Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.906
Πόντοι
5.827
Το γνωρίζω τύπε , έχω στείλει σε κανά δυό και με έγραψαν στο απ'αυτό τους οπότε δεν ασχολήθηκα περαιτέρω!
Με καναδυό περιμένεις δουλειά; Θέλει ΠΟΛΛΑ μηνύματα. Επίσης το okcupid πρέπει να καταλαβαίνει το copy paste και να το μπλοκάρει. Δοκίμασα να παραφράσω το μήνυμά μου στην κάθεμία και τα response rates αυξήθηκαν δραματικά.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Με καναδυό περιμένεις δουλειά; Θέλει ΠΟΛΛΑ μηνύματα. Επίσης το okcupid πρέπει να καταλαβαίνει το copy paste και να το μπλοκάρει. Δοκίμασα να παραφράσω το μήνυμά μου στην κάθεμία και τα response rates αυξήθηκαν δραματικά.

k ti toys grafeis k soy apantane?

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
11
Πόντοι
16

Τέσπα το χω παρατήσει το άθλημα εδώ και χρόνια (από εποχές IRC συγκεκριμένα) οποτε γάμα το!

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
507
Πόντοι
21
μαλακια φαινεται
Ειναι μαλακια αλλα μαζευει κοσμο,οποτε μια χαρα.Μπορεις να μπεις ως guest χωρις να κανεις λογαριαμσο ή να φτιαξεις.παρινεις πολυ λιγο χρονο παντως.
Οταν πρωτομπειτε πηγαινετε πανω δεξια στο συμβολο με το γραναζι γαι να απενεργοποιησετε κατι ενχλητικους ηχους.

SG27

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
4
Πόντοι
0
Στο greek chat μαγκες εχει πολλες γκομενες που ψαχνονται .Μεχρις στιγμης δνε εχω καταφερει κατι χειροπιαστο(αν με καταλαβαινετε χαχα) αλλα εχω παρει σκαιπ και την εχουμε βρει μεσω μηνυματων και βιντεο με πολλες.
Η μαλακια ειναι οτι οι περισσοτερες αφου καυλαντισουν εξαφανιζονται.

ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΜΙΑ. ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΙΤΣΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
11
Πόντοι
16
Το δοκίμασα και εγώ τύποι. Για τον πούτσο εντελώς  :jerking:

panaas

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Like
7
Πόντοι
0
+1

kai ego to dokimasa...gia to poutso einai

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Μου το εκμυστηρευτηκε ενας γνωστος

Και εγω έχω καψουρευτεί μια εδω στο face book ! Μετά βρεθήκαμε. Μιχάλη τον έλεγαν, καλό παιδί....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Μου το εκμυστηρευτηκε ενας γνωστος

Και εγω έχω καψουρευτεί μια εδω στο face book ! Μετά βρεθήκαμε. Μιχάλη τον έλεγαν, καλό παιδί....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μεγαλη πουτσα ο μιχαλακης ?

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Αν και έχει ξαναγραφτεί θέλω να ρωτήσω αν έχει κάνει κάτι κάποιος από το okcupid...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αν και έχει ξαναγραφτεί θέλω να ρωτήσω αν έχει κάνει κάτι κάποιος από το okcupid...
μην περιμένεις πολλα.οι περισσότερες να τονωσουν τον εγωισμό τους θέλουν η να βρουν κανα πλούσιο γαμπρό.γενικως δεν λειτουργεί και για πολλούς άλλους λόγους.χανεις τον χρόνο σου

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
μην περιμένεις πολλα.οι περισσότερες να τονωσουν τον εγωισμό τους θέλουν η να βρουν κανα πλούσιο γαμπρό.γενικως δεν λειτουργεί και για πολλούς άλλους λόγους.χανεις τον χρόνο σου
Eυχαριστώ  :hi:

manaras

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
50
Πόντοι
1
ρε παίδες μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει, βλέπω συχνά σε προφίλ φωτογραφίες απο μοντέλα με γυαλιά ray ban και και με τιμές που γράφουν συνήθως 19.99€ , πέρα της πλάκας σημαίνει κάτι αυτό;

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ρε παίδες μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει, βλέπω συχνά σε προφίλ φωτογραφίες απο μοντέλα με γυαλιά ray ban και και με τιμές που γράφουν συνήθως 19.99€ , πέρα της πλάκας σημαίνει κάτι αυτό;
εχω μαγαζι με οπτικα και μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι ειναι μουφα.ενα γνησιο ρειμπαν εχει αγορα 70 χωρις το φπα.

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
1.035
Πόντοι
1.011
Καλημερα στο φορουμ! Σχετικα με αγγελιες απο ζευγαρια που ζητανε επιβητορα εχει δοκιμασει κανεις? Εχει επαγγελματιες (μαλλον λογο κρισης πουλανε το μονο πραγμα που τους εμεινε) αλλα εχει και αλλους που το κανουν χωρις λεφτα! Τοση καυλα πια?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Καλημερα στο φορουμ! Σχετικα με αγγελιες απο ζευγαρια που ζητανε επιβητορα εχει δοκιμασει κανεις? Εχει επαγγελματιες (μαλλον λογο κρισης πουλανε το μονο πραγμα που τους εμεινε)[size=10pt][size=10pt] αλλα εχει και αλλους που το κανουν χωρις λεφτα! Τοση καυλα πια? [/size][/size]
ναι ρε φιλε, τοσες καυλες. Που το βλεπεις το παραξενο δηλαδη? Σε πειραξε τι? Ανεπτυξε το μας λιγο να καταλαβουμε. Ειμαστε εδω να σου λυσουμε ολες μα ολες τις αποριες.

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
1.035
Πόντοι
1.011
ναι ρε φιλε, τοσες καυλες. Που το βλεπεις το παραξενο δηλαδη? Σε πειραξε τι? Ανεπτυξε το μας λιγο να καταλαβουμε. Ειμαστε εδω να σου λυσουμε ολες μα ολες τις αποριες.
Το παραξενο προσπαθω να καταλαβω γιατι μου φαινετε too good to be true! Εχεις δοκιμασει ποτε?

steffer

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανενας τι εχει γινει με το badoo?μεχρι 2 ατομα τη μερα μ αφηνει να στειλω μυνημα.πριν λιγους μηνες που μπηκα ηταν 10

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom