Efiagapoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Είναι χρονοβόρο για τους άντρες κ επικίνδυνο για τις γυναίκες. Εδώ στο μπουρδελα είναι πιο συνειδητοποιημένοι όλοι.
Τι να παιζει ρε φιλε?δν βλεπεις με ποιες ειναι συνεχεια?μαρια και θεωδορα.της δουλειας ειναι.200 θελει χωρις κουλουρι αλλα ειναι και μπαζο μονο βυζι εχει καλοεδο τι παιζει?
φιλε το tinder στο βελγιο ειναι τελειο.ο φιλος άνοιξε λογαριασμό και πήρε τρία τηλέφωνα μέσα σε τρεις ημερες..απαντανε και απο φεισμπουκ ..αρχίζω να πιστεύω πώς έχουμε μπλέξει με τις χειρότερες γυναίκες..οι ελληνίδες εκεί χρησιμοποιούν το τιντερ και δεν το παίζουν δύσκολες όπως εδώ..ψάχνουν κανέναν να τον πρηξουν βελγιο..αλλά δεν βρίσκουν αφού τις παρατανε αμεσως.δεν τρολαρο..Ελλάδα πάντως έχω ακούσει τα χειρότερα για tinder αλλά και φεισμπουκ. Βέβαια εμπειρία δεν εχωπαιδια το tinder το εχει δουλεψει κανεις? εξω φαινετε να δουλευει πολυ ,και με καλη επιτυχια!
φιλε δεν είμαι προχωρημένος αλλά δεν αξιζει να στέλνεις χρήμα σε καμία καριολα.Ο φίλος Βέλγιο δεν πλήρωσε τίποτα με όλες..ούτε με αμάξι τις πήρε και τις μετέφερε όπως κάνουν εδώ οι άλλοι.με τις συγκοινωνίες και οι δύο τους.έχουμε μπλέξει με τις μαλακισμενες στο ελλαντα ..Ρε προχωρημένα άτομα, να σας ρωτήσω...
Έστω πως ο τύπος της στέλνει μια paysafe των 10. Αυτη τι θα την κανει μετα..;;;
Στο μόνο μέρος που θυμάμαι να παίζει η pay safe ήταν όταν έπεσα Ikariam .. Αλλού χρήση δεν έχω δει...
προσωπικα μιλαω με 5 γκομενες απο τιντερ!ολες μετριες για τα δικα μου γουστα...δεν γαμησα ακομα αλλα ειναι καλυτερα απο φαις εως προς το μπλα μπλα !εκτος αν εισαι ο ντοπαμινας και ειχες ψυχολογικαπαιδια το tinder το εχει δουλεψει κανεις? εξω φαινετε να δουλευει πολυ ,και με καλη επιτυχια!
Ρε λεβέντες εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ να δω τις φωτογραφίες ενός προφίλ με πουστιά αν τις έχει κλειδωμένες ;;;
Αναφέρομαι στο facebook φυσικά.
Θέλω να τσεκάρω τις photos μιας πρώην.
Καπου ειχε παρει το ματι μου ενα κολπακι για να μπορεις να τις δεις. Αν γκουγκλαρεις υποθετω οτι θα το βρεις. Νομιζω ομως οτι το κολπακι αυτο ειχε πολυ-διαδοθει και το facebook βρηκε τροπο τελικα να "μπαλωσει" την τρυπα ασφαλειας.
Mαγκες...το fb ειναι οτι καλυτερο για φορτωτικες
aleko εσυ σε ποιο σαιτ κανεις καμακι?
Παντού.aleko εσυ σε ποιο σαιτ κανεις καμακι?
Μπου κομ.gia προτεινε καποιο