Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
τύπε οι ξένες δεν παίζονται
απλά  :sunglasses:

από όπου και νάναι εκτός από ελλαδιστάν  :o :o :o :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :2funny: :2funny: :2funny:

μα ουτε αυτες μιλανε

απλα τιντερ δεν ξερω γτ ειναι με αποσταση στο τζιπιες σε λιγο καιρο θα ενημερωσω  :hi:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
μα ουτε αυτες μιλανε

απλα τιντερ δεν ξερω γτ ειναι με αποσταση στο τζιπιες σε λιγο καιρο θα ενημερωσω  :hi:

Όταν ανοιχθεί το tinder ενργοποιείται αυτόματα και το gps για να σου βγάλει τα προφιλ των μελών που είναι κοντά σου.Αν θέλεις να ψάξεις σε άλλη πόλη  πρέπει να πληρώσεις συνδρομή, μηνιαία ή ετήσια.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Πάντως εμένα η συσκευή μου δεν είναι συμβατή με αυτή την έκδοση.
Συνεπώς δυστυχώς δεν θα γαμήσω.  :'(

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Όταν ανοιχθεί το tinder ενργοποιείται αυτόματα και το gps για να σου βγάλει τα προφιλ των μελών που είναι κοντά σου.Αν θέλεις να ψάξεις σε άλλη πόλη  πρέπει να πληρώσεις συνδρομή, μηνιαία ή ετήσια.

εχεις γαμησει απο κει

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
dopamina, όχι ακόμη. Ενεργοποίησα πριν 2 εβδομάδες την μηνιαία συνδρομή (15 €), την οποία μπορεί να τη διακόψω όταν τελειώσει ο μήνας. Μέχρι στιγμής έχω κάνει 4-5 ταιριάσματα από Ρουμανία, Ρωσία, Ουκρανία και Σερβία. Με το Σέρβικο είναι πιο πιθανό να βρεθώ μιας και κατάλαβα ότι το θέλει. Της είπα για Θεσσαλονίκη για να μοιράσουμε την απόσταση αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να έρθει γιατί θα ταξιδέψει.
Με τις άλλες δεν ξεκίνησε η επικοινωνία ή σταμάτησε ξαφνικά. Με τις και καλά αγαπούλες Ελλεηνίδες αν και δεν έχω ψάξει σε πολλές πόλεις, το αποτέλεσμα το γνωρίζετε  :jerking:
Σημειώστε ότι πολλές ξένες που έρχονται στην Αθήνα αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις, ενδιαφέρονται για γνωριμία και πήδημα. Κάποιες που το παίζουν δύσκολες γράφουν ότι δεν θέλουν hookups και μάλλον το κάνουν για να μην τους ζαλίσουν με τα πολλά μηνύματα οι ενδιαφερόμενοι. Αν μένετε ή βρεθείτε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες τουριστικές πόλεις ανοίξτε το τιντερ και μπορεί να σας βγάλει στην περιοχή που κινείστε κάποια από αυτά τα γκομενάκια που θέλουν να πάνε για ποτό στις πόλεις που επισκέπτονται. Κι εδώ στην Αθήνα απ' ότι έχω ακούσει το χρησιμοποιούν αρκετά οι Έλληνες και Ελληνίδες, ιδιαίτερα οι νεότερες ηλικίες όταν βγαίνουν έξω.

modelo20

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
1.100
Πόντοι
81
Καλησπέρα
Ένα άλλο θεμα με κοπέλες από το FB που ηταν στο call girls έκλεισε ?
Τι έγινε?
Ευχαριστώ

murdocng

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Το έβαλα σήμερα για δοκιμή το tinder . Πρώτον δεν καταλαβαίνω πώς θα επικοινωνήσω με κάποια. Πρέπει να έχω κάνει και εγώ και αυτή like?? και μετα μου βγάζει την δυνατότητα?? Και δεύτερον έχει γνωρίσει καμια κανένα από εκεί η απλά είναι άλλη μια μουφα , πολύ καλή για να είναι αληθινή ,  σαν το badoo????

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Το έβαλα σήμερα για δοκιμή το tinder . Πρώτον δεν καταλαβαίνω πώς θα επικοινωνήσω με κάποια. Πρέπει να έχω κάνει και εγώ και αυτή like?? και μετα μου βγάζει την δυνατότητα?? Και δεύτερον έχει γνωρίσει καμια κανένα από εκεί η απλά είναι άλλη μια μουφα , πολύ καλή για να είναι αληθινή ,  σαν το badoo????

nai θελει κ οι 2 λαικ για να γινει ματς κ να μπορεις να στειλεις μνμ

MichaelAngelo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
1

Μόλις κάνετε και οι δύο λαικ σας ειδοποιεί το σάιτ και μπορείτε να μιλήσετε. Στην Ελλάδα δύσκολα θα γνωρίσεις καλό μουνί στο tinder διότι οι ελλεηνίδες νομίζουν ότι είναι πουτάνες αν αναζητήσουν γνωριμίες στο νετ.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Μόλις κάνετε και οι δύο λαικ σας ειδοποιεί το σάιτ και μπορείτε να μιλήσετε. Στην Ελλάδα δύσκολα θα γνωρίσεις καλό μουνί στο tinder διότι οι ελλεηνίδες νομίζουν ότι είναι πουτάνες αν αναζητήσουν γνωριμίες στο νετ.

ετσι

ελληνιδα απο φβ τιντερ η θα ειναι χαλια εμφανισιακο ναυαγιο η θα ειναι βλαμμενη στο μυαλο της

εχω βγει με τρεις 2 απο φβ κ 1 απο τιντερ

οι 2 26-27  η αλλη 40+  κ οι 3 κουκου

με την 40 ειχαμε φασωθει στο 2 ραντεβου κ στο πρωτο γλωσσοφιλο οταν εφευγε

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
εμενα παντως ενας συναδελφος μου γαμαει αβερτα απο τιντερ και μπλιντς κ αυτες τις μαλακιτσες... μου εχει δειξει κ καποια μπαζα φυσικα αλλα κ μερικα πολυ καλα κομματια, απορεις πως ψαχνονται στο ιντερνετ για πουτσο... βεβαια ειναι κ τραγανο αγορι οποτε ισως γι αυτο :grin: με παροτρυνει να ακολουθησω το δρομο του αλλα εσεις με κοβετε τη φορα :birdman:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
εμενα παντως ενας συναδελφος μου γαμαει αβερτα απο τιντερ και μπλιντς κ αυτες τις μαλακιτσες... μου εχει δειξει κ καποια μπαζα φυσικα αλλα κ μερικα πολυ καλα κομματια, απορεις πως ψαχνονται στο ιντερνετ για πουτσο... βεβαια ειναι κ τραγανο αγορι οποτε ισως γι αυτο :grin: με παροτρυνει να ακολουθησω το δρομο του αλλα εσεις με κοβετε τη φορα :birdman:

Τύπε μην μασάς.
Κάνε εσύ την προσπάθεια σου και ποτέ δεν ξέρεις.
Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα γαμήσεις , αλλά αρχιδάτα τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει.

:sunglasses:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Βεβαίως και να προσπαθήσεις. Από τιντερ τουλάχιστον που έχω άποψη, αν δεν είσαι κομπλεξικός και παίξεις μπαλίτσα με 6ρακια και 7ρακια, θα φας. Ακόμα κι αν αποτύχεις όμως, στα @@ σου αφού καμια δεν βλέπει το λαικ σου εκτός κι αν πατήσει κι εκείνη.

Το μπλιντς τι είναι? Γραψ' το στα αγγλικά να το ψάξουμε.

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
Βεβαίως και να προσπαθήσεις. Από τιντερ τουλάχιστον που έχω άποψη, αν δεν είσαι κομπλεξικός και παίξεις μπαλίτσα με 6ρακια και 7ρακια, θα φας. Ακόμα κι αν αποτύχεις όμως, στα @@ σου αφού καμια δεν βλέπει το λαικ σου εκτός κι αν πατήσει κι εκείνη.

Το μπλιντς τι είναι? Γραψ' το στα αγγλικά να το ψάξουμε.

blindchat

πρωτη φορα ειναι δωρεαν μετα θελει λεφτα

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
παικτες μου μπηκα να γραψω την πρωτη εμπειρια μου για το blindchat. γενικως στη ζωη μου πρωτη φορα δοκιμασα την τυχη μου στο ιντερνετ
εκλεισα 24ωρο υπεργεματο και αυτο που καταλαβα ειναι οτι ειναι ψιλο οτι να ναι εκει μεσα. ενα μικρο μονο ψαρεψα που φαινεται ομορφο αλλα ακομα στο μπλα μπλα ειμαστε.
ολες οι αλλες ειναι κατω του μετριου... πολυ... και αυτοπαρουσιαζονται κ πανεμορφες :2funny:
η αλλη ζηταει να την γαμησει ο καθηγητης της, αλλες χωριατοπουλες εκτος πλανητη γη, αλλες βγαινουν απ το τσατ πριν πεις γεια η δειξεις φωτο... γενικα παιζουν ψυχολογικα κ αγαμιεςεκει μεσα...
και αντικειμενικα ειμαι εμφανισημος οχι κανα μοντελο αλλα με λες κ καβλακι.. χαχαχα :grin:
τεσπα θα το παλεψω 1-2 μερες ακομα αν κ δε βλεπω χαιρι. οποιος δεν εχει θεμα με εμφανιση πιστευω κατι μπορει να βρει. μιλαω για βαθμολογια 3-4 με αριστα το 10 :( οσοι δεν ειστε απο αθηνα κατα κυριο λογο ή θεσ/νικη κατα 2ο μην μπειτε στον κοπο καν...
επισης παιζει πολυ αναμονηγ που σου σπαει τ αρχιδια. απαραδεκτο για τσατ που πληρωνεις κιολας
αυτα :erection:

tom_23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
481
Πόντοι
301
καλησπερα και καλη χρονια!! στο badoo εχω σπρωξει 3 ελληνιδες αλλα μετα απο αρκετο καιρο με μπλα μπλα. εχει κανει κανεις τιποτα με το να βαλει αναζητηση σε αλλες χωρες ομως που να ρχονται ταξιδακια αθηνα??

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
καλησπερα και καλη χρονια!! στο badoo εχω σπρωξει 3 ελληνιδες αλλα μετα απο αρκετο καιρο με μπλα μπλα. εχει κανει κανεις τιποτα με το να βαλει αναζητηση σε αλλες χωρες ομως που να ρχονται ταξιδακια αθηνα??

Σιγα ρε τυπε μην ταξιδεψει η αλλη για να ερθει Ελλαδα να την γαμησεις εσυ.  :S :S :S

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Το έχουμε πει ότι το online dating είναι ακόμα ΠΟΛΥ πίσω στη χώρα μας. Θυμάμαι που μια φορά στο Tinder (με τη συνδρομή Plus) είχα γυρίσει την τοποθεσία μου σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο και με μισή ώρα swiping είχα μέχρι την άλλη μέρα για πλάκα 30 matches. Δε λέω αν μου απαντήσανε όλες ή αν ήταν άνω του μετρίου, αλλά σίγουρα καλύτερα από 1-2 matches την εβδομάδα που έχω εδώ και που όλο ξεμένω από κορίτσια στην περιοχή μου. Ή μήπως να μιλήσουμε για το okcupid που μπαίνουν όλα τα μπάζα και μετά από λίγες βδομάδες διαγράφουν το προφίλ τους; Το συγκεκριμένο σάιτ είναι πολύ δημοφιλές στην Αμερική άσχετα αν εδώ έχω καταφέρει να γαμήσω μόνο μία μετριότατη ύστερα από πολλούς μήνες συμμετοχής (ήταν με άλλες 2 να βγω αλλά το άφησα γιατί μου έβγαλαν ψυχολογικά). Κυρίως το badoo έχει ζουμί αλλά κι εκεί παίζει πολλή μετριότητα. Το να ψάχνεις μία εμφανισιακά άνω του 7 που να βγαίνει είναι σαν να γυρεύεις ψύλλο στα άχυρα. Πόσες φορές δεν έχω κανονίσει που να μου σκάσει από κοντά μύτη μια φώκια ή τρίμπαζο, επειδή φαινόταν μόνο η φάτσα στη φωτό (το παλιό κόλπο να κρύβουν το σώμα τους); Κάπως έτσι το έχω κόψει το σπορ εδώ και 2 μήνες και άμα το ξαναπιάσω ποτέ θα είμαι έξτρα προσεκτικός με την ποιότητα όσων βγαίνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom