Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.804
Πόντοι
216
Καλησπερα σε ολους. Ηθελα την γνωμη σας για το εξης. Εχω ξεκινησει συνομιλια με 3-4 πολυ ωραια γκομενακια στο fb και σχεδον αμεσως μου ζητανε καρτα paysafe σαν εγγυηση οτι ειμαι σοβαρος κ ενδιαφερομαι πραγματικα. Για σεξ δεχονται λενε ραντεβου, αλλα μονο εαν παρω την καρτα πριν. Απο την εμπειρια σας το εννοουν η θελουν να φανε το 10αρικο η 20αρικο της καρτας κ μετα να εξαφανιστουν? Ευχαριστω

παιζει να σου εστειλα και εγω απο το τρολλοπροφιλ μου τυπε  :dancing: :2funny:

costas-c.s.

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους. Ηθελα την γνωμη σας για το εξης. Εχω ξεκινησει συνομιλια με 3-4 πολυ ωραια γκομενακια στο fb και σχεδον αμεσως μου ζητανε καρτα paysafe σαν εγγυηση οτι ειμαι σοβαρος κ ενδιαφερομαι πραγματικα. Για σεξ δεχονται λενε ραντεβου, αλλα μονο εαν παρω την καρτα πριν. Απο την εμπειρια σας το εννοουν η θελουν να φανε το 10αρικο η 20αρικο της καρτας κ μετα να εξαφανιστουν? Ευχαριστω
σοβαρεψυ ρε τυπε :grin:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Εισαι τρολ ;
Δεν μπορει να ρωτας στα αληθεια τετοιες μαλακιες.
Τα αρχιδια μας θα παρεις, ετσι και τους στειλεις γκαφρα.
Μην κανεις καμια μαλακια, ακομη κι αν εχεις λεφτα για πεταμα,
γιατι ενθαρρυνεις τις καριολες.

e4d.jpg

costas-c.s.

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
δυστυχως υπαρχουν πολλα κοροιδα εκει εξω :)

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
γενικα αυτο που εχω δει εγω,ειναι οτι θελει υπομονη το αθλημα και να παιρνεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα χαμπαρι  με τι εχεις να κανεις.....το περιεργο θα ηταν,να γνωριζεις καθε μερα 10 ενδιαφερουσες περιπτωσεις για να σκοραρεις...αλλα εν ειναι ετσι,ολοι το ξερουμε,αρα εξ αρχης ξερεις οτι πας για την μια,δυο περιπτωσεις που θα περασεις καλα!!!Η γυναικα που θελει να γαμηθει...μπορει να κανω λαθος,αλλα φαινεται σχετικα γρηγορα

costas-c.s.

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
γενικα αυτο που εχω δει εγω,ειναι οτι θελει υπομονη το αθλημα και να παιρνεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα χαμπαρι  με τι εχεις να κανεις.....το περιεργο θα ηταν,να γνωριζεις καθε μερα 10 ενδιαφερουσες περιπτωσεις για να σκοραρεις...αλλα εν ειναι ετσι,ολοι το ξερουμε,αρα εξ αρχης ξερεις οτι πας για την μια,δυο περιπτωσεις που θα περασεις καλα!!!Η γυναικα που θελει να γαμηθει...μπορει να κανω λαθος,αλλα φαινεται σχετικα γρηγορα
θελει υπομονη,επιμονη και να μη εισαι λιγουρης και γλιτσης.Αν εισαι σωστος τρως και απο τσατ ρουμς ακομα ;)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
τυπε θα σου απαντησω, αλλα πρωτα πρεπει να μου παρεις μια paysafe, για να σιγουρευτω οτι εισαι σοβαρος και ρωτας στα αληθεια....

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.991
Πόντοι
1.706
Κ εγω το ιδιο με αυτα που γραφετε ειχα υποθεσει, γι αυτο κ δεν τους αγορασα καμια καρτα. Ενταξει, το ποσον δεν ειναι μεγαλο, αλλα οχι κ να μας πιανουν κοροιδα!!..

costas-c.s.

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
τυπε θα σου απαντησω, αλλα πρωτα πρεπει να μου παρεις μια paysafe, για να σιγουρευτω οτι εισαι σοβαρος και ρωτας στα αληθεια....
μαλακα στα ελεγα για την ψωλα που ειχες και μου το επαιζες τρελιτσα :orchestra:

vagsex20162016

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2016
Like
4
Πόντοι
0
μπορεις να πληρωσεις με πιστωτικη καρτα καπου για να κανεις σεξ η ερωτικο μασαζ?

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
οποιος ενδιαφερεται να ανταλλαξουμε εμπειριες,γνωμες και πληροφοριες πανω στο διαδικτυακι σεξακι-καμακι...ας στειλει κανα πμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom