Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
ουτε οι ξενες
τύπε οι ξένες δεν παίζονται
απλά
από όπου και νάναι εκτός από ελλαδιστάν :o :o :o
ουτε οι ξενες
τύπε οι ξένες δεν παίζονται
απλά
από όπου και νάναι εκτός από ελλαδιστάν :o :o :o
μα ουτε αυτες μιλανε
απλα τιντερ δεν ξερω γτ ειναι με αποσταση στο τζιπιες σε λιγο καιρο θα ενημερωσω
Όταν ανοιχθεί το tinder ενργοποιείται αυτόματα και το gps για να σου βγάλει τα προφιλ των μελών που είναι κοντά σου.Αν θέλεις να ψάξεις σε άλλη πόλη πρέπει να πληρώσεις συνδρομή, μηνιαία ή ετήσια.
Το έβαλα σήμερα για δοκιμή το tinder . Πρώτον δεν καταλαβαίνω πώς θα επικοινωνήσω με κάποια. Πρέπει να έχω κάνει και εγώ και αυτή like?? και μετα μου βγάζει την δυνατότητα?? Και δεύτερον έχει γνωρίσει καμια κανένα από εκεί η απλά είναι άλλη μια μουφα , πολύ καλή για να είναι αληθινή , σαν το badoo????
Το έβαλα σήμερα για δοκιμή το tinder . Πρώτον δεν καταλαβαίνω πώς θα επικοινωνήσω με κάποια. Πρέπει να έχω κάνει και εγώ και αυτή like?? και μετα μου βγάζει την δυνατότητα?? Και δεύτερον έχει γνωρίσει καμια κανένα από εκεί η απλά είναι άλλη μια μουφα , πολύ καλή για να είναι αληθινή , σαν το badoo????
εχω ρωτησει και εγω αλλα μου σβηστηκε το ποστΚαλησπέρα
Ένα άλλο θεμα με κοπέλες από το FB που ηταν στο call girls έκλεισε ?
Τι έγινε?
Ευχαριστώ
Μόλις κάνετε και οι δύο λαικ σας ειδοποιεί το σάιτ και μπορείτε να μιλήσετε. Στην Ελλάδα δύσκολα θα γνωρίσεις καλό μουνί στο tinder διότι οι ελλεηνίδες νομίζουν ότι είναι πουτάνες αν αναζητήσουν γνωριμίες στο νετ.
εμενα παντως ενας συναδελφος μου γαμαει αβερτα απο τιντερ και μπλιντς κ αυτες τις μαλακιτσες... μου εχει δειξει κ καποια μπαζα φυσικα αλλα κ μερικα πολυ καλα κομματια, απορεις πως ψαχνονται στο ιντερνετ για πουτσο... βεβαια ειναι κ τραγανο αγορι οποτε ισως γι αυτο με παροτρυνει να ακολουθησω το δρομο του αλλα εσεις με κοβετε τη φορα
Βεβαίως και να προσπαθήσεις. Από τιντερ τουλάχιστον που έχω άποψη, αν δεν είσαι κομπλεξικός και παίξεις μπαλίτσα με 6ρακια και 7ρακια, θα φας. Ακόμα κι αν αποτύχεις όμως, στα @@ σου αφού καμια δεν βλέπει το λαικ σου εκτός κι αν πατήσει κι εκείνη.εμενα παντως ενας συναδελφος μου γαμαει αβερτα απο τιντερ και μπλιντς κ αυτες τις μαλακιτσες... μου εχει δειξει κ καποια μπαζα φυσικα αλλα κ μερικα πολυ καλα κομματια, απορεις πως ψαχνονται στο ιντερνετ για πουτσο... βεβαια ειναι κ τραγανο αγορι οποτε ισως γι αυτο με παροτρυνει να ακολουθησω το δρομο του αλλα εσεις με κοβετε τη φορα
Βεβαίως και να προσπαθήσεις. Από τιντερ τουλάχιστον που έχω άποψη, αν δεν είσαι κομπλεξικός και παίξεις μπαλίτσα με 6ρακια και 7ρακια, θα φας. Ακόμα κι αν αποτύχεις όμως, στα @@ σου αφού καμια δεν βλέπει το λαικ σου εκτός κι αν πατήσει κι εκείνη.
Το μπλιντς τι είναι? Γραψ' το στα αγγλικά να το ψάξουμε.
καλησπερα και καλη χρονια!! στο badoo εχω σπρωξει 3 ελληνιδες αλλα μετα απο αρκετο καιρο με μπλα μπλα. εχει κανει κανεις τιποτα με το να βαλει αναζητηση σε αλλες χωρες ομως που να ρχονται ταξιδακια αθηνα??