Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.879
Πόντοι
1.406
προσοχη γενικα ομως αλλα απο το badoo ακομα περισσοτερο για να μην εχουμε  :headbang:....οσο ευκολα πηδας εσυ φιλε μου τοσο ευκολα πηδανε και καποιες εκατονταδες εκει μεσα  :grin:

οποτε σκουφακι και κομμενα τα ακαποτα  :pipa1: και τα γλειφομουνια   :kissass2:
Το σκουφακι εννοειται δεν το συζητω(στο γαμησι),αλλα δεν νομιζω να υπαρχει κανενας μας που να χτυπησει γκομενα,οχι επαγγελματια, και να μην κανει γλειφομουνι(εκτος αν δεν του αρεσει γενικα αλλο αυτο) η να μην απολαυσει ακαποτη πιπα...

Lucky_Luke68

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Τελευταια με επιασε ενας διαολος να γαμισω γυρω γυρω(σε σχεση γαρ).και επειδη βαριουμουν να αρχισω τα μπαρακια και λοιπες μαλακιες ασχολειθηκα με badoo.Σε δυο βδομαδες, εβγαλα 4 κομματια

ηλικιες ? εσυ τι ηλικια εισαι ?

πως θα αξιολογουσες τα "κομματια",
ας πουμε απο το 1 εως το 10..
καλες.. κανονικες.. μετριες... κατω του μετριου

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ηλικιες ? εσυ τι ηλικια εισαι ?

πως θα αξιολογουσες τα "κομματια",
ας πουμε απο το 1 εως το 10..
καλες.. κανονικες.. μετριες... κατω του μετριου

ηλικιες 2 στα 26 1 καπου στα 30 και ενα 38.
Τωρα σχετικα με το καλες κανονικες μετριες τι να σου πω. Αυτα ειναι υποκειμενικα. Για μενα μια καλη δυο κανονικες και μια οριακα μετρια. Να στο πω τιμολογιακα.....απο οτι βλεπω στις αγγελιες πολλοι θα διναν απο 50-60 εως 80-100 αναλογα το κομματι

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
λοιπον guys να σας πω τι διαπιστωσα εγω....Χρονια στο badoo ειχα βγαλει 2 αλλα μιλαμε για 2 στα 3-4 χρονια χωρις να ασχολουμαι βεβαια ολο αυτο το καιρο.

Τελευταια με επιασε ενας διαολος να γαμισω γυρω γυρω(σε σχεση γαρ).και επειδη βαριουμουν να αρχισω τα μπαρακια και λοιπες μαλακιες ασχολειθηκα με badoo.Σε δυο βδομαδες, εβγαλα 4 κομματια, τα τρια ηρθαν κατευθειαν σπιτι για "ταινια" , το τεταρτο ηθελε ποτο πρωτα οποτε ηπιαμε ενα ποτακι και μετα σπιτι.Και τα 4 κατσανε με την πρωτη. κανενα δεν ηταν θεομουνα αλλα ολα ηταν αυτο που ακριβως ηθελα. Βυζαρες τουμπανο.Δεν με ενδιεφερε κατι αλλο.ενταξει και οχι βυτια. Απο αυτη την μικρη εμπειρια εβγαλα τα παρακατω συμπερασματα:
1)Με το που εβαλα μια φωτο τις προκοπης αλλαξε το response rate τρελα. Μιλαμε απο ενα 10% και αν, πηγε στο 50%-60%. Συν καποιες που εστειλαν απο μονες τους. Που δεν ειχε ξαναγινει ποτε. Οποτε μην υπολογιζετε στην αρχικη ατακα μονο...η φωτο ειναι ολα τα λεφτα.
2)Μην πεφτουλιαζετε.....μιλας μιση ωρα με την αλλη και κατευθειαν πεσιμο. Αφιερωσα 3 απογευματα στην καθε μια. Μπλα μπλα οτι γουσταρεις. Δουλεια, σχεσεις , επικαιροτητα, οτι θες..... επιπλεον οχι τι θεομουνο εισαι εσυ και τετοια απο την αρχη.Τελικα οι 2 το προτειναν απο μονες τους και οι αλλες 2 ηταν θετικες απο την πρωτη ερωτηση.
3)Μην ζητατε στοιχεια απο την αρχη τηλεφωνα και τετοια. Ακομα και να το δωσει η γκομενα απο μονη της αγνοειστε το.
4)Αν μπορειτε να το υποστηριξετε μια καλη δουλεια(κατα δηλωση) μετραει!!!!

Τωρα χιουμορ αντιληψη, ευγενεια...τι να πω....οτι διαθετει ο καθενας..... το βασικο παντως ειναι να μην φαινεσαι....ψαχνω τρυπα να τον χωσω. δωστε του λιγο χρονο και θα ερθει μονο του. Αλλωστε και αυτες το ιδιο ψαχνουν. ααααααααααα και για επιπλεον ενημερωση απο τις 4 οι 3 ηταν νορμαλ στο μυαλο η τεταρτη μου βγηκε λιγο κολιτσιδας οποτε καλο θα ηταν να επενδυσετε σε ενα δευτερο κινητο. 
η διαφορα αθηνας με θεσσαλονικη και επαρχια η ΠΟΣΟΤΗΤΑ και εγω στην αθηνα ετσι ξεκινησα δυναμικα με 3 -4 ραντεβου την εβδομαδα (ακομα και 3 ραντεβου στην ιδια καφετερια πηγα την ιδια μερα  :2funny: ) και αραξα υστερα σε μια σχεση με μικρο κωλο και μεγαλα βυζια.  :rockon:

pepis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
140
Πόντοι
1
Παιδιά μπορούν να μπουν στο πρώτο ποσ, οόλα τα σαιτ;;;

sapki

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παιδια εγω απο το ζοο επαιζα καιρο με ενα κοριτσακι,πολυ φινο και τελικα μετα απο παρακαλια βγηκαμε για καφε-ποτο και με τα ζορια επεσε ενα τσιμπουκακι,δεν εχουμε ξαναβρεθει λογω που υπαρχει αποσταση,πολυ καλο κομματι ομως. mikrouli act ειναι το ναμε αλλα θα σας βγαλει την πιστη το πιτσιρικη μεχρι να βγειτε!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
λοιπον guys να σας πω τι διαπιστωσα εγω....Χρονια στο badoo ειχα βγαλει 2 αλλα μιλαμε για 2 στα 3-4 χρονια χωρις να ασχολουμαι βεβαια ολο αυτο το καιρο.

Τελευταια με επιασε ενας διαολος να γαμισω γυρω γυρω(σε σχεση γαρ).και επειδη βαριουμουν να αρχισω τα μπαρακια και λοιπες μαλακιες ασχολειθηκα με badoo.Σε δυο βδομαδες, εβγαλα 4 κομματια, τα τρια ηρθαν κατευθειαν σπιτι για "ταινια" , το τεταρτο ηθελε ποτο πρωτα οποτε ηπιαμε ενα ποτακι και μετα σπιτι.Και τα 4 κατσανε με την πρωτη. κανενα δεν ηταν θεομουνα αλλα ολα ηταν αυτο που ακριβως ηθελα. Βυζαρες τουμπανο.Δεν με ενδιεφερε κατι αλλο.ενταξει και οχι βυτια. Απο αυτη την μικρη εμπειρια εβγαλα τα παρακατω συμπερασματα:
1)Με το που εβαλα μια φωτο τις προκοπης αλλαξε το response rate τρελα. Μιλαμε απο ενα 10% και αν, πηγε στο 50%-60%. Συν καποιες που εστειλαν απο μονες τους. Που δεν ειχε ξαναγινει ποτε. Οποτε μην υπολογιζετε στην αρχικη ατακα μονο...η φωτο ειναι ολα τα λεφτα.
2)Μην πεφτουλιαζετε.....μιλας μιση ωρα με την αλλη και κατευθειαν πεσιμο. Αφιερωσα 3 απογευματα στην καθε μια. Μπλα μπλα οτι γουσταρεις. Δουλεια, σχεσεις , επικαιροτητα, οτι θες..... επιπλεον οχι τι θεομουνο εισαι εσυ και τετοια απο την αρχη.Τελικα οι 2 το προτειναν απο μονες τους και οι αλλες 2 ηταν θετικες απο την πρωτη ερωτηση.
3)Μην ζητατε στοιχεια απο την αρχη τηλεφωνα και τετοια. Ακομα και να το δωσει η γκομενα απο μονη της αγνοειστε το.
4)Αν μπορειτε να το υποστηριξετε μια καλη δουλεια(κατα δηλωση) μετραει!!!!

Τωρα χιουμορ αντιληψη, ευγενεια...τι να πω....οτι διαθετει ο καθενας..... το βασικο παντως ειναι να μην φαινεσαι....ψαχνω τρυπα να τον χωσω. δωστε του λιγο χρονο και θα ερθει μονο του. Αλλωστε και αυτες το ιδιο ψαχνουν. ααααααααααα και για επιπλεον ενημερωση απο τις 4 οι 3 ηταν νορμαλ στο μυαλο η τεταρτη μου βγηκε λιγο κολιτσιδας οποτε καλο θα ηταν να επενδυσετε σε ενα δευτερο κινητο. 

Εγω εδω και 3 χρονια εχω καταληξει στο οτι πλεον το Ιντερνετ έχει πεθανει για γνωριμιες. Παλια εβγαζες πολυ άνετα τωρα ομως έχει μαζευτει ολη η σαρα η μάρα και το κακο συναπάτημα. Γενικα εχει μαζευτει ενα συνοθηλευμα περιεργων και καμια φορα απομονωμένων και κοιτας εσυ να βγαλεις ακρη και κατι καλο που να αξιζει μεσα απο ολο αυτο.

Απεξω ειναι ευκολοτερο να βγαλεις γκομενα αρκει να δέσει το γλυκο μέσα απο κάποια παρέα ή κάνεις εσυ ενα χομπι ενα αθλημα κάτι στο οποιο και η άλλη θελει να ανεβει και εσυ το κανεις καλα και σε θαυμαζει οποτε ξεκινά το φλερτ. Παλια πιστευα οτι ειναι θεμα εμφανισης να βγάλεις γκομενα αυτο ισχυει ομως μέχρι το λυκειο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το καμακι σε αγνωστες σε μπάρ ή κλαμπ ειναι αποτυχια τις πιο πολλες φορές διοτι η άλλη φοβαται μην θεωρηθει ευκολη και δεν υπάρχει η σεξουαλικη απελευθερωση οπως σε άλλες χωρες.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Το καμακι σε αγνωστες σε μπάρ ή κλαμπ ειναι αποτυχια τις πιο πολλες φορές διοτι η άλλη φοβαται μην θεωρηθει ευκολη και δεν υπάρχει η σεξουαλικη απελευθερωση οπως σε άλλες χωρες.

δλδ τι πιθανότητες μου δείνεις με αριθμούς επί της % αν υποθέσουμε ότι είμαι όμορφος και μιλάω ωραία ? :)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
20%. 2 στις 10. Αν το κάνεις εσυ το πεσιμο.

δλδ θα προτιμίσει τον περισσότερο άσχημο, που μπορεί να μην τα λέει και τόσο ωραία μόνο και μόνο επιδή είναι από κοινή παρέα
να είναι τόσο παράλογες ? δεν ξέρω..  :P

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εγω εδω και 3 χρονια εχω καταληξει στο οτι πλεον το Ιντερνετ έχει πεθανει για γνωριμιες. Παλια εβγαζες πολυ άνετα τωρα ομως έχει μαζευτει ολη η σαρα η μάρα και το κακο συναπάτημα. Γενικα εχει μαζευτει ενα συνοθηλευμα περιεργων και καμια φορα απομονωμένων και κοιτας εσυ να βγαλεις ακρη και κατι καλο που να αξιζει μεσα απο ολο αυτο.

Απεξω ειναι ευκολοτερο να βγαλεις γκομενα αρκει να δέσει το γλυκο μέσα απο κάποια παρέα ή κάνεις εσυ ενα χομπι ενα αθλημα κάτι στο οποιο και η άλλη θελει να ανεβει και εσυ το κανεις καλα και σε θαυμαζει οποτε ξεκινά το φλερτ. Παλια πιστευα οτι ειναι θεμα εμφανισης να βγάλεις γκομενα αυτο ισχυει ομως μέχρι το λυκειο.

σιγα ρε τυπε μην εχει πεθανει εδω κ 3 χρονια (εδωσες κ ημερομηνια  :2funny:).εγω φετος 2 εβγαλα μια ψιλοκοντη κ μπαζο η αλλη πιο ωραια με βυζαρες  :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δλδ θα προτιμίσει τον περισσότερο άσχημο, που μπορεί να μην τα λέει και τόσο ωραία μόνο και μόνο επιδή είναι από κοινή παρέα

εννοειται αυτον θα προτιμησει.στην ελλαδα ολα ειναι κλικες

:grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σιγα ρε τυπε μην εχει πεθανει εδω κ 3 χρονια (εδωσες κ ημερομηνια  :2funny:).εγω φετος 2 εβγαλα μια ψιλοκοντη κ μπαζο η αλλη πιο ωραια με βυζαρες  :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:
τα κοντοπουτανα ειναι τα καλυτερα.Αλλα οχι μπαζα ρε μαλακα.δεν σου ειπα να εισαι εκλεκτικος  :tickedoff:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

εννοειται αυτον θα προτιμησει.στην ελλαδα ολα ειναι κλικες

:grin:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ε ρε μλκ αμα εβγαλες μπαζο ενταξει το θεμα ειναι να μην παρεις οτι εχει απομεινει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Aμα της αρεσει θα του την πέσει διακριτικα πρωτη θα δειξει οτι ενδιαφερεται οποτε πρεπει να παει να της μιλησει αυτος μετα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ε ρε μλκ αμα εβγαλες μπαζο ενταξει το θεμα ειναι να μην παρεις οτι εχει απομεινει

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μου θυμισες μια φαση οταν ειμασταν φοιτητες π περασε μια ασχημη συμαθητρια(ωραιο σωμα ομως κ βυζους  :tits:) μας και μας χαιρετησε ειμασταν 3 αγορια τοτε κ ενας απο τ φιλους μ ειπε αφου εφυγε αυτη α ρε μπαζοοοοοοοο,τοτε ο κολλητος μου τον ειπε μπαζο μπαζο αλλα αν σου ανοιγε τα ποδια να δουμε τι θα ελεγες!!!τοτε λιωσαμε στα γελια εγω κ ο φιλος μ που του το ειπε αυτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο αλλος δν ηξερε τι να πει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μου θυμισες μια φαση οταν ειμασταν φοιτητες π περασε μια ασχημη συμαθητρια(ωραιο σωμα ομως κ βυζους  :tits:) μας και μας χαιρετησε ειμασταν 3 αγορια τοτε κ ενας απο τ φιλους μ ειπε αφου εφυγε αυτη α ρε μπαζοοοοοοοο,τοτε ο κολλητος μου τον ειπε μπαζο μπαζο αλλα αν σου ανοιγε τα ποδια να δουμε τι θα ελεγες!!!τοτε λιωσαμε στα γελια εγω κ ο φιλος μ που του το ειπε αυτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο αλλος δν ηξερε τι να πει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενταξει αμα εχει ωραιο σωμα και βυζια αλλάζει. Αλλα γενικα τι βρισκεις στο νετ ρε φιλε? οτι εχει απομεινει απεξω και ψάχνεται μεσω νετ συνηθως αυτες παιζει να ειναι και κοινωνικα απομονωμενες γιατι αν η αλλη ειχε παρεες σιγα μην εβρισκε χρονο να ψωλάρει στο νετ με αγνωστους με την παρεα της θα τα ελεγε μεσω φβ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom