τύπε,όταν βλέπεις κάποιον με κατώτερη εμφάνιση/μυαλό από σένα να τα'χει με κανα καλό μουνάκι ενώ εσύ είσαι μόνος,δεν νιώθεις άσχημα;Αφήνω έξω κύκλο και παρέα που μπορεί να την γνώρισε,λέω απλά σαν εικόνα.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Ρε τύπε,όταν βλέπεις κάποιον με κατώτερη εμφάνιση/μυαλό από σένα να τα'χει με κανα καλό μουνάκι ενώ εσύ είσαι μόνος,δεν νιώθεις άσχημα;Αφήνω έξω κύκλο και παρέα που μπορεί να την γνώρισε,λέω απλά σαν εικόνα.
Όχι,γιατί δεν ξέρεις τι κρύβεται πίσω από την εικόνα που βλέπεις,μιας και οι γυναίκες έχουν πολύ πιο πολύπλοκα κριτήρια επιλογής από εμάς.
Ένας "κατώτερης εμφάνισης" που λες,μπορεί να είναι μάγκας ή να της τα λέει/γράφει καλά ή να την γαμάει καλά ή να της έχει γαμήσει το μυαλό καλά ή να έχει λεφτά ή να παίζει καταπληκτικό βιολοντσέλο,κ.λ.π.
Δεν μπορείς να καταλάβεις από μια εικόνα και επειδή σε έχω ξαναδιαβάσει,κακώς σε παίρνει από κάτω με τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Φρόντισε να κάνεις ΕΣΥ κάτι και μην ασχολείσαι με το τι κάνουν οι ΑΛΛΟΙ
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Και να τονίσω κάτι γιατί κάποιοι παρεξήγησαν τα λεγόμενά μου, το ότι πρόλαβα και παντρεύτηκα πριν τα smartphones δε σημαίνει ότι είμαι και χαρούμενος που παντρεύτηκα! Γάμησέ τα είναι η κατάσταση. Μαλώνουμε πολύ συχνά, πρόσφατα παραλίγο να χωρίσουμε και επίσης το σεξ με την ίδια γυναίκα για πολλά χρόνια είναι μάλλον κατάσταση που επιδέχεται τρελής ανανέωσης. Χαρείτε την ελευθερία σας. Ο γάμος δε λέει.
Ρε μαγκες εχω φιλο 33 χρονων ωραιο παιδι καλο σωμα ο οποιος ειναι ολο παπατζας ειναι πρωτος στο χορο στη κουβεντα κανει φιλους ευκολα αλλα επαγγελματικα ει αι σκατα μενει ακομα με τους δικους του αμαξι δεν εχει τπτ . Παρολα αυτα ολο ανεβαζει ψαχμενα στοιχακια στο φεις ολο λαικ απο γκομενακια και γενικα η εικονα του ειναι τελειως διαφορετικη απο αυτο που ειναι. Και ομως εχει περασει και ειχε και μακροχρονιες σχεσεις και ας ηταν αφραγκος
maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 90
- Πόντοι
- 6
Αληθεια ποσα απο τα αστερια του bou με τη καλη γραφη εδω μεσα,οταν βγουν στον πραγματικο κοσμο ή ακομα οταν μιλανε στα κοινονικα δικτυα ,τους ειναι αδυνατο να κρυψουν την χαμηλη αυτοεκτιμηση που εχουν για το προσωπο τους; Το μονο ευκολο σε αυτο το κοσμο ειναι να κατηγορουμε τους αλλους για οτι συμβαινει ή να βρησκουμε τη δικαιολογια που μας βολευει.Ναι θα συμφωνησω οτι εχει αρκετες καμενες και αρκετες ακαταλληλες για οικογενεια αλλα δεν μας τις φορτοσε κανεις με το στανιο. Καλο ειναι να κοιταμε και λιγο στο καθρεφτη μηπως τελικα περνουμε αυτο που μας αξηζει.Το θεμα δεν ειναι γνωριζεις απο σημαδι αλλα να εχεις και στοχο (ναι ρε φιλε μπορει να θελεις να αδειασεις αλλα μη φορτωνεσαι για το λογο αυτο λαθος ατομα,εχεις πολλες πιθανοτητες να σου κατσει η στραβη....παιζεις με τις πιθανοτητες )και να μη ξεχναμε οτι η αυτοβελτιωση δεν εκανε κακο σε κανενα μας .
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
ΛΟΙΠΟΝ για οσους ειναι ανω των 35+ κ δεν μεγαλωσαν με smartphone το ιντερνετ γνωριμιες ειναι ενα ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ....
ΘΑβρεις να γαμησεις, αλλα οπως εχω ξαναγραψει 90% θαναι..
-αγαμητη καιρο.
-χωρισμενη με ψυχολογικα.
-χωρισμενη απο γαμο.
-δεν θα βλεπεται...
-ΤΣΕΚ-ΤΣΕΚ -ΤΣΕΚ...να δει αν μετραει σαν γυναικα..η χυλοπιτα που "ριχνει" η καθε μια ειναι ΝΤΟΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ...
-------------
στην εξαιρεση θα βρεις καλο μουνι(πχ...ντροπαλη),η αν εισαι τυχερος ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΙ Κ ΞΕΠΕΤΑ.
σε πολλες περιπτωσεις θα καταντησεις φιλεναδα.
οσο κ να ανεβουν τα social media, το θρασσος, Η ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΙΦΝΙΑΔΙΑΣΜΟΣ δεν μπορουν να τα διαγραφουν.
+το μπλα=μπλα..οσο ΠΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ,ΨΕΥΤΗΣ..ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ να γινεις για 1-2 ωρες τοσες πιθανοτητες να γαμησεις...η εστω επιτυχια.
αυτα ειναι το Α-Ω το ιερο βιβλιο -
---------
εκτος την καυλα της στιγμης...το θυληκο εχει να επιλεξει αναμεσα απο ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ...
καθε οικονομικης επιφανειας...εμφανισης κτλ. αυτη ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ..
ΚΑΤΙ σαν το skroutz αλλα με ανθρωπους..----η καλυτερη ΕΠΙΛΟΓΗ.
-----------------------------------------------------------------------
ΤΑ 35 ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ηταν πολυ καλυτερο κ πιο αθωο ισως πιο real.
εβγαινα ακομη κ χωρις φωτο να μου στειλουν(οταν οι καμερες ηταν ακριβες) για πολλες-
αυτα πριν το ευρω!!!
εφαγα ηττες αλλα κ πολλες νικες...αν τα κανω σουμα σαν εμπειρια κ παλι δεν αξιζει το χρονο+ρισκο,κοπο..
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΗΔΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ...Η σε συντομο χρονο.
τωρα για ηλικιες 17-35 ας πουμε εχει γινει 2φυση το fb, κτλ...αλλα κ παλι τα καλα ΚΟΝΕ γινονται ΕΞΩ...κ μεσω κυκλου...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΜΕΡΙΚΗ.
-----------------
ΤΟ οτι ενας χαλιας(ΑΠΟ ΣΕΝΑ) γαμει καλυτερη....ειπα παραπανω..+++
-ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ εκει που εσυ σταματησες,δεν κολησε κτλ,+ το πιστεψε ασχετα αν οι % ηταν εναντιον.
δεν ειναι ολα λεφτα, κ κυκλος...κτλ Η ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ Η ΑΤΟΛΜΟΥ...
ΕΧΩ γαμησει μουνια που το πορτοφολι μου τοτε ηταν αστειο στον ανταγωνισμο,
εχω τσιμπισει μουνια το στυλ να ειναι 100 σωβρακα να μην καμακωνει κανεις λογο εμφανισης της γκομενας κ να παω κ να βγαζω τζακποτ.
απο ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΩ...εχω χασει δεκαδες μουνια απο τα χερια μου κ πολλα τοπ-τοπ...γιατι?
βαριομουν την διαδικασια,το αφηνα για αυριο,το ειχα ΔΕΔΟΜΕΝΟ....
οποτε 1+1=0....ΠΟΛΛΑ ΕΞΑΡΤΙΩΝΤΑΙ απο εμας..ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ.
αλλο κεφαλαιο ο γαμος κτλ....παραγοντες.
-------------
συνοψη το ιντερνετ ΜΟΝΟ για συμπληρωμα...ποτε σαν υποκαταστατο ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ.
ΕΙΝΑΙ σαν να ταιζεις ενα αγριο θηριο ΕΤΟΙΜΟ ΓΕΥΜΑ....με το χρονο θα ξεχασει να κυνηγα.
πολλα ξερω ειναι θεωριες& το ιντερνετ εκτος απο επιλογες ειναι και ΕΥΚΟΛΙΑ...=ΤΕΜΠΕΛΙΑ...
αλλα δεν ειναι ο μονος δρομος-
π.χ ενα μουνι ξενο αν ψαχτεις ειναι χρησιμο, ομως αν ψαχτεις κ εδω θα βρεις. μπορει να μην ειναι ουκρανεζα θαναι λευκορωσιδα πχ...
ολα σχετικα...
-----------
το like ειναι μια μαλακια κ μιση γιατι το διαβασα κ αυτο ενα πληκτρο σε 1 sec..
99.9% δεν σημαινει πολλα.
----------
αυτα ξεκινηστε με τεχνικη καμακιου οχι βιβλια κ μαλακιες..και guide και αρχιδιες μονοι σας με δικη σας φιλοσοφια-τακτικη...αλλωστε...
σημασια εχει..................................ΠΟΙΕΣ ΛΕΝΕ ΝΑΙ-
-αγαμητη καιρο.
-χωρισμενη απο γαμο.
-δεν θα βλεπεται...
-ΤΣΕΚ-ΤΣΕΚ -ΤΣΕΚ...να δει αν μετραει σαν γυναικα..η χυλοπιτα που "ριχνει" η καθε μια ειναι ΝΤΟΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ...
-------------
στην εξαιρεση θα βρεις καλο μουνι(πχ...ντροπαλη),η αν εισαι τυχερος ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΙ Κ ΞΕΠΕΤΑ.
οσο κ να ανεβουν τα social media, το θρασσος, Η ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΙΦΝΙΑΔΙΑΣΜΟΣ δεν μπορουν να τα διαγραφουν.
+το μπλα=μπλα..οσο ΠΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ,ΨΕΥΤΗΣ..ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ να γινεις για 1-2 ωρες τοσες πιθανοτητες να γαμησεις...η εστω επιτυχια.
---------
εκτος την καυλα της στιγμης...το θυληκο εχει να επιλεξει αναμεσα απο ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ...
εβγαινα ακομη κ χωρις φωτο να μου στειλουν(οταν οι καμερες ηταν ακριβες) για πολλες-
αυτα πριν το ευρω!!!
εφαγα ηττες αλλα κ πολλες νικες...αν τα κανω σουμα σαν εμπειρια κ παλι δεν αξιζει το χρονο+ρισκο,κοπο..
τωρα για ηλικιες 17-35 ας πουμε εχει γινει 2φυση το fb, κτλ...αλλα κ παλι τα καλα ΚΟΝΕ γινονται ΕΞΩ...κ μεσω κυκλου...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΜΕΡΙΚΗ.
-----------------
-ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ εκει που εσυ σταματησες,δεν κολησε κτλ,+ το πιστεψε ασχετα αν οι % ηταν εναντιον.
δεν ειναι ολα λεφτα, κ κυκλος...κτλ Η ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ Η ΑΤΟΛΜΟΥ...
εχω τσιμπισει μουνια το στυλ να ειναι 100 σωβρακα να μην καμακωνει κανεις λογο εμφανισης της γκομενας κ να παω κ να βγαζω τζακποτ.
απο ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΩ...εχω χασει δεκαδες μουνια απο τα χερια μου κ πολλα τοπ-τοπ...γιατι?
-------------
ΕΙΝΑΙ σαν να ταιζεις ενα αγριο θηριο ΕΤΟΙΜΟ ΓΕΥΜΑ....με το χρονο θα ξεχασει να κυνηγα.
πολλα ξερω ειναι θεωριες& το ιντερνετ εκτος απο επιλογες ειναι και ΕΥΚΟΛΙΑ...=ΤΕΜΠΕΛΙΑ...
π.χ ενα μουνι ξενο αν ψαχτεις ειναι χρησιμο, ομως αν ψαχτεις κ εδω θα βρεις. μπορει να μην ειναι ουκρανεζα θαναι λευκορωσιδα πχ...
ολα σχετικα...
-----------
----------
αυτα ξεκινηστε με τεχνικη καμακιου οχι βιβλια κ μαλακιες..και guide και αρχιδιες μονοι σας με δικη σας φιλοσοφια-τακτικη...αλλωστε...
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.558
- Πόντοι
- 206
αχιλλεα καλα τα λες,αλλα μου θυμιζει λιγο το σκηνικο με της γραφομηχανες και τους ηλεκτρονικους υπολογιστες.
Η αληθεια ειναι καπου στη μεση,σοσιαλ μηντια για παιχνιδι και οταν ειμαστε εξω και προκυψει κατι καλο χωσιμο στεγνο.Το ενα δε χρειαζεται να αποκλεει το αλλο.
Η αληθεια ειναι καπου στη μεση,σοσιαλ μηντια για παιχνιδι και οταν ειμαστε εξω και προκυψει κατι καλο χωσιμο στεγνο.Το ενα δε χρειαζεται να αποκλεει το αλλο.
δικιο εχεις συμφωνω σε ολα ολα μετρανε ! Εχω χασει μουνια πολλα λογο ατολμιας και μαλακιας..ΛΟΙΠΟΝ για οσους ειναι ανω των 35+ κ δεν μεγαλωσαν με smartphone το ιντερνετ γνωριμιες ειναι ενα ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ....
-αγαμητη καιρο.
-χωρισμενη απο γαμο.
-δεν θα βλεπεται...
-------------
---------
αυτα πριν το ευρω!!!
-----------------
-------------
ολα σχετικα...
-----------
----------
ο σκοπος του αντρα ειναι να πηδηξει δεν επιλεγει -ισως γινεται σε μικρη κλιμακα-κι οτι κατσει, σε αυτο φταινε κι οι γυναικες που εχουν γινει πολυ απαιτητικες και πολυ σνομπ απεναντι στους αντρες θεωροντας οτι μπορουν να βρουν γκομενο ανα πασα στιγμη....Φταίνε οι άντρες όμως που τέτοιες γυναίκες δν τις απαξίωνουν.. Αντιθέτως τις έχουν κάνει Θεες γεμίζοντας τες λαικ και σχόλια μπας και γαμησουν..
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
ΛΟΙΠΟΝ για οσους ειναι ανω των 35+ κ δεν μεγαλωσαν με smartphone το ιντερνετ γνωριμιες ειναι ενα ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ....
-αγαμητη καιρο.
-χωρισμενη απο γαμο.
-δεν θα βλεπεται...
-------------
---------
αυτα πριν το ευρω!!!
-----------------
-------------
ολα σχετικα...
-----------
----------
Σωραίος τα είπες όλα!
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Μερικοι μιλανε για τα χιλιαρικα, λες και ζουνε σε αλλη χωρα, και αρκετοι εδω μεσα οντως ζουν εξωτερικο.
Αν ζεις στην Ελλαδα και μιλας ετσι απλα πχ και για 1000 μισθο, δε πα να χεις και 3 πτυχια ΑΕΙ,
στην Ελλαδα πλεον ειναι ολα καμενα,
οι μισθοι των περισσοτερων ειναι ζητημα αν πιανουν τα 700 ευρω.
Και βλεπεις τους αλλους να λενε, αμα βγαζεις απο 1500 ευρω και πανω, αμα βγαζεις απο 2000 ευρω και πανω,
κλπ
Δηλαδη μιλαμε για το 5% της Ελλαδας.
Τοσο απλο και τοσο αντιπροσωπευτικο.
Λυσεις για ολους, για το 90% των Ελληνων, για τον μεσο Ελληνα ρε παιδι μου!
Ε μα κι αυτος, ποσο αχρηστος ειναι που δεν βγαζει 1500 ευρω στην Ελλαδα του 2018!
Σε αλλο πλανητη παιδια...
οκ, με γεια σας με χαρα σας, αλλα μην πετατε τις ρουκετες ετσι,
λιγο σεβασμος στους συμπατριωτες μας, που χωρις να σημαινει οτι δεν αξιζουν,
η γαμημενη χωρα μας δεν δινει καμια ευκαιρια,
και δεν μπορεις να πεις 'απαντες μεταναστευστε'....
λιγος σεβασμος...
Συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενά σου φίλος!
Κι όμως υπάρχουν κι αυτοί που ΔΕΝ μπορούν να κατανοήσουν κάποια τόσο απλά πράγματα όπως αυτά που θίγεις!
Αναπολώ τις εποχές που είχα το Nokia 3310 ή το Philips savvy πιο πριν και μου έστελνε κατά λάθος κάποια γκόμενα μήνυμα και της έλεγα αν θέλει να μιλάμε με μηνύματα και πάντα ήταν δεκτικές και στέλναμε μηνύματα κάθε μέρα σαν να τα έχουμε! Από την επόμενη μέρα τα μωρό μου και τα αγαπούλα μου πήγαιναν σύννεφο και αργότερα σου έλεγε ότι βάζει δαχτυλάκι για πάρτι σου και ελιωνες στην μαλακία και εσυ χωρίς να έχεις ιδέα πως είναι αυτή η κοπέλα εξωτερικά
negreponte
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2014
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
SOS!!!Τα φωτα σας παρακαλω!!!εσκασε μυτη στο φβ σελιδα με Marilou!!εστειλα μνμ και εγινα αμεσως δεκτος!σε ερωτηση για ραντεβου μου ζητησε 10αρα κοσμοτε για να μου στειλει φωτο και μετα ραντεβου!!δεν τσιμπησα αλλα μου κανει και εντυπωση!!ξερει καποιος κατι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K