Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
κατω απο το νικναιμ ταξιαρχος γραφεις...στο στρατο το λεγαμε και ταξμαν=ταξιαρχος τυπε μου!ολοι μελη του μπου ειμαστε δεν θελουμε πτυχια τυπε μ! :sunglasses: :sunglasses:

τύπε εγώ δεν ακούω καλά και δε το άκουγα αυτό που το λέγανε στο στρατό  >:( :tickedoff: :humpleg: :think: :rockon: :s&m_1: :knockinb:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
οχι τυπε μ απο εξοδο γυρισα παω και εγω για υπνο!Καληνυχτα ταξμαν
[move]
night-night-smiley.png
[/move]

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.393
Πόντοι
496
Βρηκα εναν τυπα μοντελο απο ξενη χωρα και πηρα τις φωτο του,τις προσαρμοσα και εκανα ενα προφιλ στο φεις.Χωνομια σχεδον χυμα και πολλες τσιμπανε ειδικα με το σωμα του που ειναι γραμμωμενο τουμπανο κτλ...Οι δε γκομενες που παιζω μπαλα ειναι ολες απο επαρχια..Οποτε η εμφανιση ειναι το Α κ το Ω..οσοι δεν ημαστε μοντελα/κλαρινογαμπροι/γυμναστηριακηδες και τρεχουμε ολημερις για το προς το ζην θα βολευτουμε με αγοραιο ερωτα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.828
Πόντοι
5.827
@@ πούτσο ψάχνουν. Τους τελευταίους 3 μήνες που βγαίνω από εκεί δεν πετυχαίνω ούτε μία που να κάθεται από το 1ο-2ο ραντεβού. Δεν ξέρω, αν ήμουνα τούμπανο-μοντέλο που λέει ο φίλος ή είχα το λέγειν που να τις κάνει να λιώνουν, να ήταν αλλιώς. Παρα-είναι μεγάλο το effort όμως αν ισχύει κάτι τέτοιο. Πάντως το μόνο easy lay που είχα αυτό τον καιρό ήταν η μιλφ. Το τελευταίο μου ραντεβού ήταν με μια 30άρα που τα έκανε σχεδόν όλα μαζί μου, της έβαζα το χέρι πάνω στον πούτσο, της έτριβα το μουνί πάνω από το κολάν, αλλά να έρθει σπίτι μου ούτε κουβέντα. Πιο παλιά δεν υπήρχε αυτό το χάλι. Γύρω στις μισές από όσες πηδούσα κάθονταν εύκολα χωρίς πολλούς καφέδες και μπίρι-μπίρι. Αν είναι και από το ίντερνετ να κάνουν λες και πρόκειται να σε παντρευτούν, μάλλον τα μπουρδέλα είναι το μόνο μέρος που μπορώ να βρω αυτό που ψάχνω...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
@@ πούτσο ψάχνουν. Τους τελευταίους 3 μήνες που βγαίνω από εκεί δεν πετυχαίνω ούτε μία που να κάθεται από το 1ο-2ο ραντεβού. Δεν ξέρω, αν ήμουνα τούμπανο-μοντέλο που λέει ο φίλος ή είχα το λέγειν που να τις κάνει να λιώνουν, να ήταν αλλιώς. Παρα-είναι μεγάλο το effort όμως αν ισχύει κάτι τέτοιο. Πάντως το μόνο easy lay που είχα αυτό τον καιρό ήταν η μιλφ. Το τελευταίο μου ραντεβού ήταν με μια 30άρα που τα έκανε σχεδόν όλα μαζί μου, της έβαζα το χέρι πάνω στον πούτσο, της έτριβα το μουνί πάνω από το κολάν, αλλά να έρθει σπίτι μου ούτε κουβέντα. Πιο παλιά δεν υπήρχε αυτό το χάλι. Γύρω στις μισές από όσες πηδούσα κάθονταν εύκολα χωρίς πολλούς καφέδες και μπίρι-μπίρι. Αν είναι και από το ίντερνετ να κάνουν λες και πρόκειται να σε παντρευτούν, μάλλον τα μπουρδέλα είναι το μόνο μέρος που μπορώ να βρω αυτό που ψάχνω...

me ποσες εχεις βγει απο το τιντερ?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.828
Πόντοι
5.827
ειχε καμια καλη η ολες μπαζα?
Όχι, καλές ήταν. Μόνο οι 2 είχαν κάτι κιλά. Γιατί ρωτάς συνέχεια για το Τίντερ, τύπε; Αφού εσύ ασχολείσαι με καμάκι έξω και το online dating θεωρείς ότι είναι για ψυχάκια.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Όχι, καλές ήταν. Μόνο οι 2 είχαν κάτι κιλά. Γιατί ρωτάς συνέχεια για το Τίντερ, τύπε; Αφού εσύ ασχολείσαι με καμάκι έξω και το online dating θεωρείς ότι είναι για ψυχάκια.

ειμαι ψυχακιας

petros preveza

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Και εγω ψυχακιας ειμαι γι αυτο αρπαζω οτι μου κατσει...μονο σε θηλυκο.

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.068
Πόντοι
1.706
Καλησπερα σε ολους. Ηθελα την γνωμη σας για το εξης. Εχω ξεκινησει συνομιλια με 3-4 πολυ ωραια γκομενακια στο fb και σχεδον αμεσως μου ζητανε καρτα paysafe σαν εγγυηση οτι ειμαι σοβαρος κ ενδιαφερομαι πραγματικα. Για σεξ δεχονται λενε ραντεβου, αλλα μονο εαν παρω την καρτα πριν. Απο την εμπειρια σας το εννοουν η θελουν να φανε το 10αρικο η 20αρικο της καρτας κ μετα να εξαφανιστουν? Ευχαριστω

petros preveza

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Απ οσο γνωριζω οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι να φας πορτα μετα απο καποια συντομα τηλεφωνηματα.

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.068
Πόντοι
1.706

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.388
Πόντοι
456
Καμάκοσα μία νεαρήν Ελεεινίδα εις το Facebook θα βρεθούμε αύριο πού λετε να την πάω?

Εγώ λέω χαλαρά σε lounge bar για αρχή  ;)

Ακούω γνώμες πυρφόροι  :hi: >:cheesy:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Καμάκοσα μία νεαρήν Ελεεινίδα εις το Facebook θα βρεθούμε αύριο πού λετε να την πάω?

Εγώ λέω χαλαρά σε lounge bar για αρχή  ;)

Ακούω γνώμες πυρφόροι   :hi: >:cheesy:

αναλογα τα γουστα πως την εκοψες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom