Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Efiagapoula

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Είναι χρονοβόρο για τους άντρες κ επικίνδυνο για τις γυναίκες. Εδώ στο μπουρδελα είναι πιο συνειδητοποιημένοι όλοι.

tnick

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Like
242
Πόντοι
21

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
40
Like
1.904
Πόντοι
2.471
παιδια το tinder   το εχει δουλεψει κανεις? εξω φαινετε να δουλευει πολυ ,και με καλη επιτυχια!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
παιδια το tinder   το εχει δουλεψει κανεις? εξω φαινετε να δουλευει πολυ ,και με καλη επιτυχια!
φιλε το tinder στο βελγιο ειναι τελειο.ο φιλος άνοιξε λογαριασμό  και πήρε τρία τηλέφωνα μέσα σε τρεις ημερες..απαντανε και απο φεισμπουκ ..αρχίζω να πιστεύω  πώς έχουμε  μπλέξει  με τις χειρότερες γυναίκες..οι ελληνίδες εκεί χρησιμοποιούν  το τιντερ και δεν το παίζουν δύσκολες όπως εδώ..ψάχνουν  κανέναν να τον πρηξουν βελγιο..αλλά δεν βρίσκουν αφού τις  παρατανε αμεσως.δεν τρολαρο..Ελλάδα πάντως  έχω ακούσει τα χειρότερα  για tinder αλλά και φεισμπουκ. Βέβαια  εμπειρία  δεν εχω

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Ρε προχωρημένα άτομα, να σας ρωτήσω...

Έστω πως ο τύπος της στέλνει μια paysafe των 10. Αυτη τι θα την κανει μετα..;;;   :think:  :think:

Στο μόνο μέρος που θυμάμαι να παίζει η pay safe  ήταν όταν έπεσα Ikariam ..  Αλλού χρήση δεν έχω δει...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ρε προχωρημένα άτομα, να σας ρωτήσω...

Έστω πως ο τύπος της στέλνει μια paysafe των 10. Αυτη τι θα την κανει μετα..;;;   :think:   :think:

Στο μόνο μέρος που θυμάμαι να παίζει η pay safe  ήταν όταν έπεσα Ikariam ..  Αλλού χρήση δεν έχω δει...
φιλε δεν είμαι προχωρημένος αλλά δεν αξιζει  να στέλνεις χρήμα σε καμία καριολα.Ο φίλος Βέλγιο δεν πλήρωσε τίποτα  με όλες..ούτε με αμάξι τις πήρε και τις μετέφερε όπως κάνουν  εδώ οι άλλοι.με τις συγκοινωνίες και οι δύο τους.έχουμε μπλέξει με τις μαλακισμενες στο ελλαντα :headbang:..

sfentonas198333

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες το προφιλ που εχετε ποσταρει παραπανω της laouras ειναι fake....αλλο ειναι το γνησιο και το βρισκετε αμεσως με ενα απλο search στο fb...η γκομενα δεν πηδιεται ετσι στο ασχετο και ουτε καν απο μυνηματα και τετοια.....αν δεν εισαι στην κλικα της και στις παρεες τις και να φυσας χρημα για πλακα ουτε δινει σημασια......εχει απογειωθει αυτη....

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
προσωπικα μιλαω με 5 γκομενες απο τιντερ!ολες μετριες για τα δικα μου γουστα...δεν γαμησα ακομα αλλα ειναι καλυτερα απο φαις εως προς το μπλα μπλα !εκτος αν εισαι ο ντοπαμινας και ειχες ψυχολογικα  :2funny: :2funny:

tsakboom

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα. παιδες κανενα καλο εγκυρο σαιτ γνωριμιων για αγγελιες παιζει? ψαχνουμε με τη φιλη μου κοπελα για τριο. ολο μουφες ειναι οπου κοιταζουμε. χωρις να θελω να υποβιβασω το μπουρδελα! Εστω και κανενα καλο μπαρ κλαμπ στη θεσσαλονικη που να παιζουν καταστασεις (πολλα εργα βλεπω...) :headbang:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Ρε λεβέντες εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ να δω τις φωτογραφίες ενός προφίλ με πουστιά αν τις έχει κλειδωμένες ;;;
Αναφέρομαι στο facebook φυσικά.
Θέλω να τσεκάρω τις photos μιας πρώην.
:hi:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ρε λεβέντες εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ να δω τις φωτογραφίες ενός προφίλ με πουστιά αν τις έχει κλειδωμένες ;;;
Αναφέρομαι στο facebook φυσικά.
Θέλω να τσεκάρω τις photos μιας πρώην.
:hi:

Καπου ειχε παρει το ματι μου ενα κολπακι για να μπορεις να τις δεις. Αν γκουγκλαρεις υποθετω οτι θα το βρεις. Νομιζω ομως οτι το κολπακι αυτο ειχε πολυ-διαδοθει και το facebook βρηκε τροπο τελικα να "μπαλωσει" την τρυπα ασφαλειας.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Καπου ειχε παρει το ματι μου ενα κολπακι για να μπορεις να τις δεις. Αν γκουγκλαρεις υποθετω οτι θα το βρεις. Νομιζω ομως οτι το κολπακι αυτο ειχε πολυ-διαδοθει και το facebook βρηκε τροπο τελικα να "μπαλωσει" την τρυπα ασφαλειας.

aleko εσυ σε ποιο σαιτ κανεις καμακι?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.477
Πόντοι
12.056
Mαγκες...το fb ειναι οτι καλυτερο για φορτωτικες  :rockon: