dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Όχι και πολύ των κλάπς αλλά σοβαρά ντυμένη
πως την καμακωσες τυπε
πως την καμακωσες τυπε
καμια παραλιακη πηγαινε κανα βιβε μαρ ασφαλης επιλογη
Καλησπερα σε ολους. Ηθελα την γνωμη σας για το εξης. Εχω ξεκινησει συνομιλια με 3-4 πολυ ωραια γκομενακια στο fb και σχεδον αμεσως μου ζητανε καρτα paysafe σαν εγγυηση οτι ειμαι σοβαρος κ ενδιαφερομαι πραγματικα. Για σεξ δεχονται λενε ραντεβου, αλλα μονο εαν παρω την καρτα πριν. Απο την εμπειρια σας το εννοουν η θελουν να φανε το 10αρικο η 20αρικο της καρτας κ μετα να εξαφανιστουν? Ευχαριστω
σοβαρεψυ ρε τυπεΚαλησπερα σε ολους. Ηθελα την γνωμη σας για το εξης. Εχω ξεκινησει συνομιλια με 3-4 πολυ ωραια γκομενακια στο fb και σχεδον αμεσως μου ζητανε καρτα paysafe σαν εγγυηση οτι ειμαι σοβαρος κ ενδιαφερομαι πραγματικα. Για σεξ δεχονται λενε ραντεβου, αλλα μονο εαν παρω την καρτα πριν. Απο την εμπειρια σας το εννοουν η θελουν να φανε το 10αρικο η 20αρικο της καρτας κ μετα να εξαφανιστουν? Ευχαριστω
Καλησπερα σε ολους. Ηθελα την γνωμη σας για το εξης. Εχω ξεκινησει συνομιλια με 3-4 πολυ ωραια γκομενακια στο fb και σχεδον αμεσως μου ζητανε καρτα paysafe σαν εγγυηση οτι ειμαι σοβαρος κ ενδιαφερομαι πραγματικα. Για σεξ δεχονται λενε ραντεβου, αλλα μονο εαν παρω την καρτα πριν. Απο την εμπειρια σας το εννοουν η θελουν να φανε το 10αρικο η 20αρικο της καρτας κ μετα να εξαφανιστουν? Ευχαριστω
θελει υπομονη,επιμονη και να μη εισαι λιγουρης και γλιτσης.Αν εισαι σωστος τρως και απο τσατ ρουμς ακομα ;)γενικα αυτο που εχω δει εγω,ειναι οτι θελει υπομονη το αθλημα και να παιρνεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα χαμπαρι με τι εχεις να κανεις.....το περιεργο θα ηταν,να γνωριζεις καθε μερα 10 ενδιαφερουσες περιπτωσεις για να σκοραρεις...αλλα εν ειναι ετσι,ολοι το ξερουμε,αρα εξ αρχης ξερεις οτι πας για την μια,δυο περιπτωσεις που θα περασεις καλα!!!Η γυναικα που θελει να γαμηθει...μπορει να κανω λαθος,αλλα φαινεται σχετικα γρηγορα
τυπε θα σου απαντησω, αλλα πρωτα πρεπει να μου παρεις μια paysafe, για να σιγουρευτω οτι εισαι σοβαρος και ρωτας στα αληθεια....Καλησπερα σε ολους. Ηθελα την γνωμη σας για το εξης. Εχω ξεκινησει συνομιλια με 3-4 πολυ ωραια γκομενακια στο fb και σχεδον αμεσως μου ζητανε καρτα paysafe σαν εγγυηση οτι ειμαι σοβαρος κ ενδιαφερομαι πραγματικα. Για σεξ δεχονται λενε ραντεβου, αλλα μονο εαν παρω την καρτα πριν. Απο την εμπειρια σας το εννοουν η θελουν να φανε το 10αρικο η 20αρικο της καρτας κ μετα να εξαφανιστουν? Ευχαριστω
τυπε θα σου απαντησω, αλλα πρωτα πρεπει να μου παρεις μια paysafe, για να σιγουρευτω οτι εισαι σοβαρος και ρωτας στα αληθεια....
..πολυ καλο!!τυπε θα σου απαντησω, αλλα πρωτα πρεπει να μου παρεις μια paysafe, για να σιγουρευτω οτι εισαι σοβαρος και ρωτας στα αληθεια....
μαλακα στα ελεγα για την ψωλα που ειχες και μου το επαιζες τρελιτσατυπε θα σου απαντησω, αλλα πρωτα πρεπει να μου παρεις μια paysafe, για να σιγουρευτω οτι εισαι σοβαρος και ρωτας στα αληθεια....
Στην Ελλάδα χλωμό το βλέπω. Στο εξωτερικό πολύ πιθανό.μπορεις να πληρωσεις με πιστωτικη καρτα καπου για να κανεις σεξ η ερωτικο μασαζ?