Επισκέπτης
ευχαριστώ!!apple store H google play
ευχαριστώ!!apple store H google play
Αλλα μιας και η Ελλαδα πλεον εχει φτωχοποιηθει για εκατομμυρια Ελληνες και φυσικα και νεαρες Ελληνιδες,
αρα πως εχει η κατάσταση σήμερα;
Κρατικοδίαιτος, πτωχευμένος κακομοίρης που ποτέ δεν πρόκειται να ξεκολήσει από τις 3 & 60. Αυτή είναι η εικόνα του και ό,τι πιο απωθητικό στις ελεηνομουνίτσες που χύνουν τηλεπαθητικώς, για χορηγό και μεγάλη ζωή.
Δεν αντιλεγω.
Το θεμα ειναι πλεον ποσοι ειναι αυτοι οι μεγαλοπιασμενοι Ελληνες που μπορουν να κανουν τους χορηγους και μεγαλες ζωες;
Παντα λιγοι ηταν, και τωρα με την εξαφανιση και της μεσαιας ταξης στην Ελλαδα, για ποιες χορηγιες μιλαμε;
Γι'αυτο ειπα, μηπως μερικες πιο προσγειωμενες, μπουν στην λογικη οτι 'με αυτον τουλαχιστον δεν θα πεινασουμε', και τιποτε περισσοτερο...
Δεν αντιλεγω.
Το θεμα ειναι πλεον ποσοι ειναι αυτοι οι μεγαλοπιασμενοι Ελληνες που μπορουν να κανουν τους χορηγους και μεγαλες ζωες;
Παντα λιγοι ηταν, και τωρα με την εξαφανιση και της μεσαιας ταξης στην Ελλαδα, για ποιες χορηγιες μιλαμε;
Γι'αυτο ειπα, μηπως μερικες πιο προσγειωμενες, μπουν στην λογικη οτι 'με αυτον τουλαχιστον δεν θα πεινασουμε', και τιποτε περισσοτερο...
Φίλε μου, λογικά τα λες, από την ανδρική οπτική όμως.
Δες και τη δική τους:
Λίγο κάτω από μισό εκατομμύριο Έλληνες εκατομμυριούχοι υπάρχουν στο σύνολο του πληθυσμού, περίπου, από στατιστικά στοιχεία που κοίταζα. Όχι αυτοί που τα δηλώνουν επισήμως στην εφορία, αυτοί που έχουν καταθέσεις τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ.Δεν αντιλεγω.
Καλα.Αυτη η οπτικη ανεκαθεν υπηρχε.δεν ειναι τωρα με την κριση.Φίλε μου, λογικά τα λες, από την ανδρική οπτική όμως.
Δες και τη δική τους:
Δεν αποκλείεται να είναι ψέμα το πρόβλημά της αλλά και να υπάρχει και κύκλωμα από πίσω, αν και χλωμό το βλέπω το τελευταίο. Αλλά ρε τύπε μου θα έβγαινε με φραγκατους κι όχι με μένα.Τώρα τύπε θα ενισχύσουμε και την κάθε προβληματική παράλυτη, που μάλλον στο μυαλό είναι η μεγάλη αναπηρία της. Μα το λες καθαρά ότι ψάχνει κάποιον σοβαρό άνθρωπο να κάνει σχέση και να μπορεί να στηρίξει οικονομικά αυτή και το παιδί της. Και κατόπιν βγαίνει και ΑΜΕΑ.
Εμένα μου είχε τύχει φραγκάτη με ενοικιαζόμενα σε νησιά κτλ. Με πολλές καταθέσεις αλλά με κλειστούς όμως λογαριασμούς προθεσμίας τους οποίους δεν μπορούσε να σπάσει και λόγω συγκυριών ήθελε να την ξελασπώσω και καλά από κάποια επιταγή και θα μου τα επέστρεφε.
Στο μεταξύ δεν είχε ούτε τσιγάρα να καπνίσει.
Ρε τι ιστορίες φτιάχνουν οι παλιοκαριόλες. Μπορεί βέβαια να είναι και άλλοι από πίσω!
Αλλά καλά κάνουν αφού υπάρχουν οι μαλάκο σπόνσορες.
Δεν αποκλείεται να είναι ψέμα το πρόβλημά της αλλά και να υπάρχει και κύκλωμα από πίσω, αν και χλωμό το βλέπω το τελευταίο. Αλλά ρε τύπε μου θα έβγαινε με φραγκατους κι όχι με μένα.
Μην ασχολειστε με μεγαλες γυναικες.Δεν αποκλείεται να είναι ψέμα το πρόβλημά της αλλά και να υπάρχει και κύκλωμα από πίσω, αν και χλωμό το βλέπω το τελευταίο. Αλλά ρε τύπε μου θα έβγαινε με φραγκατους κι όχι με μένα.
Απ' ότι μου είπε πάντως έχει προσπαθήσει να κάνει σχέσεις με άλλους αλλά δεν τα κατάφερε και δεν θέλει ντε και καλά πλούσιο.
Ούτως ή άλλως ανήκει στην κατηγορία των γυναικών με παιδί που ως γνωστόν απωθεί τους περισσότερους να κάνουν κάτι μαζί της.
Ναι είναι ένα θέμα αυτό. Πρέπει να έχει φάει απορρίψεις και για το πρόβλημά της. Πάντως να τρέξει κανονικά μπορεί αλλά το αποφεύγει.Δεν το λες και αναπηρία αυτό. Ξέρεις πόσοι όμως είναι απελπισμένοι από τις απορρίψεις των εμφανισιμων Ελλεηνίδων που θα θέλανε να συνάψουν μια σχέση μαζί της ; Εγώ πιστεύω είναι αρκετοί και δεν τους έχει βρει ακόμη. Εγώ της είπα να γίνει μέλος και σε άλλα ντειτιν σάιτ πιο γνωστά από το τζαουμο και να έχει υπομονή.39 χρονών με παιδί και πιθανο ορθοπαιδικό πρόβλημα,
με τι φραγκάτο να βγει,ειδικά στην Ελλάδα του 2017..
Αφού οι μικρές μας απποριπτουν ρε συ Δούκα. 39 δεν την λες και μεγαλη. Άσε που οι μικρές Ελληνίδες αλλά κι αυτές οι μεγαλύτερες μην νομιζεις ότι κι αν κάτσουν θα ξέρουν να γαμιουνται καλά.Μην ασχολειστε με μεγαλες γυναικες.
Τι εθνικότητας είναι το μωρό ;Ωραίο σώμα εχει. Που την πέτυχες ;Ψήνω αυτο το μωρό αλλά πρεπει να παίρνει αρκετά
Ψήνω αυτο το μωρό αλλά πρεπει να παίρνει αρκετά